Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia dessert!
Én is nagyon örülök,hogy újra itt vagy!Nagyon aranyos vagy,jólesik,hogy eszedbe jutottam.Igen,megvolt az ultrahang,szerencsére minden rendben van,láttam is a babót :-))...
Ket, nyugi!!! Valakinek volt mar ilyen, szerintem Sziszinek anno, vele is azonnal abbahagyattak az Aspirint!
Igaza van Bobitanak, tarts be mindent, beszelj a manokkal, hogy ne panikoltassanak mar!
Te is irtad nekem reggel, lehet beagyazodasos-feszkelodos maszatolas is! Ne gondolj egybol a legrosszabbra! Progit nem emelnek?
Jaaaajjj Ket!!!
Mindent-mindent betartani, amit mondtak!!! Fel ne kelj egy percre sem és gondolj szép dolgokra! A gépet meg dobd el a francba most magad mellől!!! Nagyon izgulok érted, hogy minden rendben legyen!!! (((((((((((((((((((())))))))))))))))))))
Desszert minden elismerésem. Erős vagy.
Sis és Bóbita, na meg mindenki.
Ez nem vicc , sajnos elkedett elszineződni a nyákom, ami barnás, rózsaszín, vagy a kettő közt. Felhívtam a kaáit, ezt nem részletezném, a lényeg, hogy a telefonos hölgy szerint nyugi, feküdjek, hadjam abba az aspirint, és helyette napi 3x2 rutascorbin.
Sajnos iosmerős a forgatókönyv csak eddig et. +6-nál kezdődött, most meg et.+3.
Annyira szomorú vagyok, csak sírok és sírok és úgy érzem.....áhhhh borzasztó.
fájogat is a hasam.
Persze, hogy o az! :D
Babam, a profeta szoljon beloled az ikerbabakocsikkal kapcsolatban! :)
Tudom-tudom, igen bena voltam reggel, maskor elobb utanaolvasok, aztan irok nektek!
Te meg kismami ne idegeskedj, elvezd ki a varandossagod minden percet, hiszen olyan regota vagytal ra!
Dallam,
nagyon köszönöm, amit írtál. Nagyon jó, mert így az ember fel tud rá készülni, adott esetben pedig mivel számít rá, hogy ilyen előfordulhat, nem parázik be teljesen!
Köszi Neked is és EmmaDani Anyunak is a tapasztalatokat és a lelki támaszt! :)))
Sis,
felment bennem a pumpa, ahogy olvastalak! Ha nem tudnád, nekem nem szabad idegeskednem, úgyhogy szépen megkérlek, ne hozd rám/ránk a frászt! :)
Amúgy persze örülök nagyon, hogy vaklárma volt és is biztos besz@rtam volna...
Szerintem Kislányok szavazzuk meg, hogy MA DESSERT A LEGJOBB FEJ CSAJ!!! Ki tart velem? :)
Mindent köszi Dessert! Nem semmi csajszi vagy, az már ziher! Le a kalappal a hozzáállásod előtt és az sem semmi, hogy mindenkihez volt pár kedves mondatod! Nagy vagy és nagyon szeretünk Téged is! Azt azért majd megnézem, amikor Sis-sel nyomorogtok majd a járdán a két ikerbabakocsival!! :))))
Szia Dessert!
De jó,hogy újra erősíted a csapatot! :)) Jó olvasni, hogy ilyen erős és pozitív vagy, azt hiszem mindnyájan tanulhatunk Tőled! :)
De cuki vagy Dessert!!!! Tok jo, hogy jottel!
Hogy erzed magad? Mik a tervek? Olyan nagyon kedves toled, hogy igy szamon tartasz mindenkit!
Koszi a drukkot, hat persze, hogy fogunk egyutt tologatni babkokat, es akkor mar csak mosolyogni fogunk ezen az egeszen :)
Teszt? Hat nem is tudom. Most rendeltem a neten 7 db 10-es tesztet. Jovo penteken kell menni vervetelre. Szerintem nem birom megallni,hogy hamarabb csinaljak, akkor mar ET+14 leszek, ami punctio+17. Szoval agyalok, de nyilvan egybol irok ide, ha van valami :)
Es igen, jo, hogy van elottunk pelda, nekunk is ez ad erot a ferjemmel, nem szabad feladni, ezt mondtak a fektetoben is.
Sziasztok Kedveseim, újra itt vagyok. Kezdek magamhoz térni, bár ha a téma előkerül, akkor még nyelek nagyokat! Hétfőtől dolgozok, akarom mondani, bent tartózkodom a munkaterületemen.... Sokat kellett visszaolvasnom, mert olyan sok minden történt egy hét alatt, nem is gondoltam volna. Kezdem büszkeségeinkkel.:-)
Bóbitám, ezt a szuper eseményt vártuk kezdettől fogva!! Nagyon örülök, hogy Kismálna Titeket választott Anyukának és Apukának! Innentől kezdve ugye Te vagy a legfontosabb, mert ha Te vigyázol Magadra, a leendő kiscsaládodra vigyázol!! Nagyon jó egészséget kívánok Anyukának, Apukának, Kismálnának, és természetesen Hannácska családjának is!!
Sis, drága, produkálod az összes tünetet, ahogy a nagy könyvbe meg van írva, és ráadásul Te is megerősödtél egy kis újszülöttel a családban! Mi kell még, hogy el hidd, hogy sikerülni fog!!!:-) Drága, NO PARA, minden OK lesz! Szeretném együtt tologatni itt Debiben a bébijeinket, Veled!:-) Mikor csinálsz tesztet?
Ketlin kedves, ha jól olvastam, 24.-én vv. Előtte csinálsz tesztet? A vv-ig már "csak" 7-et kell aludni, nagyon szorítok! Puszi és sok babaragacs!! Amiatt pedig ne szomorkodj, hogy „csak” 3-at fagyasztottak le, mert most sikerül, és úgyis jön az újratervezés! :-)
Rita bébi, lehet hogy lemaradtam, de nem arról volt szó, hogy 12.-én mentek konzira, vagy csúszott az eredmények miatt?
Zizike, szépen lavírozol, zsonglőrködsz az eredmények között! Kész szervező művész vagy!! :-)
Nika, holnap reggel nagy nap lesz! Nagyon reménykedem, hogy a pesszimista hangulatodra rácáfol a teszted, és babás vagy!! :-) Várjuk az eredményt!
EmmaDani, (mindenki, és két gyönyörűség anyukája! :-) ) Hogy vagytok, jól vannak a picurok? Azt ugye tudod, hogy Te vagy a legerősebb példa, hogy sikerülhet és sikerülnie is kell!! :-)
Nyufika, Veletek mi újság? Kiderült már, hogy mikor kezdhettek?
Ibolya73o5 12-én voltál UH-on, nem találtam meg hogy mi az eredmény? Félve kérdezem, de megírod?
dallam’75 még jó, hogy néha a számunkra tisztázatlan tüneteket helyre teszed!
Üdv az „újonnan” érkezőknek is! Mindenkinek egy nagy kalappal, vagy ahogy mondtam volt már, Kína összes sz@rát küldöm Nektek, hogy sikerüljön.
A végére egy köszönet az együttérzésért, amit kaptam Tőletek! Puszi!
Nem tudom miért hosszú ű-vel akarok szülni :( :D
Gondolom már megszoktátok :D
Sis! A frászt hozod ránk.
Amúgy meg beágy.vérz.is lehet, ill. progi hiány, akkor s.o.s. tel.: Kaáli...
Oke, oke, beismerem, nem voltam nagyon okos. Irjak a betegtajekoztatoban a drapp szinu osszecsapzodast...
Bocsi lanyok!
Küldöm a reggel óriási HAJRÁ-t mindenkinek!!!
Sis, Ket, Nika, Zizi,Rita!!! Remélem, mindenki előrébb jut a dolgaiban, a mamik meg vigyázzanak a Picinyeikre!!! Küldöm a "K-Power"-t!!! :))
Jóslat következik:
Míg nem lesz a kezetekben a pozitív teszt, azon paráztok. Ha meg igen, akkor meg azért! :) Én most itt tartok. Át akarom aludni a köv. 8 hetet, hogy túllegyek a kritikus időszakon. Bízom, de nagyon félek is, hogy minden rendben legyen. Sosem voltam ilyen, de most úgy érzem, sosem féltem és aggódtam ennyire életemben.. De minden rendben lesz, NA!! Befejezem a parát, mert Sis lekiabálja a hajamat! :)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?