Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
bogica!
akkor mint óvónéninek mondom, van rossz gyerek. úgy hívják boti :D azt hittem megúsztam az ovis szoktatást, két napig nem ordított, de ma egész nap :( mikorra lesz jobb? mert most ez olyan szívet facsargató érzés nekem!!! szívem szerint futnék vele haza, de helyette kemény vagyok, ahogy az okosok mondták!
Köszönöm......
Nyugodtabb lettem.....
Szerintem,ez egyénenként változó.
Én soha nem éreztem semmit,pedig mindig sok szép sejtem lett.
DRUKKOLOK.
Nyugi lányok!!!!!
Minden rendben lesz.Szépen sorban elkezdjük a pozitív szériát:))))
Etna
Én óvónéniként végeztem,és mindig azt tanították,hogy rossz gyerek nincs,csak eleven))))
Tessék aludni,mert utána nem fogsz megint egy jó darabig)))
Köszi Etna!:)
Ne idegeskedj! MInden rendben lesz!!!!!!!!!
köszi csajok, én már napok óta nem alszom, már olyan ideges vagyok.
hajrá most finisben lévők!!! sok-sok rossz gyereket kívánok nektek :D mert a gyerek úgy jó, ha rossz és úgy szép, ha koszos :D
Jucuska
De jó)))) Akkor neked is mennek a drukkok)))))
Remélem sok kismami lesz!!!!
Jucuska
Ti hol tartotok??
Bogica reméljük igazad lesz és mindenkinek jó lesz ez a hónap!:)
Etna! Neked is szorítunk,hogy beleférjetek a keretbe!:)
Etna
Akkor most neked is mennek a beférős energiák))) Jó lesz ez a hónap)))
Sziasztok lányok!
Képzeljétek ma bejelentkeztem győrbe, és először úgy volt, hogy nincs időpont, aztán mégiscsak pont belefértünk február végére egy megbeszélésre, mivel már volt ott lombikunk 3 éve. Azt mondták vigyek papírt rákszűrésről,amit majd itthon előtte megcsináltatok 1 héttel a dokimmal, és a szülési zárót is vigyem el. Ilyenkor konzultációkor meg is vizsgálnak ugye? Én úgy emlékszem, mert ahogy számolok, én akkor pont beteg leszek!!!:( Most mit csináljak???
Nyufika nagyon szurkolok neked Te már jó uton haladsz!!
A többieknek is szorítok!!
nyufika!
rajtad a világ szeme, de az enyém tutira :D én remélem követlek következő héten! jövő kedden mensi és telefon. mesélj akár priviben, telefonáltál és kész?
Nyufika
Mennek a tüszőnövelők))))
Sziasztok!
Kezdünk!!!!Gonal Feri beadva...
Köszönöm az infót!
Kb. mennyi fog majd kelleni?
Dika81, ha jóban vagy a háziorvosoddal, ő mindenre tud beutalót írni.Nekünk minden ingyen volt.De ha ő nem akkor a bőr- és nemigyógyász is be tud utalni.
Sik sikert!
dika!
sajnálom a két sikertelen lombikot, sajnos én győrben nem tudok érdemben segíteni,mert én pestről járok győrbe, de itt pesten az sztk-ban minden vizsgálatot kiírt a nőgyógyász, csak mondtam, h a győri kaáliba járok. ja és vittem boga dr lapját, amin fel volt írva, h mit kér. nekem minden vizsgálatot megcsináltak az sztkban, kezdve az aids-től a hormon vérvételekig. ingyen!!!az immunológiára vittem beutalót a körzetitől és szintén boga dr papírját és azt meg a honvéd kórházban csinálták meg szintén ingyen. szóval ezek pesten vannak, de hátha tudtam segíteni. megbeszélésen íjra össze a dokid mi kell és azzal a papírral menjél az sztkba, minden vizsgálatot kötelesek megcsinálni, mond, h lombikhoz kell.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?