Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri Kaáli Intézet infók fórum

Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)

7151. naca71 (válaszként erre: 7137. - Bogica977)
2012. jún. 26. 11:27
Bogica977, ez nagyon fura..., igazad van, az igazság az, hogy végső elkeseredésemben mentünk Pestre, mivel tényleg az idő gyorsan repül...időpontkérés nehézkes, viszont Kőrösi doktorral maximálisan meg voltam elégedve, ezért is szeretnék visszatérni Győrbe. A pesti Intézet csak egy próbálkozás volt, de rájöttünk, hogy utolsó lehetőségként még Győrben az 5.lombikot megpróbálnánk. Etikátlan az lenne, ha az Intézet rossz hírnevét keltettem volna...
7150. lindy (válaszként erre: 7113. - Epa30)
2012. jún. 26. 10:42
Köszönöm szépen, ez jó hír! Mármint nem az, hogy endo-m van, hanem hogy az inszemeket ki lehet hagyni. Akkor már őszre bent lehetnek az ikrek a pocóban. :-). Igne, a költésgekről hallottunk, ez van, a nyaralás helyett lesz gyerek. :-). Köszönöm mégegyszer!
7149. Kitty09
2012. jún. 26. 06:46

Avike! Most akkor te hogyan vagy? Bocs, de nem sok időm van vissza olvasni. Te most fasgyi babókért méssz?

Én 28.-ára várom a mensit, és remélem másnap már bököm magam!! Puszi!!!

7148. Avike1 (válaszként erre: 7147. - Lukácsné,Ilike)
2012. jún. 25. 21:35
Szia értem akkor értem ha DHEA-t szedsz,az sejt megújitó ha jól gondolom,és azért a vv,és uh.nekem 21.cn-tól mensiig Gonapeptyl,és utána ugyanazok mint az Antagonistánál,csak most kicsit nagyobb adagban,hogy legyen több sejtem:)közben uh,és vv és gondolom az dönti el az adagot. ölellek.,és minden jót kívánok!
7147. Lukácsné,Ilike (válaszként erre: 7146. - Avike1)
2012. jún. 25. 19:30

Értem,mi az a longprotokoll nektek?

A narancssárga papír amit adtak,azon csak az van,hogy 45 napig kell szednem a DHEA tablettát és menses másnapján vv,meg uh.Ennyike.

És neked hány szuri lesz amúgy???

7146. Avike1 (válaszként erre: 7142. - Lukácsné,Ilike)
2012. jún. 25. 17:49
Szia mi most kezdünk,beírtak konzin a keretbe,mert Long protokollunk lesz.3-án vv,és uh,és aznaptól szuri.21.napon kezdjük,és ez 3-a.aham ha 12 szurinap akkor rövid protokoll szerintem,de a leleten amit adtak azon rajta van. pussz.
7145. plast (válaszként erre: 7144. - Lukácsné,Ilike)
2012. jún. 25. 16:05
Szia Ilike, ma voltam Győrben. Ma még Gonapeptylt kell adnom, majd holnaptól Pergoveris inj-t is. Igen, ha délután jön meg, azt 0. napnak számolják. Minden jót holnapra.
7144. Lukácsné,Ilike (válaszként erre: 7141. - Plast)
2012. jún. 25. 14:48

Én telóztam és kedden kell mennem,szerintem azért mert délután jött meg és lehet az is számít.

Te voltál,melyikben és mizu újság????

7143. Mojka
2012. jún. 25. 13:37

Sziasztok!

Holnap megyünk a párommal spermavizsgálatra Győrbe és nem láttam az árlistán a fagyasztás árát (ezt kérte Boga, ha találnak benne valamit), nem tudja véletlenül valaki?

7142. Lukácsné,Ilike (válaszként erre: 7140. - Avike1)
2012. jún. 25. 08:35

Valami biztos ki van írva,csak én nem tudom.

Annyit tudok,hogy holnap kezdek,ha jó az uh.

És még annyit,hogy talán 12 injekciórol beszélt a doki,utána pedig sejtleszívás......

Ti már elkezdtétek,vagy csak augusztus?

Hogy vagytok?

7141. plast (válaszként erre: 7139. - Lukácsné,Ilike)
2012. jún. 24. 20:39
Ilike, holnap kell menned. Én a múltkor rákérdeztem, mi van akkor, ha vas. jön meg. Azt mondta a dokibácsi, h akkor telefonálás nélkül sétáljak be.én is holnap megyek:)
7140. Avike1 (válaszként erre: 7139. - Lukácsné,Ilike)
2012. jún. 24. 19:41
hellóka hát kiírták már a protokollt?nekem Antagonistánál úgy volt,hogy konzin kiírták a szurikat,teló mikor megjött,és mensi2.napjától kellett szúrnom,és a mensi 6. napján voltam uh-n.tisztasági vizsgálatot meg beülti elött csináltak,az 3000ft volt. mensi 2. napjától mennek a szurik,és leszívás elött 1 nappal a tüszőrepi az utolsó.hogy mennyi a szuri az attól függ,mit kapsz,és mennyit.1 cetrotide az 10000ft,és kell egy pár belőle,a Gonal-f is akkörül,de nem mindegy milyen adag. ha pontosan leírod melyik érdekel akkor megírom,ha tudok segítek. ölellek.
2012. jún. 24. 14:42

Sziasztok csajok!

Nekem ma jött meg,ha holnap telózok,akkor csak kedden kell mennem,vagy már holnap?

Azt mondták,ha beleférek a keretbe lesz egy uh,vv,meg egy tisztasági vizsgálatom és ott felírják a szurikat?Aznaptól kell magam szúrni?

És hány napig a leszívásig?

Hogy van minden,olyan izgatott vagyok és félek......

Aki tud segítsen a válaszával,köszike.

Ja és körülbelül mennyibe fognak kerülni a szurik?

Amúgy csak 1 hét múlva kellett volna megjönnie,ilyen még sosem volt,hogy 1 héttel hamarabb megjöjjön.

Még mondjuk azt is csak holnap tudom meg,hogy beleférek-e a keretbe,,,jaj,de izgulok.......

7138. plast
2012. jún. 23. 19:03
Lányok, meg tudnátok mondani, hogy hosszú protokollnál, a leszívás előtt hányadik napokon kell megjelenni az intézetben? Mindenkinek ugyanazokon a napokon kell menni, vagy ez egyénfüggő? elpre is köszönöm a választ
7137. Bogica977
2012. jún. 23. 13:34

Naca

Igen ez valóban fura...

A többi Kaálihoz képest itt az is fura,hogy elvileg mindegyik Kaáli ugyanoda az irányítás alá tartozik.Ha te elmész az egyikbe,akkor mehetsz utána bármelyikbe,az első regisztrációs díjat nem kell fizetned.

Max a konziért külön kell valamennyit fizetned.

Itt,ha a győribe mész,mindegy melyikből mentél,akkor is ki kell újra fizetned.

Kitartást!! Más intézményen nem gondolkodtál? Miért nem maradtatok pesten?

7136. naca71
2012. jún. 23. 12:34

Mi a véleményetek arról, ha valaki vissza szeretne térni a győri Intézetbe és falakba ütközik, jobban mondva etikátlannak tartják??? Átmentünk a bp-i Kaáliba, mert a 4.lombikom nem sikerült és szinte fél év alatt nem sikerült újabb időpontot kapnom..., nem az orvossal volt a probléma, hanem azzal, hogy csak ment az idő és semmi.

Hozzá kell tennem, hogy Pesten csak konzultáción voltunk, igaz a papírokat átkérték, de semmi vizsgálat és egyéb nem volt...Nem tudom, de érdekes, hogy más Kaáli Intézetbe visszamehet a páciens és nem csinálnak ebből etikai problémát!!!

Akkor megérteném az érvelést, ha már elkezdődött volna valami a másik Intézetben, de még egy vérvétel sem történt..., csupán érdeklődés. Az emberi szabadságjogok hol vannak? Szabad orvosválasztás van, de Intézetre ez nem vonatkozik? Ne magyarázzanak, hogy kevés gyerek születik, ha folyton akadályokba ütközik az ember és az idő is csak halad, sőt az ember idegei is felmondják lassan a szolgálatot, ha ilyeneket tapasztal...! Most keressünk újabb Intézetet és megint kezdődjön minden vizsgálat és procedúra előlről? Sokan ebbe fáradnak már bele! Bocsi, de kissé kiakadtam..., mert csak a jóindulaton múlna a dolog szerintem és mindig magamból indulok ki, hasonló ügyem nekem is volt és ha valaki vissza akart térni hozzánk / céghez /, akkor nem csináltam ebből problémát. Szóval furcsa....!!!

7135. dallam'75
2012. jún. 22. 21:01
úgy látom én jól lemaradtam valamiről.....na mind1
7134. Avike1 (válaszként erre: 7129. - Kitty09)
2012. jún. 22. 20:35
szia szuper kitty! kívánom hogy beférjetek a volumenbe!mikorra várod a mensit? bár bizti nem talizunk,mert fagyibabókákkal nem kell sokszor menni.szupi,hogy minden eredmény okés:) ölellek!
2012. jún. 22. 17:51
töröljétek az én hozzászólásomat is, köszönöm
7132. VendrinerPiroska (válaszként erre: 7122. - Df09e0b1d7)
2012. jún. 22. 17:39
Csatlakozom Dy véleményéhez.Szerintem senki sem akart bántani senkit és jobb is lenne ezt itt le is zárni. Felnőttesen.
7131. Avike1 (válaszként erre: 7126. - Plast)
2012. jún. 22. 17:17
szia nagyon köszönöm az infót:) kedves vagy!
7130. Avike1
2012. jún. 22. 17:14
sziasztok mindenkitől bocsi akinek megbántottam a lelki világát,ha olvastátok arról volt szó,hogy ledöbbentem,hogy nem lesz az az ember az intézetben akit nagyon-nagyon imádok,és nem akartam véletlenül sem senkit bántani!
7129. Kitty09
2012. jún. 22. 17:08

Sziasztok! Ma voltam Győrbe, és ha megjön akkor kezdhetem is szúrni a gonalt. Persze ha beleférünk a keretbe. Minden eredmény eddig rendben van.

kincső! Igen 4 éve egyből sikerült. 4 petesejtet szívtak le, mind jó is lett. Kettő lett beültetve, és így sikerült a kislányunk.

Hát nem semmi a K. doki,hogy így rátalált a problémádra. Nagyon profi. A legjobb kezekbe vagy.

Lányok! Volt valaki ma délelőtt Győrbe???

7128. NYUFIKA (válaszként erre: 7127. - KIS TIMI)
2012. jún. 22. 16:57

Szia Timi.

Köszönöm remekül érzem magam.Néha van egy kis émelygés,enyhe hányinger:)

28.án megyünk uhu-ra,kiváncsi vagyok nagyon mit látunk.Kedden csináltattam egy hcg vv kontrollt a kórházban.ET 19.nap volt akkor és 28500-as eredmény lett:))))

7127. KIS TIMI (válaszként erre: 7124. - NYUFIKA)
2012. jún. 22. 16:31

Szerintem is sértő volt,nagyon.

Nyufika!

Hogy vagy?

Mikor mész UH-ra?

Nagyon örültem mikor beugrottam,és olvastam a jó hírt:)

7126. plast (válaszként erre: 7115. - Avike1)
2012. jún. 22. 16:15
Avike, nem vagy tolakodó egyáltalán. Ezért vagyunk itt egymásnak:) 2 dobozt (14nap) írnak fel, az 26e FT. Én most épp arra várok, h megjöjjön vérzés, (31.napon vagyok, de ez nálam normális). Szóval remélem hétfőn (2. napon) mehetek vérvételre, és akkor mondják meg a többit. (anno az 1-7 napon is kellett fél adag gonapeptylt szúrnom). remélem tudtam segíteni. puszi
7125. NYUFIKA
2012. jún. 22. 15:28

Egyébként arra még gondolhattatok volna,hogy az intézetből is olvassák a fórumot.Simán beazonosítanak benneteket...

Részemről a témát lezártam......

7124. NYUFIKA
2012. jún. 22. 15:22

Jól tették ,hogy törölték a bejegyzéseket.......

Ezek szerint nem csak én éreztem megbotránkoztatónak és sértőnek......

7123. dallam'75
2012. jún. 22. 14:31

hova lett a K.-vel kapcsolatos beírásom? moderáltak vagy mi?

Dy mindenképp 2-t kérj, így nagyobb az esély. Sztem egyet nem is raknak vissza vagy igen?

2012. jún. 22. 14:26
most látom hogy az elejéről lemaradt a lényeg, amit írtam nem küldte el: Én Avike írásán nevettem, anélkül hogy tudtam volna, hogy K doki beteg, és szerintem ő sem tudta, különben nem viccelt volna ezzel. Nem hiszem,hogy bárki nevetne egy beteg emberen itt közülünk. Én amúgy őt még csak messziről láttam és azt sem tudtam, hogy régen hogy nézett ki. De most hétfőn megismerhetem, én már várom. puszik

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook