Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Januárban voltunk és semmiért nem kellett fizetni az intézetben.
Ezt gondolom mások is meg fogják erősíteni, hogy így van.
Tőlünk a héten amikor voltunk is kérdezték, hogy a következő TB-s vagy fizetős lesz-e...
Szia,
Tőlem meg se kérdezték, hogy tb vagy sem . Kezembe nyomtak egy árlistàt, hogy mi mennyibe kerül. Eddig mindenért fizetni kellett és a neten is fent van egy lombikos cikk, ahol szintén leírják, hogy csak a beültetést fizeti a tb + a gyógyszer 90%-át. Van olyan intézmény, ahol mindent lehet tb-re, de szerintem a győri Kaàli nem tartozik ide. És ezt már több embertől is hallottam, akik ide jártak.
Szia.
Ez nem így van.
TB-s lombiknál semmit nem kell fizetni, sem ultrahang, sem konzultáció, sem vérvétel, csak az injekciók, gyógyszerek árát a patikában, 90 % támogatással.
Szia,
Győrben a Kaàliban az első konzultáció 18 ezer Ft, UH 14 ezer.
Tudomásom szerint itt a TB csak a beültetés árát fizeti, a többit saját zsebből kell.
Sziasztok! Intézmény állták előtt állunk. Sajnos a jelenlegi messze van, és borzalmas várólisták vannak. Egy lombik volt eddig, csütörtökön derül ki hogy sikerült-e, de ma ez+11.nap negatív lett a teszt. :(
Mivel a korom miatt nem szeretnénk a következő lehetős3gért több, mint egy évet várni, megfordult a fejünkben az intézmény váltás.
Alap dolgok érdekelné el. Elfogadják-e vitt eredményeket?
Első alkalommal milyen költségekkel számoljunk? Hívtam őket, de rámordított a hölgy, hogy olvassák el neten. Odáig ok, de ahová most járunk, ott is fel vannak tüntetve díjak, de annál nagy részét TB-s ellátásokról nem kell fizetni.
Tehát ilyenek, hogy 1.konzultáció, ultrahangok, kontrollok, beavatkozások TB-sen hogy alakulnak? Illetve hol tartanak a lombik időpontok? A konzultációt láttam, hogy augusztus. Köszönöm.
Ès nem is szedetett Veled semmi extra dolgot?
Nekem mèg a kartonomra is ráìrta,hogy alacsony Amh.3felkiáltò jellel.
Akkor èn sem parázok annyira.:)
Szia,
Nekem 0,85 az amh. 40 éves vagyok. Boga doki csak annyit mondott, hogy így már biztosan lombik lesz.
Közben mondjuk a férjem akroszóma eredménye is meglett, ami miatt meg már biztos, hogy csak lombikkal lehet próbálkozni.
Amúgy mi már járunk oda és így is csak augusztus 13-ra kaptunk legközelebb időpontot.
Köszönöm. Azt mondták telefonon, hogy augusztus közepéig nem tudnak időpontot adni. Akkor hívjam.
Sajnos csak telik az idő.
A Kőrösi doktor nem rendel magán úton?
Az Anti müllerian hormon értékem 0,3 ami nagyon alacsony.
Van tapasztalata valakinek ezen a téren, hogy el kell e keseredni vagy tudnak ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm a visszajelzéseket.
Telefonon beszéltem velük és azt mondták augusztusban hívjam őket szeptemberi időpont miatt.
Nálatok is így volt?
Mindenesetre írtam nekik e-mailt és így kértem adjanak időpontot.
Most várok.
Egyèbkènt nekem is 8-án esedèkes,csak már elèggè izgulok nehogy előbb jöjjön.
Szuper lenne egyūtt kezdeni.:)
Szia. Igen. Jól emlékszel. :) Nekem elvileg 8-án,vasárnap fog megjönni.
Szombaton nem tudom, van-e vérvétel. Szerintem emiatt nem csúszik a kezdés, mert akkor hétfőn, 3. napon kezdesz.
Szia Zafi!
Jòl emlèkszem,hogy Ti is jùliusban kezdetek?
Èn jövő hètre várom,hogy megjöjjön,de fèlő,h.hètvègère esik.
Jòl tudom,h.szombaton sajnos nincs vèrvètel??Ilyenkor következő hòra csùszik a dolog?Nagyon nem örūlnèk ennek a verziònak.:(
Szia. Igen, az intézet számát kell hívni. Nem könnyű időpontot kapni, kitartás kell hozzá és szerencse.
Beutaló nem szükséges.
Mi Boga doktorhoz járunk,s elégedettek vagyunk. Hozzá kicsit könnyebb bekerülni.
Sziasztok!
Ha időpontot szeretnék a Kaáli Intézet győri számát kell hívnom?
Beutaló nélkül is lehet?
Melyik dokit ajánlanátok inkább?
Szia,
Köszi szépen! :) Akkor várunk türelmesen.
Sziasztok,
Akinek a pàrjànál volt akroszóma vizsgálat, meg tudná mondani, hogy kb mennyi idő alatt lett meg az eredmény?
1 hete voltunk, de még semmi, ráadásul azt mondták, hogy majd postán küldik
Köszönöm!
Sziasztok! Mi most kezdjük ezt az egészet, én júl. 3-ra kaptam időpontot... máris kértek néhány vizsgálatot, melynek eredményét vinnem kell. De sajnos nem jegyeztem fel pontosan.... így olyan kérdésem lenne, hogy a menzesz 2.-3. napján kell az alaphormonvizsgálat, vagy a menzeszt követő 2.-3. napon?? Sajnos nem vettek fel ma a telefont... tud valaki erről információt?
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?