Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Bringab
Köszi))
Hhvv
Hidd el,megéri itt várni!!! Mi is ide szerettünk volna jönni,de pont akkor volt létszámstop,pont amiatt,mert debrecenből is meg pestrőlakkor jöttekl át a legtöbben.
Nagyon drukkolok!!!!
Gondolom, hogy ha átnézik az eddigi eredményeimet- annak ellenére, hogy esetleg jók- van olyan, amit szeretnek ők is frissen megcsináltatni.
A kromoszóma vizsgálatunk tavaly novemberi, de remélem azt nem kérik újra, mert nagyon soká van meg az eredménye.
De nekem a 4. lombikom most volt március elején.
Azt tudom, hogy az OEP támogatás miatt kell várni 3 hónapot, de a szervezetnek nem kell egy kis pihenés két stimuláció között?
Ha minden oké akkor kezdik a programot.
Mi is a 95000 voltunk jó hogy idén van ez a lehetőség.
Minket most az 5. OEP lombira nem tudtak volna fogadni, csak a 95.000.- Ft-os "akciójukra", ez mondjuk egy picit furcsa volt.
Egyébként a telefonban az asszisztens hölgy is nagyon kedves volt és segítőkész.
Valóban igaz az, hogy addig amíg szinte mindent ki nem vizsgáltak és a legnagyobb esélyt nem látják a sikerre, addig nem is kezdenek?
Hát nagyon remélem, mert igyekeztünk most már a legjobb helyet kiválasztani:-)
Pestről fogunk lejárni, de a cél érdekében ez sem számít. Gondolom vannak még rajtunk kívül sokan, akik utazgatnak.
Szia!
Köszönöm a választ és gratulálok a pocaklakóhoz.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az intézettel kapcsolatban.
3 sikertelen inszem és 4 sikertelen lombik után (BMC) intézetet váltunk és nagyon sokan a győri Kaálit javasolták.
Ma reggel beszéltem velük és 04.10.-re kaptunk konzultációs időpontot dr. Boga Péterhez.
Mi a véleményetek róla?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?