Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Nagyon jó,hogy minden rendben. :) Neked sincs már olyan sok hátra. Nagyon gyorsan telik az idő.
Én tegnap voltam, mától már csak fél gonapeptyl kell meg kezdtem a napi 1 pergoverist. Kedden megyek ultrahangra. Nagyon izgulok majd hányat fog látni. Lesz hüvelytisztasági is, azt kicsinálja? Azt a mütőben csinálják vagy hol?
Sziasztok csajok megjöttünk UH-ról Kata hatalmasat nőtt :-)Míg én 2 kg-fogytam ő hízott :-)1923 gramm 29+3-nál.Hát nemhiszem, hogy pici lesz.Továbbra is szégyenlős, de a lényeg, hogy szép és egészségs és befordult :-)
Köszönöm mindenkinek, remélem nem lesz baj később sem. Progeszteron szintet nem néztek, mert csak UH volt. Annyira örültem, hogy el is felejtettem rákérdezni, de gondolom, hogy nem lehet olyan alacsony az érték, mert akkor már baj lett volna. Azért plusz 2 utrót szoktam használni délben a biztonság kedvéért.
csajok a terhelt cukorhoz- az sem jó, ha a terhelt cukor aláesik az éhgyomrinak! az az IR tipikus tünete..csak sok doki (nődoki) nem veszi észre/nem tudja
Sziasztok! Most megyünk egy kistesóért a győri kaáliba! Megkérdezhetem hogy mi ez a 95000 ft-os dolog? Mikor 3 éve voltunk akkor nem volt ilyen!
nekem is volt sajnos mindkettő:-(
az könnyen lehet.sokan kínlódnak ezzel.olvasd el a privit ha kérdésed van írj.az inzu+ cukor minimum 3 pontos kell.
Van egy 11 éves lányom,előző kapcsolatból,vele amikor terhes voltam akkor Gestational.Diabetes-es voltam.Amint megszültem rá kb.3 hónapra minden értékem rendben volt.
Lehet,hogy ezzel is kapcsolatban van az,hogy nem esek teherbe?
nekem is és mégis nagyon magas volt az inzum SSSSSSSS.volt is egy túlstimu és egy missed ab SSSSSS írok privit mik kellenek.szia
Az AMH az 1,8 volt.
A többi vizsgálatot nem kérték,ezért még ma beszélek egy ismerőssel,hogy adjon beutalót IR vizsgálatra.
A PCO-t csak az Uh alapján mondta a doki,de mint írtam,az összes hormonképem jó volt,és arányos.
Aki igazolt cisztás PCOS annál nem mérvadó az AMH. sajnos.mennyi volt?ir vizsgálat?pajzsmirigy?D vitamin?minden ok?
jó az inzulinod? nekem most derült ki, h nem... a pco-m elmúlt, lh-fsh arányom jó, viszont az inzulin...értéken belül, viszont a babához sok. azt nézetted mostanában?
Ez lenne a második lombik,májusban volt ,3 babóval,sajna nem maradtak meg:-(
BMC-ben voltunk,minden vizsgálat megvan,sőt!! :-) Túl sok is! :-)
40 vagyok ,ezért sürget az idő.
Semmi bajunk ,A doki szerint PCO-s vagyok,ami szerintem hülyeség!
Az összes hormonszintem és az AMH-m is tökéletes.
Ezek kívül voltam egy éve Drillingen és laparon is
Semmi problémát nem találtak.
Párommal is minden ok.
95E ft-ért megcsinálják neked a lombikot úgy,hogy akkor az nem tartozik bele az 5 TB-s lombikba (mivel te fizeted és nem a TB)így nem kell várakozni hanem amikor akarod és a doki is úgy látja hogy a leleteid és minden rendben van akkor megcsinálják.De erre csak akkor mehetsz ha még nem használtad ki az 5 TB lehetőséget,aki már elhasználta mind az 5-öt annak teljes áron van a lombik olyan fél milla körül
Gratulálok! Minden jót kívánok Nektek!
Gratulálok én is! :-)
Jó sok itt a baba, ez olyan szuper!:-)
A szurikról én is azt tudom, hogy az a lényeg hogy egy időben legyen beadva, amikor a Merionalt szúrtam, nálam is ez volt a fontos.
Lányok, ez a felajánlott 95.000Ft-s dolog mi? Erről még nem is hallottam!
Gratulálok! Gondtalan terhességet kívánok!
Köszi szépen! Én is estére gondoltam, de biztos ami biztos, inkább megkérdeztem.
Szia.Igen reggel-este.aztán este szerintem.nekem is ez volt.azt mondta mindegy mikor csak egyforma időben legyen megadva.én este adtam.praktikusabb, mert ha menni kell akkor nem tipródik az ember, hogy hol mikor tudja beadni.én este 8-kor adtam
Sziasztok! Boga doktorhoz járunk, immár a második lombikot kezdtük nála. Az elsőnél, amikor elkezdtük az injekciókat pont szabadságon volt, így Kőrösi doktor helyettesítette, ő írta apapírt, amin rajta vannak az injekciók adagolása (reggel - 1; este 1; stb. stb.)
Azt szeretném kérdezni, hogy nekem a Boga doktor csak annyit írt fel, hogy 2x1 Pergoveris. Ezelőtt mindig reggel és este kellett beadnom, akkor gondolom ez a 2x1 is azt takarja, nem? A többi napra meg 1-et írt, de azt nem tudom mikor adjam be, reggel vagy este. Vagy mindegy?
időpontért sokat kell telózni pár hétig minden nap 1*, 2*.viszont ott onnantól ha kapsz már nem kell sokat várni.míg máshol rögtön kapsz időpontot, de lehet csak jövőre.szerintem itt korrektebb az 1 hónap.TB-re ha nem fértek be akkor tény, hogy felajálják ezt a 95000-st.ezen felül még van 1. konzi díj, spermiogram, hüvelytisztasági,a többit ha ügyes vagy intézd tb-re, de az mind idő sajnos.írj kicsit magatokról.miért kell lombik?mióta próbálkoztok?1. baba lenne?hányadik próba?
Szeretnénk intézetet váltani,de időpontot sem tudnak adni a győri Kaáliba:-( többször hívtam már őket.
Persze ,ha privát mennénk és bevállaljuk a 95000 ,akkor ok.Gondolom erre még rájönnek a vizsgálatok,és egyéb finomságok árai is!
Eléggé kiakadtam.
Az óra viszont ketyeg:-(
Gratulálok! :) Néztek progeszteront?
Mondtam :-)Gratulálok :-)
Sziasztok! Tegnap voltunk Győrben és 11mm-es az embrió, van szívműködése is. Vele minden ok volt, annyi probléma van, hogy a méhszáj rövidebb a kelleténél, majd ellenőrizni kell.A tüneteim nagyjából elmúltak, úgyhogy meg is ijedtem, hogy valami nagy baj van, de mégis ott volt az ultrahangon a baby:)))
ezt sajnos nemtudom.szerintem nem függ össze
További ajánlott fórumok: