Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Kiscica11!
Mi volt ultrahangon??
Drukkolok àm ezerrel!!!!!
Szombaton tesztelj,szerintem előbb ne!Feleslegesen ne stresszeld magad!
Lehet,hogy az időjàràs miatt vagyunk mindannyian ilyen bizonytalanok?!
Muszàj pozitívnak maradnunk!!!
Drukk mindenkinek!!!!!!!
Hàt èn sajnos nem tudlak megnyugtatni,mert èn is paràzok nem is akàrhogy!!!!!
Nekem nem görcsöl csak fàj,ès nèha elèggè beleszúr!
Mèg 1 hèt!!!
Sziasztok!Ma vagyok 5+6.Eddig semmit nem èreztem,tegnap du.óta viszont hol jobban,hol kevèsbè fàjdogàl a hasam egèszen alul ès a petefèszkek oldalt.Uh.majd jövő hèten lesz.
Nyugtassatok meg,hogy ez normàlis!!
HIV és ilyenek akkor kellenek, ha elkezditek a protokollt (lombik vagy inszem). Mi a gond nálatok?
Férjednek spermakép?
Miket kéne az első konzultációra összeszednem?
Hormonok nekem-3.és 21. napon
Rákszűrés
Mellrákszűrés
A párom leletei
Átjárhatósági
Ezen kivül a HIV teszt kell?
olvastam valahol hogy teljes vérkép is kell
azt kell tudni, hogy az Aspirin protect a szívre van, vérhigító hatású, semmi köze az általános Aspirinhez, és mellékhatásként találták meg, hogy segíti az embrió ágyazódását, fejlődését. Napi egyet szedtem, esténként, a 12. hétig. Olvass utána, és szerintem szedd nyugodtan.
Mit szedsz/használsz még amúgy?
Köszönöm Warnika!
Az Aspirin Protectet orvos javasolta? Nem tudom, hogy elkezdhetem-e szedni az ő tudta nélkül, hisz mégiscsak gyógyszer.
Mennyit szedtél belőle, és meddig lehet szedni?
több dologtól is lehet, pl.én nem bírom az utrogestant, ha jól emlékszem, neked azt írtak fel. Na engem totál kimar, lehet egy ilyen helyi jellegű vérzés, ez esetben a babókat abszolút nem érinti.
Lehet progihiány, akkor azt növeli kell.
Megpattanhatott egy pici ér, attól is lehet, arra rutascorbint szoktak javasolni, gondolom tegnap ezt mondták (ártani nem lehet vele).
Drukkolok neked holnapra, a hcg-d alapján tuti két baba van! :-) Én még egyelőre csak tűkön ülök. Amúgy olvastad a privimet?
és tegnap vérzés előtt vagy után volt UH?
most mennyire vérzel?
semmi görcs?
vegyél be magnéziumot, pihenj. ki a kezelőorvosod?
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?