Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia;-)
Velünk 2 darab 3 napos csodaszép manócska jott haza;-)
Dec 8.- án vége a bizonytalanságnak.
Andy, orulok h szemelyesen is megismertelek, Te már 4.-en biztosabbat tudsz, de majd erőt ad az eredmenyed;-)
Ja, es ne hiperaktívkodj nagyon.....;-)
Akkor babásodasra fel;-)
Sziasztok! Két 5 napos embrió a pocimban! :-)
Végül 2 embriónk maradt, amit lefagyasztottak.
Eredményhirdetés dec. 4-én!
Eddy, Peach, Gszilvi, Csepszi, Szaszus megy a drukk!
Kismamik és mindenki más! Köszönjük, h tartjátok bennünk a lelket!
De jó ezt hallani!
Én annyira félek, hogy negatív lesz, s akkor végig görcsölöm még a maradék időt, ezért nem merek csinálni.Rettenetes ez a várakozás, ez a tehetetlenség...
Szia Eddy86 :)
Elsosorban megy a drukk ezerrel. Masodszor a legjobb baratnom ET+13 napon negativat tesztelt, ketszer kikukazta h tuti nem e jott ki rajta masodik csik....de nem. Masnap a Hcgje az eget verte, majd 3000 volt neki. Eppen ma 1 evesek az ikrei :)
Sziasztok!
Lányok,ma vagyok ET+11napos 3napos embriokkal.Nem merek tesztelni félek,mi van ha negativ.Csütörtökön megyek vv-re,ugy döntöttem szerdán vagy csüt-ön reggel tesztelek.Kérdésem lenne,hogy ti milyen tesztet használtok,s a reggeli vizeletből kell ugye?
Volt olyan,hogy otthon vki negativat tesztelt a vv-ből meg pozi lett?
Kellene hogy legyen vmi tünetem?Mert nekem sajna semmi nincs,nagyon ritkán némi hasszurka.
Bocsi a bugyuta kérdésekért,de kezdek tele lenni félelemmel
sziasztok,
rég írtam már, de mindig olvaslak titeket :-)
Januárra kaptunk időpontot az első konzultáció után. Addig az alacsony amh miatt ( 0,1 alatti) melatonint és dhea szedést javasolt Boga doktor. Sajnos 3 hét után az FSH és a tesztoszteron értéke nőtt, de a doktor úr azt írta levélben, hogy folytassam ugyanúgy. Kérdésem az lenne, hogy Januárban amikor megyünk, vinnünk kell friss spermavizsgálati eredményt. Ezt muszáj szerintetek ott megcsináltatni? Budapestiek vagyunk, az amh vérvételre azt mondták, hogy mindegy hogy hol csináltatjuk, a spermiogramra nem kérdeztem rá külön :-(
Info minden lombikozónak, Ovitrelle kb 10 nap alatt ürül ki. Teszt:
Mi történik az ET után, hogyan fejlődik az embrió:
3 napos transzfer (szerintem nálunk ez lesz)
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
Koszonom , akkor megnyugodtam h nem en adom be rosszul.
Holnap nagy nap;-)
2 het múlva minden kiderül;-)
A Prolutex olya mint a Progesteron inj. volt régen,csak azt intramusc. ( fenékbe )kellett adni.
Ez egy modernebb változat,jobb is mert ezt min "laikusok
" isbe tudjuk adni.Kitartás ha terhes leszel még 12 hétig kell adnod.
Szia!
prolutex tènyleg fàj,ne aggódj nem csinálod rosszul.Nekünk ez a szuri hozta meg a sikert!:-)
Beülti utàn pihi,de sèta is mindenkèppen a megfelelő vèrellàtàs miatt,sok folyadèk,fehèrje,no stressz.
Drukk!!!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?