Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Az E2-t milyen mértékegységben adták meg?
Nekem most 8-as kezdő fsh-m volt 2. napon, LH-t nem nézettem...Ösztradiolom 93,09 pmol/L volt, ami nagyon rossz :-( a hatértékek szerint legalábbis
Neked hogy lett az első ciklusnapon olyan sok antrális tüsződ??? tök jó!!! :-) Nekem Boga már 2 tüszőnek / petének is örülne...
Kislivus, a múltkori kérdésedre a válaz: (előszedtem a régi naptáram, abba felírtam)
én nem szedtem előtte fogigátlót, vv és uh.1.ciklusnapon volt, mert szombatra esett, úgy rohantunk fel időpont nélkül...tehát
1.c.nap: FSH 6,94 LH 4,67 E2 28,82 jobb oldalt 6, bal oldalt 4 antális tüsző
szuri 2.ciklusnaptól
6.c.nap: FSH 22,27 LH 1,36 E2 37,33 olyan szar eredmény, hogy K.doki nem csinált UH-ot, azt mondta, nincs mit nézni, helyette a 2*150 gonal mellé dobott még Menopurt is...
10.c.nap: FSH 30valamennyi (K.doki lesápadt tőle...) LH 0,valamennyi E2 300valamennyi jobb oldalt 4, bal oldalt 3 tüsző (8-14,5 mm köztiek)
Erre jött még 2 nap stimuszuri, részemről feladva, hogy ebből nem lesz semmi...14.nap punkció, 8 petesejt, másnapra 6 megtermékenyült (nálunk OAT van, tehát a spermiumok nem túl erősek). Utána WOW tenyésztés, azaz 5.napig rájuk sem néztek, úgy mentünk beültire, hogy nem tudtuk, van-e mit beültetni. 2 blasztónk volt, az egyik tökéletes, a másik picit lemaradt állapotban, de még határértékeken belül. Az egyikőjük a kislányunk, akivel max.11 hét, és találkozunk. :-)
Ui: ez a 7.és egyben legvacakabb stimum volt, már rosszul indult, végig pocsék eredménnyel...de minden jó, ha jó a vége :-)
Remélem ezzel bíztató infókat irtam!
Mi a mertekegyseg az AMH-nal, pmol/l vagy ng/ml?
Ez ugyanis az ertek szempontjabol nem mindegy.
Nekem nyár végén derült ki, hogy az amh 0,1 alatti.. ekkor néztem először fsh-t is életemben, 15-16 körül volt a legmagasabb érték. Aztán Októberben voltunk először Győrben Boga dr-nál. Az ő javaslatára kezdtem el a dhea-t, plusz este melatonin. 2és fél hónap után lett az fsh 8 körüli, most már egymást követő 2 ciklus elején is. Illetve ennyi idő kellett ahhoz is, hogy az amh is végre értelmezhető tartományba került. Ezen felbuzdulva engedte most elkezdeni az első lombikot.
Mellékhatásként egy dolog jelentkezett: nagyon hullik a hajam. Amúgy is hullik, mert hashimoto-s vagyok, de a dhea szedése óta ez a brutális kategória :-( illetve a tesztoszteront is nagyon megemelte, de mivel ez mindkét nemi hormon előhormona is, ezért a doki szerint ez "normális"....
DHEA sokat segített? Én is olvastam róla, h javít a petesejteken, fsh-t csökkenti stb.
Mellékhatását érezted?
Nekem ez lesz az első lombikom. Most csak 6. napon kell mennünk, de önszorgalomból csináltattam 2. napi vérvételt, és az fsh 8 körüli lett. Nekem a DHEA vitte le az fsh-t és növelte legalább mérhető tartományba az amh-t....
a stimulációnak pont az a lényege, hogy növeli az fsh-t, nem? csak persze nem mindegy, hogy mennyire...na majd meglátjuk... :-)
30 :((((
Most várunk, hátha normalizálódik.
Nekem elindították a stimut, fogi gátlót szedtem és ezért 2. nap nem volt vérvétel, így nem derült ki a magas FSH. A 6. naptól szuri szünet. 9. napon vérvétel aztán meglátjuk hogyan tovább. Nagyon kétségbe estem, korábban jó volt az érték, és ez már a sokadik lombik :(
Csillag reménysugarat adtál, köszi
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?