Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Lányok! Sok-sok pozitív tesztet/magas HCG-t kívánok!
Pappnezsb, neked is szorítok nagyon!
szia, ma van et+7. nap. Pont egy hét múlva kell Győrbe menni hcg mérésre. Lehet, hogy előtte való nap tesztelek egyet itthon...de még nem döntöttem el. Még mindig pont úgy érzem, mintha meg akarna jönni..
Mit jelent pontosan az, amit írtál, hogy előtte való ciklusban progeszteront néznek? a ciklusod 21-23. napján megnézik, hogy volt -e peteérésed? vagy mit?
Mi csütörtökön voltunk :-)
most egy másik fórumon azt írta egy csaj, hogy az ő dokija a lelkére kötötte, hogy vegyen irigátort, és minden este tusolás közben az előző esti crinone-t alaposan öblítse ki, mert fontos, hogy mindig friss anyag legyen bent...ez azért érdekes, mert nekem ezt Boga egyáltalán nem mondta :-( Neked van erről infód?
persze lh, fsh, e2, tsh, tesztoszteron,prolaktin
és progi ennyi.nem kértek mást.miket írt ki?
Abbol nem erdemes kiindulni ahogyan nalam volt, mert mint irtam nem Gyorben volt a FET.
En nem kaptam semmi hormont, progeszteront sem. Laborom sem volt. Sem a beultetes elott, sem utana.
Hogy eleg volt-e a sajat progeszteron, nem tudom, mivel nem volt labor. Egy biztos, nem sikerult. Verbol hcg-t sem neztek, igy azt sem tudom, hogy egyaltalan elindult-e valami.
Ha lehet mindenkeppen kerj progeszteronpotlast. Ha magasabb a szintje az nem gond, ellenben ha keves, az igen.
Nekem mar volt spontan ciklusban FET, de nem Gyorben.
A lenyeg, hogy nincs stimulacio, es az elozoleg lefagyasztott embriot ultetik vissza.
Szoval 1x mindenkeppen stimulalni fognak, akkor is ha van peteeresed.
Igen, biopsziával vesznek ki spermiumot, azt lefagyasztják, akkor kezdenek engem stimulálni. Nekem van pé-em. Akkor nem is stimulálnak? Így viszont, ha nem osztódik rendesen a megtermélenyített petesejt, nem lesz mit beültetni.
A 3 hónapot arra írtam, hogy a beülti után van 3 hónap progipótlás (de ezt sem biztos hogy jól tudom), ha viszont spontán ciklusban ültetnek vissza, akkor ez sem kell?
Lehet kicsit zavaros, bocs.
A lényeg, hogy ha vki tudja, mi történik egy spontán ciklusban történő beültinél, kérem írja le. Köszönöm.
Mert én arra gondoltam ezzel kapcsolatban, hogy ha lesz fagyasztott embriónk és az 1. beülti nem sikerülne, akkor lehetséges szerintetek az, hogy várunk egy spontán pé-t, az után 3-5 nappal megcsinálják az embriótranszfert és akkor magától is termelődik progeszteron. De ez csak az én elméletem, nem tudom. Bár akkor az nem fog megtermékenyülni, mivel nincs sperma és lehet hogy leváláskor ledobja a beültetettet is.
Szia Drága!Neked is!:-)
Mikor mész a héten? Szorítok, hoyg kezdhessétek gyorsan!Drukk!:-)Puszi
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?