Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
4-5 alkalommal infúzióban adják kéthetente. Valószínűleg az immunrendszert gyengíti, de ezt sajnos nem tudom pontosan. A lényeg, hogy nagyon jó eredményeket érnek el vele.
Drukkolok, hogy sikerrel járj!
Gratulálok! És köszönöm a gyors választ, reményt adtál! És az intralipid mit csinál? Azt infúzióban adják?
Ne keseredj el! A következő sikerülni fog!!!! Addig pedig tessék sokat pihenni, kikapcsolódni. Jön a karácsony és a szilveszter! :) Hamar elrepül majd az a pár hónap. :)
Szia! Nekem 146 lett az NK értékem, kaptam a leszívás előtt intralipidet és most kezdtem a 7. hetet! :) Pesten 4 sikertelen beültetésem volt, mert ott nem foglalkoznak ezzel a problémával. Győrben elsőre sikerült! :)
Köszi! Ti ezek szerint többször lecsúsztatok már, tehát akartatok volna kezdeni, de nem lehetett, mert nem fértetek bele a keretbe?
Sziasztok! Van itt valaki, akinek magas nk sejt funkcióval sikerült a lombik?
Én csak annyit tudok,hogy minket multhéten felhívtak,és közölték,hogy beférünk az idei tb keretbe. boldogság. május óta,már ugyis éppen eleget odahordtunk.
ez szerencse kérdése.drukk
Sziasztok!
Kezd valaki mostanában lombikot Győrben? Kíváncsi lennék, be lehet-e férni a TB-keretbe még Karácsony előtt(úgy, hogy még nem csúsztunk le egyszer sem mostanság).
Ha van valakinek infója, köszi, ha megírja!
Nagyon sajnálom!!! :( Kitartást és sok erőt kívánok! Próbálj kikapcsolódni, csapj egy jó kis szilveszteri bulit, aztán márciusban hajrá!!
En is most megyek a Synlabhoz csak a Hermina utra.
Sziasztok!Sajnos ez most nekem nem jött össze! Folytatásra márciusban van lehetőségem.
Ja értem!Esetleg NK arány és funkció vizsgálatra?
Synlab hungary kft-hez küldtek.
Ami a bp.-i Máv kòrházban van.
Szia!Konkrétan küldtek valakihez?Konkrét vizsgálatra?Esetleg Fülöp Vilmoshoz?
2sikertelen lombik után már több vizsgálatom van.
Vèrből nézik hogy az imulrendszeremmel mi a helyzet.
Sziasztok.
Ha valakit küldenek Pestre a Máv kòrházba Győrből.
Szîvessen elmagyarázom az utvonalat.
Én ma voltam.
nekem azt mondták 1 nap pihi.utána ami jól esik.hajolást, emelést kerülni kell és a rezgő gépeket
Szia, sajnos nincs recept, kinek mi jön be. Hinni kell benne, ha meg akar tapadni, úgyis meg fog!Drukk!:-)
Sziasztok. Lombik után ajànlja a fekvést Boga /Körösi?
(Egyre több helyen hallom hgy már nem tartjàk indokoltnak.
Sziasztok! Holnap lesz HSG-m a helyi kórházunkban. Mivel készüljek? Nődokim nem mondott semmit, csak hogy fél 8-ra legyek ott.
Szia, köszi a tippet, hívtam és én is kaptam Boga dr-hoz. Kösziii:-)
Drága vagy! Köszi! Bizakodom keddig, remélem minden jóra fordul és csak le van maradva a babócám.
Kedves Bababébike. Egy debreceni lánynak 14-ről indult a vérvétel. Növelni kellett neki az utrogestant napi 4 szemre, lassan de folyamatosan emelkedő a hcg szintje és Debrecenben nagyon biztatják a vérvételt végzők. Neki okt. 17 v. Okt.20 napján volt GYŐRBEN az első beültetése. Jövőhéten megy uh-ra Debrecenbe. Azért írtam le, h. Kitartás és bizakodás, mert még nincs veszve semmi😊.
Drága vagy! Köszi a biztatást, de azért el vagyok keseredve :(
ez hülye bocsi 4 nap alatt kb 10szeres hcg.méhen kívülinél alacsony.inkább ikergyanús
További ajánlott fórumok: