Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
jaj ne is mond jövőhéten ilyenkor már én is nyakig leszek a lisztben, cukorban és egyébb nyalánkságokban
Sziasztok!!
Kicsi lányotok szégyenlős!! Hamarosan nekem is kezdődik az NST,én úgy számolom,hogy a 2ünnep közt,de ma megyek Szelvához,és Ő majd megmondja!!
Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Én ma családi összefogással megsütöttem a mézest! Tegnap este a férjem összegyúrta,én nyújtottam és szaggattam,az unokahugom ki-be pakolta a sütöbőben a tepsiket,anyósom pedig Borival játszott!!
állitólag a babák azért "takarják" az arcukat uh közben, mert igazából ez egy reflex hogy befogják a fülüket, mert az uh zavaró hangot ad ki odabenn. ez még anno mondta nekem a nőgyógyász.
Simán a kórházba voltam! Minden rendbe volt,csak a "kiscsajszi" takarta állandóan az arcát szóval nem lehetett képet csinálni róla,csak egy kicsi 10x8-as fekete fehér képet kaptam! Azt mondta az aszisztens hogy majd a 35. héten is szóljak hátha akkor már nem takarja az arcát! :) 2 hét múlva vérvétel,aztán lassan kezdődik az NST!! :)
Maszek Uh-ra mész,vagy a szakrendelésre???Ott adnak képet??
Holnap megyek a 30 hetes uh-ra,kíváncsi vagyok már a kis pindurkánkra hogy vajon megmutatja-e az arcocskáját,mert állítólag kapunk majd képet!! Olyan izgatott vagyok már!! :)
17 hetes vagyok. Május 18-ra vagyok kiírva.
Mikorra vagy kiírva? Illetve mennyi idős vagy most?
Nálam ez az ivás dolog elég változó. Van amikor egyszerre megiszok 3-4 dl, máskor meg egész délelőtt jó ha a 2 dl lemegy. Főleg vizet ittam eddig, de most olyan jól esnek a rostos levek. Különösen a S*ó citrom-lime gyümileve.
Én hajlamos vok hízásra, azért is csodálkozom, hogy még csak 1 kg-nál járok. De hát pocim sem nagyon van, úgyhogy ha beindul minden szerintem jönnek majd azok a kilók :)
Én is híztam,kb 9-10 kg-ot,de azt mondta a védőnő,ez még nem gond!! Na víz ivással én is bajba vagyok,nem mindig megy le 3 lityer!! :) De azért valahogy mással pótolom!! Most is úgy ficánkol a kis babócám,mint aki hason keresztül kiakar bújni belőllem!! :) Ma voltam Bababörzén,elég jól ment,úgyhogy lehet megvenni pár apróságot!! Nektek hétvége hogy telt!! J a a kedvem pedig semleges,volt,sírtam is meg örültem is!! Szóval érzékenység az 100% ingadozás!
Az elejétől folyamatosan,de remélem az utolsó két hónapban már nem sok jön fel! :-)És szerintem függ attól is,hogy hajlamos vagy-e a hízásra.
Hanyadik héttől kezdtél el hízni? Azt mondják ilyenkor még nem számít hogy keveset híztam, mert később indul be.
cm-ben én is ennyi vagyok,de kilóban sokkal többel kezdtem!:-( És eddig 10 kg-t híztam!
Ja és 1 kilót híztam eddig.
Én 164 cm vagyok és 60 kg-ról indultam. Tehát nem vagyok sovány, de kövér sem. Átlagosnak mondanám magam.
Szia!Az attól is függ,milyen testalkatú vagy.Én duci vagyok,de elég hamar lehetett látni,de nekem második baby.Én kedden leszek 29.hetes,mindenki azt mondja,hogy nagy a hasam!:-)
Én ma vagyok 17 hetes és alig látszik a pocim. Sőt szinte egyáltalán nem. Nektek mikor kezdett nőni? (első baba).
jaj ne is mond, állandóan elfelejtem. úgyhogy vettem egy 0,6dl söröskorsót és abból iszom. abból elég 4-5 adag. de már lassan vízköves leszek.
:-)
Nekem szerencsére nincs bajom a magneB6-tól.Hogy álltok a folyadék ívással?
Hát igen!! mert ez már "beképzeltség"" :)
Az a tanulság,hogy legközelebb ne olvasd el!:-)
Na én elolvastam kíváncsiságból hogy mik a mellékhatások!! Hasfájás!! Pfff ma már megint fáj a pocim,szóval inkább hanyagolom B6 ot nekem nem jön be :(
Asszisztens csinálja képet sajna nem adnak.Az a kép van Jencő babáról amit a 4d-sen adtak pesten .
Én Borival szedtem rendszeresen,de most Szelva azt mondta,hogy csak akkor vegyek be,ha keményedik a pocim!!
Kész lett a cukorterhelés is,amiből ismétlést kért Szelva,szerencsére ez még jobb lett mint az első!!
Szerdán megyek hozzá,most már biztos fogunk az anyagiakról is beszélni,33hetes leszek.
Privátba megírom a nevem.
Nem gyöngyösi vagyok,Mátrában lakom.Nekem van fogadott dokim,legalábbis remélem el fog vállalni,majd 30 hetesen térünk rá!:-)Nekem már van egy gyerkőcöm,így sok minden megvan,és a rokonok,barátok is segítenek.Ha kisfiú lesz akkor kell egy pár dolog,mert lányom van.És a lányom anno május végén született,ez a baba pedig február vége,úgyhogy egy pár meleg cucc nem árt!! :-)Most el kell mennem,receptet kiváltani,aztán leszek.Facebookon fennt vagyok,priviben majd megírom teljes nevem!:-)
Nem,nincs!! A kórházba járok,csak simán szóval ha szülni kell akkor nem kell várnom hogy a saját dokim befárad e vagy épp elment nyaralni!! :) Ma reggelere picilányunkal álmodtam,olyan jó volt látni!! Amúgy te már mennyire készültél fel az érkezésére? Venni dolgokat: Kiságy,babakocsi,ruhák....stb? Gyöngyösi vagy? Jó lenne máshol is beszélgetni veled nem csak itt!! Facebook? esetleg? :)
Melyik orvoshoz jársz??Van fogadott dokid?
Nincs kizárva!! Majd kiderül!! Először sokaltam én is az árát de miután mindenről részletesen tájékoztatott,meg hogy minden rendbe a kis babóval megnyugodtam!! Neked azért lenne most jó elmenni mert most sokkal jobban megmutatja magát a kis pocaklakó! És lenne emléked mert kapsz rólla DVD-t meg képet is!! össz a képpel 10800 ft!
További ajánlott fórumok: