Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Nagy gratula hókuszpókica!!
Köszi kevian!
Lányok!
Hókuszka írt, ma délelőtt megszületett Jenci baba! :D
3700 grammal és 56 cm-el!
Jajj, de édes is lehet!!! :))
Bizony ám,már nagyon várjuk de egyben izgulunk is a párommal,hogy milyen lesz 2gyerekes szülőnek lenni!!!!
Szerencsére a tegnapi nap is jól sikerült,Bori élvezte hogy sokan voltunk,nem győzte próbálgatni az új játékokat!!!
Köszi!!
Nem volt olyan szobatársam aki simán szült.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy milyen az ha valakinek keményedik a hasa?A dokim azt mondta, hogy szóljak azonnal ha ezt tapasztalnám, de nekem ez az első terhességem.
Elnézést a buta kérdésért!
Együtt érzek veled!!!!
Ma próbáltam neki magyarázni,hogy anya pár napig nem lesz itthon,erre aranyosan annyit mondott,hogy: jó-jó-jó :-) Szerintem ő még kicsi ahoz hogy megértse.Szerencse,hogy apuci minden este itthon van,így sokszor Ő altatja el,van amikor hiányol,van amikor nem.Majd kiderül,hogy ez a pár nap hogyan telik el nélkülem!!!
sziasztok, lenne egy kérdésem.nem tudom ki tudna segíteni.
a kislányomat szeretném magánbölcsibe beiratni vagy családi napközibe. de túl sokat nem ismerek, azaz csak egyet. a kis delfint. valaki tud mást, vagy vélemény??? légyszi privibe mert ritkán vagyok itt.
köszi előre is
Te mint tapasztalt császáros, hogy gondolod: sokkal nehezebb volt Neked, mint azoknak, akik simán szültek?
Szorítunk Neked! Sok sikert :)
Szokott lenni programozott császár!!
Jól viselem szerencsére,készülünk Bori szombati szülinapi bulijára.Most sütöttem meg a mézes lapokat!!
Nehéz lesz,hogy már csütörtökön be kell feküdni,de remélem,hogy már legkésőbb hétfőn jöhetünk haza Jencővel!!!