Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
De ha mar tobb evtizede volt a muteted es sikeres volt akkor miert lennel rajta a neten??? Azok vannak rajta akiknek csak valami gondjuk van es megoldast keresnek.
YouTube is jo vagy Facebook. Vagy mint mondtam Bariatricpal.com
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hány napos kórházi tartózkodásra kell számítani? Ha csütin műtenek, hétfőn már mehetek haza? Csak mert fuvart kell szerveznem. Nagyon köszönöm! :)
Sziasztok!
Múlt héten voltam egy hónapos. Csak jót tudok írni. A kórházi tartózkodás alatt egyedüli problémám az alapbetegségemből fakadt, arra figyelni kell, hogy napokig nem lehet bevenni a gyógyszert. Az enyémnek például van szájban oldódó verziója, most azt szedem a felszívódás miatt, már a kórházban is szedhettem volna... Nekem semmiféle fájdalmam nem volt és nincsen is a csövek kiszedése óta. A kórházban a harmadik naptól sem volt, a fájdalomcsillapítót is csak a hőemelkedésem miatt vettem be. A bal alsó sebem (amiről azt olvastam, hogy legtovább fáj) például egyáltalán nem fájt. A varratszedésre már -10 kg-mal mentem, panaszmentesen. Mohos főorvos Úr azt mondta ehetek bármit, darabosat is. Ettem is, de nem kellett volna. Utána, hiába tértem vissza a pépesre, hetekig nagyon fájdalmas volt még a vizet is lenyelnem. Nekem az epémet is kivették, úgy gondolom az evéssel kapcsolatos problémáim inkább ebből adódnak, komoly diétát igényelt. A mínusz 10 kilóból 5 visszajött, de most -16 kg-nál tartok. A közérzetem nagyon jó, sportolni már kellene, de a nyaralások miatt csak szeptemberben kezdem. Van kaja, amit nem tudok megenni, ilyen a paradicsom, amiért odavagyok, de mindig kijön. Az első 3 hétben egyáltalán nem hánytam, az utóbbi időben viszont sokszor, azt hiszem lassabban kell ennem és még jobban megrágva. Néha elfelejtem:(. Hiába, az évtizedes rossz szokásokat nem egyszerű megváltoztatni. Ami rejtély, soha nem vagyok éhes, és nem okoz gondot lemondani a kajákról, például, ha a család fagyit eszik eszembe sem jut csatlakozni hozzájuk. Viszont sokkal többször és finomakat főzök, mert úgy vagyok vele, ha keveset ehetek,az legalább legyen nagyon jó.
Összességében nagyon örülök, hogy megcsináltattam, fogytam egy csomót erőlködés nélkül és sokkal jobban érzem magamat a bőrömben. Én májusban akadtam ki magamon, kutakodtam az interneten, megtaláltam ezt a lehetőséget, júniusra kaptam időpontot konzultációra,június végén megműtöttek. Egy percig nem hezitáltam, éreztem, hogy ez az én utam, pedig rettegek minden orvosi beavatkozástól:).
Ez altalaban igy vsn sajnos. En is eltuntem a hasplasztikarol mert ha sikeres a mutet akkor nincs mit keresni ott.
Ha tudsz angolul jo a bariatricpal.com
én is külföldön élek .....
mégis itt a vizsgálatok javát el tudtam intézni
a betegbiztosíton keresztül
semmi gond nem volt
Igen voltam konzin...
Par EV es mehetek...
Tegnap felhivtam a pesti klinikat ahol a vizsgalatokat vegzik.
3 honapos leleteket meg elfogad.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok