Gyertek, mert futni jó! (beszélgetés)
Tegnapra nekem keresztedzést írt a terv, de végül amit akartam, a bicajozás nem jött össze. Úgyhogy éjjel jógáztam egy kicsit, de csak nagyon kezdő szintűt.
Ma lesz futás, de előre nem ígérek meg semmit inkább. :)
Sziasztok!!
Nem futott senki? :) Én szerdán, és csütörtökön is 5-5 km-t futottam. Fussatok, mert futni jó!!!
Sziasztok!
5,3 km. kicsit már gyorsabban, de még mindig lassan. Beruháztam egy lábamra való futócipőre :)
Hát, ma fel is avattam, de nem vagyok elalélva tőle. Kicsit tán jobban megy a futás, de igazából az a lényeg, hogy a lábamnak jó legyen!!!!
Szép estét nektek!!!!!
Csak ahogy kényelmes, a gyógyulás a lényeg.
Lehet, hogy már írtad valahol, de készülsz idén valamilyen versenyre vagy adott távra, vagy az évi össz kilométer a cél?
Látom futkároztok!!! :)
Sziasztok!!
9 nap kényszer pihenő után 5 km. kocogás :) (orvosi javallatra)
Kétnaponta fogok sztem futni, úgy néz ki 40 fölött már kell az 1 nap pihenő :)
Fussatok, mert futni jó!!!
Pontosan, én is ezt szoktam mondogatni magamnak. :)
A mai hatos (ugyanaz az útvonal) izomláz nélkül mindjárt 2 perccel jobb lett. Így sem eget rengető tempó, de végre jól is esett.
Gratulálok!!!! Ez igazán szép teljesítmény!!!
Én ma se voltam futni. Talán majd holnap, de ti fussatok, mert Futnijó!!!! :P
Hú sok sikert a versenyhez! Beszámolót írsz majd róla?
Én most jövök a mai kocogásból, 5 km lett. De holnap megpróbálok legalább egy 10 km körüli távot. Jól lehűlt a levegő, nálunk most kezd fagyni. Szokatlan ez az idei télen.
Sziasztok!!!
Én ma sem mertem még futni, asszem, nem leszek felelőtlen, és kivárom az 1 hetet a pihentetésre. Az hétfőn telik le. Ti voltatok ma futni?
SZiasztok!!!!
A Chib* oldalán is van mág pár futócucc, elég jó áron :) L*dl-ben is szokott néha lenni. Én most kompressziós zoknit szeretnék venni, állítólag fokozza a teljesítményt :P Futni a héten még nem mertem ... De lehet holnap egy kicsit azért elmegyek kocogni. Remélem, ti mind jól vagytok, és futtok, helyettem is?!
stikone- én leghamarabb február elején megyek valami túrára, ezt nem merném bevállalni, de biztos nagyon buli!
Nőci: jah, így már világos-vannak igazi "űrtempóval" futó emberek-én sosem fogok közéjük tartozni, de nem is akarok. Nekem célom van, de nem vagyok bolond. Sem fiatal nem vagyok már sajnos, van is némi felesleg rajtam, így örülök, ha a 7-7.30/ km. meg lesz!!!
De aki ezt bírja, annak szívből gratulálok!!!
bocs, de ezt nem nekem akartad írni ugye? (ha igen, akkor sem értem :) ) Ma sem mentem már futni, de örömmel vettem észre, hogy már nem fájok. Holnap lehet kocogok egy rövidet :)
Jó éjt nektek! Jah, a szigeten még sosem futottam edzést, de nyáron kipróbálom, eskü!!! :)
Nekem kellenek a célok,mert kell a feladat,amit megoldhatok,amin agyalhatok,hogy hogyan oldom meg.Jót tesz a lelkemnek.
Egyedül kezdtem futni,de szívesen futok együtt valakivel.Nem a trécselésért.Nem attól jó barát valaki,hogy be sem áll a szánk.Az az igazi barátság,amikor képesek vagyunk szavak nélkül is jól érezni magunkat egymás mellett.Szóval:minek beszélni futás közben?:) Ha együtt tanulok valakivel,akit kedvelek,az is igen jó érzés,pedig ő se dumál,meg én sem.Csak a tudat,hogy ott van...Az nagyon jóóóó...:)
Jó levegővétel...Na igen.Én is esküdtem rá,de kiderült,hogy a technika relatív.Mert egyszer az egyik teremedző fricskát tört a nózim alá.Neki is mondtam,hogy gyenge a tüdőm sajna.Hát nem odaállt velem beszélgetni a szakmámról egész 20perc(akkor még csak ott tartottam a folyamatosban)alatt!Kérdezett,én meg válaszoltam.De sokat lendített az önbizalmamon!:)
Karmozgás...no igen.Az,ha tudjuk hogyan kezeljük,csodákra képes,valóban.:)
Részletezni?Persze nem csaj várja.De akire morgok asse csaj.:D Mán mindegy.Barim jól fut...Múltkor 13 perc 12-esen,aztán a 16.percig 15-ösön,aztán az utolsó percet végig akarta már hajrázni,mert azt úgy kell,tehát feltolta 17-re a sebességet.Ja.Én meg azt hittem szörnyethalok a látványtól is,meg a félelemtől is,hogyha leröpül,én ájulok el.:D
De már letárgyaltam vele,hogy ne ijesztgessen.:)
Ajj...utálom a pasikat...mindenben jobbak...okosabbak is...meg még gyorsabbak is...Borzasztó...Borzasztó!!!Fúj,undokak...Na persze,hogy csipkedem őket.Mondjuk bébit nem.Túl ari.Bár ritkán őt is kóstolgatom.Huh.Érzékeny a lelköm.:D
:)
Én nem tűzök ki célokat. Annyit futok, amennyi jólesik. Mindig egyedül futok, nem tudok és nem is akarok senkihez alkalmazkodni. A csajok többsége azt hiszi, hogy majd közben jókat dumálunk. Szerintem a jó levegővétel, és a szabályos karmozgás, egy csomó energia megtakarítást eredményez. Úgyhogy beszélgessen és fusson velük a harapós paci.
Az utolsó 2 mondatot kérném részletezni:) Mert ha jól értettem, nem csaj aki várja már......