Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
sziasztok:)
igen ugy,minden reggel ugyanabban az időben felkelés előtt.
Már szúrkál is a petefészkem jobb oldalon. Szóval nálam peteérés lesz/van.
Ti mit tennétek a helyemben? Egy ilyen átmulatott éjszaka után???
Örülök, hogy nincs semmi különösebb rosszabbnak mondható terhességi jeled. A hasszurka meg szerintem normális:-)
Mi már több mint egy éve próbálkozunk, már voltam dokinál, és megbeszéltük, hogy elindítjuk a vizsgálatokat, mensi napján kell hívnom, a 3. napon kell menni az első vizsgálatra.
Most nem is tudunk annyit együtt lenni a párommal, mert költözködünk, és gőzerővel azt hajtjuk. Meg is beszéltük, hogy most nem erőltetjük a dolgokat, persze ha összebújhatnéknk lesz össze is bújunk:-))
Csak most nem tudom, a párom elment tegnap este pasiösszeröffenésre, egy évben egyszer szoktak csak, de nagyon sokat ittak (szerencsére nem jellemező, meg néha kell is), így nem is nagyon erőltetném a dolgokat most, mert nem hiszem,hogy jó hatással lenne az alkohol a kiskatonákra...
Szerintem ne aggódj a mensid hossza miatt, nem hiszem hogy befolyásolja a sikerességet. Nekem se volt szabályos, május óta 54, 38 napra jött meg. És másról is hallottam, hogy rendszertelen ciklus mellett terhes lett. Nem emlékszem rá, ti mióta is próbálkoztok? Azt mondják az átlag fél év, ha ezt túllépted, lehet megérné dokihoz menned. Egy kis gyógyszeres rásegítés csodákra képes.
Ha meg most peteérésed van, akkor HAJRÁ!!!! Kapd el apát! :-D
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Két napja nincs hányingerem, viszont a hasam elég sokat szurkál. De gondolom nincs gond, csak a méhem nő. Majd szerdán megyek dokihoz.
Sziasztok!
Igen, Liran!! Szorítok neked, remélem nem lesz semmilyen ciszta, szépen felszívódott!!!
Kilitie hogy vagy? Jól viseled a terhességet?
Manócska! Te hogy méred a hődet reggelente? Rendesen, ahogy a nagykönyvben meg van írva? Minden reggel ébredés után, de még mielőtt kikelnél az ágyból? Ugyanabban az időpontban méred?
Nekem ma már tojcsis nyákom volt, még csak a 9. napon vagyok, akkor ezek szerint előrébb jött a petelérésem, tehát megint rövidebb lesz a ciklusom:(
Sziasztok!
Manocskah sajnálom a tesztet!de fel a fejjel tudod:)
Az ovu teszt akkor jó ha erősebb vagy egyforma erős ankontroll csík tehat egyeznek amg halvány addig nem jó!de ezt nagyon egy időbe pontosan kell csinálni mIndennap és figyelni kell h teszteles elott 1-1,5oraval ne igyal mar!sok minden befolyásolja az eredményt!
sziasztok csajok elhúzódott kicsit a napom.. :S
a terhességi teszt nega,az ovu halvány kétcsikos tehát nega
ahogy megjönnek a tesztjeim(ma vagy holnap) csinálok egy terhességi tesztet mert már énsem bírom :S:D
miújság?:)