Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyermekem első éve fórum

Gyermekem első éve (beszélgetés)

1 2 3
21. 79fe5625af (válaszként erre: 16. - 00806921ff)
2012. aug. 1. 12:17
Nekem magától lement a kisfiam 2 hós volt mikor én már a régi voltam.
20. 86b8b94e0e (válaszként erre: 16. - 00806921ff)

Dehogy lógsz ki! :)

Nekem szerencsém volt,még a kórházban lement 20kiló!Anyumtól örököltem a jó alakom.Az a 3kiló meg simán lement 1 hónap alatt.Pedig ettem mindent.Pizza,csoki,hambi!Ilyen vagyok :)

de szerencsére a lányom is ilyen kis vékonyka!

Borostyánláncban én sem hiszek.Egyébként nem gyümölcsöt kap alanature,nyilván sűrítem,hogy lehegyen tápértéke.Nem ejtettek a fejemre:)
2012. aug. 1. 12:15

Dologélt vettünk,abban nincs gyógyszer.

Nanácska,ez mindenkinek a saját döntése,de nálunk sem 2x van 1 nap tápi,de afelé haladunk.

Nekem is fontos az alakom,mindig is az volt:)De a terhesség alatt sosem gondolkoztam rajta,akkor amit kívánt a gyerek:)

2012. aug. 1. 12:14
Szia Nanácska! Borostyán lánc? Én nem hiszek benne, nekem egyik ismerősömnek sem volt, nem is tudok róla sokmindent.
2012. aug. 1. 12:13
Akkor én kilógok a sorból, mert az én testem nem tökéletes, sajnos csíkjaim is vannak és ott van még az a fránya 5 kg. Ti hogyan tudtátok leadni?
2012. aug. 1. 12:11
Nekem természetes szülésem volt, pedig császát akartam, de a dokim azt mondta csak úgy nem csinálnak császárt. Gratulálok, hogy Marci már ülni tud ilyen fiatalon. Használsz valamit fogzásra?
14. 86b8b94e0e (válaszként erre: 12. - 79fe5625af)
2012. aug. 1. 12:08

Szia,végre még valaki!

Szerintem azért még a 4és fél hónapos babádnak nagyon is kellene a tápszer,a gyümölcsök nem fedezik az ő igényeit,fejlődéséhez kellene a tápszer nem véletlenül van.Majd 7-8 hónaposan már elég ha napi 2x kap,de még akkor is kell neki!De te tudod.

Nagyon ügyes ha már ül!

Látom nem csak én vagyok itt aki tud örülni az ilyeneknek,de én hiú vagyok,beismerem,nekem fontos a testem.Azért ,mert anya vagyok lehetek csinos,bombanő nem??

Tényleg borostyán láncról mi a véleményetek?

2012. aug. 1. 11:48
..ja és a foga jön,de jól viseli,szépen látszik alul.
2012. aug. 1. 11:48

Sziasztok,én is azt hittem nem lesz itt senki:)Nekem is csásázrom volt,meg 1 nap vajúdás,szoptatni szintén nem tudtam,de egyiket sem bánom,hisz nem rajtam múlt,viszont én is régi vagyok:)Nem sínylette meg a testem a terhességet,se egy csík,se nem ereszkedtek meg a melleim:)

Marci eszik sokmindent már,nem akarom a tápszert nyomni belé,inkább a természetes zöldség,gyümi és már a husit is eszegeti.2 napja ül gyönyörűen!

11. 86b8b94e0e (válaszként erre: 10. - 00806921ff)
2012. aug. 1. 11:28

Nekem csajszika a nagyobbik.Mindegyik gyerekem 2 hétig tudtam szoptatni,de annyira azért nem bánom,legalább tökéletesek maradtak a cicijeim.Meg császárral is szültem mind kétszer,amit szintén nem bánok,legalább a csípőm is a régi.:)) 5kiló igazán nem sok,sity-suty lemegy!Kis akarat erő!Figyelj oda mit eszel és tornázz sokat!

Te,hogy szültél?Simán v. császár?

2012. aug. 1. 11:07

Szia! Már kezdtem azt hinni, hogy kihalt ez az oldal. Sorban a kérdéseidre: Nekem ez az első fórumozásom, eddig nem érdekelt az ilyen, de most hogy "egyedül" vagyok itthon, gondoltam keresek magamnak valami elfoglaltságot. De jó, hogy van egy másik gyermeked is, fiú vagy lány?

Én almával kezdtem a hozzátáplálást és már kapott tejpépet is, nagyon szereti, de csak egyszer kap egy héten.

Én még szoptatok, sajnálom. hogy Te nem tudsz :(

Ez igen, szép vékony lehetsz, rajtam még van kb. 5 kg felesleg, de nem tudom, jhogyan lehetne leadni, mert imádok enni. Sajnos :(

2012. aug. 1. 10:39

Jó reggelt!

Én is remélem,hogy jó kis csapat leszünk.Az első gyermekemmel is bent voltam egy fórumban még a Donnán,de már csak páran maradtunk.:( Ő már 7 éves!Azért is regiztem,hátha találok egy jó kis csapatot!Már bánom,hogy terhesen nem kluboztam.Ti bent vagytok olyan klubban is,ahol a kezdetektől együtt izgultatok?

Ti egyébként mit adtatok a babátoknak először?Tejpépet már kaptak?És ki szoptat még?Szösziii egyet értek veled,de én már sajna nem tudom őt szoptatni!De már a kilóim lementek!!!!!Vékony vagyok újra sokak szerint olyan,mintha nem is szültem volna egy gramm sincs rajtam pluszban. :) Pedig 23kilót híztam,bár nagy része víz volt,most újra 48kiló vagyok!!!!!

Ki,hogy áll a kilókkal?

Fogunk még nincs,de már nagyon fáj neki :(

2012. aug. 1. 05:46
Egyébként szia Andóka, Nanácska és Trixee! Az előbb nem is köszöntem Nektek :)
2012. aug. 1. 04:37
Ki hogy áll a fogacskákkal? Nekünk már kint van 2. :) Kinek hol tart a gyermeke a fejlődésben? Mi már nagyon szépen ülünk és elkezdtük a mászást is.
2012. aug. 1. 04:24
Jaj, de jó, hogy ide találtam, még nagyon új vagyok, soha nem fórumoztam. Az én kislányom a 7-ik hónapot töltötte tegnap. Már javában megkezdtük a hozzátáplálást, de szoptatni még nagyon sokáig szeretném, mert ennél csodálatosabb dolog nincs is a Földön, hogy a saját testedből táplálod a csecsemődet. Röviden ennyi. Remélem még sokan idetalálnak és tudunk majd jókat beszélgetni :)
2012. júl. 31. 21:53

Sziasztok!

Nekem 4hónapos a kisfiam.Még nem álltunk neki a hozzátáplálásnak,várok még 2 hetet!

2012. júl. 27. 21:34

Szia,

az én kislányom 2-án lesz 5 hónapos. Ő a harmadik kislányunk. Szereti a gyümit és a főzeléket, 4 hónapos korától kapja. Hol jobb az étvágyunk, hol rosszabb. De mióta szinesedik a paletta, nem panaszkodom.:-)

2012. júl. 27. 17:41
Szia,az enyém 4 és fél hónapos:)Kisfiú és szereti a pociját,már javában eszünk gyümit.És a te babád?
2012. júl. 27. 15:28

Annak idején, mikor terveztük a kislányomat, indítottam egy fórumot. Még az is él. Hol többet, hol kevesebbet írunk oda. De még tudunk a másikról.

Ezt is hosszú távra tervezem.

Kibeszélnénk, mit szólt a babád az első főzelékes kanálkához, hogy szenvedtétek meg a fogacskákat, hogy aludtatok aznap éjjel, mit csináltok ma, stb.

Nagyon fontos, hogy békés, baráti hangvételű fórumot szeretnék. Ahová szívesen kukkantunk be. :-)

2012. júl. 27. 15:23

Sziasztok!

A kislányom 5 hónapos lesz.

Olyan édesanyákkal szeretnék beszélgetni, akiknek 1 év alatti az első, vagy második, vagy harmadik babájuk.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook