Gyermekelhelyezés apánál (beszélgetés)
Arra hogy mikor mentek kulon azt eleg tanukkal bizonyitani? Az eleg hozza?
Minden gyermektartasdijrol alairt papirt blokkokat, munkaltatoi igazolast jovoheten beviszunk a birosagra meg het elejen!
Akkor meg az arra adandó válasz dokumentumokat minélelőbb gyűjtsétek össze!
Teljesen erthetetlen szamunkra hogy milyen meggondolasbol ment a birosagra olyan indokokkal amik nem igazak es meg bizonyithatoak is! Teljesen abszurd! Pedig benne van a birosagi papirban!
Dolgozni nem dolgozik.. csak ismeros bejelentette 4oraba.. most mielott ment a birosagra! Azert rakta ki paromat a cuccaival egyutt mert sokat dolgozott! Ez volt az indoka.. de nagyobb a valoszinusege annak hogy akkor mar megvolt a jelenlegi parja es ez lehetett a valodi ok.
Hat pont ez az amit mi sem ertunk . H tudvan tudja h alairta akkor h mer ilyet allitani? Es mit akar ezzel elerni?
Megkaptuk a papirt amivel idezik paromat az rlso targyalasra, 15nap van h a papirokat kitoltve visszajuttassa es le van benne minden irva it az anyika allit!
Amúgy is fél év már eltelt, mert a fórumindító már fél éve a pasival van együtt, gyerektartást meg csak fél évre visszamenőleg ítélnek meg.
Aaaaa. ...azzal már nem foglalkoznanak, ha azóta becsülettel fizet, raadasul birosagon hamisan vallani. ...mindenki tudja, hogy nem igazán helyes és azért azt könnyű bizonyitani mikor bomlott fel a kapcsolat....úgyhogy én nem hiszem, hogy erre menne ki a dolog
Passsz! Látatlanban nem tudjuk megítélni! És csak az egyik oldalt olvassuk mindig!
Nen tudom:$
Anno mikor a gyerkőc 3 hónapos volt vállalta, hogy inkább egyedül neveli, pedig a leirtak alapján jó jövedelme volt a pasinak, de ő valamiért inkább egyedül maradt es visszament az anyukajahoz...es kisgyerek mellett dolgozik, nem úgy tűnik mintha a sultgalambra várna. ....
Csak próbálom a másik szempontból is nézni
azért mondtam, hogy szerintem egy előző időpontra kéri az összeget, amikor még nem írt alá semmit. ezért mondta azt, hogy hamarabb lépett le a pasi, hogy azokra a hónapokra is kapjon pénzt.
De ha anyuka írásba adta a kervenyeben a bíróságon, hogy nen kap/ott gyerektartas annak ellenére, hogy minden hónapban alirta az átvételt. ...akkor még a bokáját is megutheti...biztos ilyen buta lenne az az anyuka?
vagy a nő csak fenyegetőzik, és nem ment ő sehová, csak pénzt akar kihúzni a pasiból.
igen, nem teljesen világos a dolog.
Ezért írom amit írok. .....Nekem a forumindito allitasai nem stimmelnek....vagy ő is felinfokat kap...vagy totál hibás a dolog
Azt viszont konkrétan le kell neki írni, hogy mi is akar. Ha leírta, akkor a pasi is fogja tudni, és arra kell neki valamit reagálni. Addig viszont nincs mire válaszolni, amíg nem látták, hogy mit írt le a nő.
Ez igaz. ..kíváncsi lennék miből gondolják, hogy ezeket állította. ..
Viszont mivel a gyerkőc a leirtak alapján nincs hivatalosan elhelyezve, ha az anyuka tényleg bíróságra ment, akkor gyerekelhekyezest es gyerektartas megítéléséert mehetett konkrétan.
a bíróság nem átjáróház, ahová mindenki beszaladgálhat, és elmondhatja, hogy mit akar... beadvány, idézés, időpont...
Erről nem szól a fórumindító.
Ez nem így működik, hogy bemegyek a bíróságra, és azt mondom, hogy..., hanem írásban kell beadni.
De azt nem írta, hogy ők is kaptak egy ilyen példányt, amiből látták, hogy a nő mit is írt le a bíróságnak.
Aki meg most akar menni az a forumindito es a gyerek apja....
A forumindito irja az elso hozzaszolasba, hogy a gyerek anyukája elment most a bíróságra ahol azt állítja, hogy az apuka nem fizeti a gyerektartast holott nemetben van es sokat keres, Valamint azt állítja, hogy már szülés előtt elhagyta öket....
Ott van. .. ezt a forumindito írta le. ...
Na várjunk csak! Ha még csak most fog menni a nő a bíróságra, akkor honnan is tudjuk, hogy mit írt le? Ezt sem értem!
ezt írásban kéne látni, hogy pontosan mi van a beadványában. lehet, hogy semmi nem is lesz ebből.
Igen. .. de ahogy írja, hogy MOST ment a bíróságra. . És "pedig" Németországban dolgozik 400 ért. .. ez jelen idejű állítás a leírtak alapján. .. tehat a forumindito azt állítja, hogy anyuka most ment es a jelenben állítja hogy az apuka nemetben van sok pénzért és ennek ellenére nem fizet. ....
Állítólag volt a pasi Németországban valamikor. Azt nem tudjuk, hogy melyik időszakra kéri a nő a németországi fizetés részét.
Mindenesetre elég zavaros a szitu.
Én nem. ...
Nagyon nagyon hülyének kéne lennie az anyukanak ha tényleg birosagra ment ilyen allitassal, úgy hogy minden hónapban aláírta az átvételt, meg azt állítja hogy nemetben a pasi, kozben itthon van.... ilyennel csak nagyon hülye ember megy bíróságra, valotlansaggal....
Es később az van írva, hogy dolgozik az anyuka.... Nekem nem így hangzik mintja gyerektartasbol szeretne megelni, , hisz akkor mar reg elment volna hivatalos végzésért....
Bár gyerektartást összesen 6 hónapra visszamenőleg ítélnek meg.
További ajánlott fórumok: