Gyerekvállalás, párkapcsolat, nem fiatalon (beszélgetés)
Ne is zavarjon az igazság.
Tényleg lenne nő, aki ennyire kétségbeesett, hoigy ilyen ajánlatra reagál?
sztem ez most valami ilyesmirl szól...
Az apa így szól a fiukhoz:
- Azt hiszem, ideje lenne végre önálló életet kezdened. Jó lenne, ha találnál magadnak valami lakást, és elköltöznél tőlünk!
- Miért, nem szeretitek a társaságom?
- De igen, csak már 50 éves vagy, meg amúgy is elég szűkösen vagyunk itt a szociális otthonban.
Egyébként elolvasva a " hírdetésedet " nem is értem, miért nem rohant már hozzád az összes hoxás nő/ lány akár házas akár nem! Tutira jó party vagy!
Hhhhát...
Nekem ebből az jön le, hogy nem társat, inkább valamiféle béranyát keresel, és nem családot, "csupán" gyereket szeretnél.
Jó lenne ez egy gyereknek???
Persze, ha nem ez a szándék, csak a fogalmazás nem volt szerencsés, elnézést!
Én sem értem. Talán az önállóság szúrta a szemét. Nem is értem. Vajon az emberek hány százaléka azonosítja a párkapcsolatot a függőséggel?
Sok szerencsét kívánok neked.
A gyereket meg majd az állam nevelje fel, uram? Egy okos nő, ha meg nem sértem, egy kapcsolatot ilyen feltételekkel nem vállal.
Biztosan lesz jelentkező, nem kevés. De előre sajnálom azt a csemetét, aki bármelyikük, akár a hölgy, akár Ön mellett, de csonka családban fog felnőni, a fene nagy önállóságuk miatt.
Sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?