Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyerekorvost keresek a XVIII. vagy a XIX. kerületben fórum

Gyerekorvost keresek a XVIII. vagy a XIX. kerületben (beszélgetős fórum)


16. Tenara
2015. szept. 27. 09:15
Sziasztok! Csak válaszolnék az előzőre, mert félrevezető lehet. Dr. Aradi Krisztina a gyermekorvosunk, imádjuk. Az viszont igaz, hogy nem szívesen ír fel tápszert amiatt, mert szeretné, ha az anyuka küzdene az anyatejért. Épp ez mutatja mennyire törődik a babákkal. Ellenben, ha nincs más mód, nyilván jöhet a tápszer is. Rendkívül alapos, megbízható és lelkiismeretes, ellenben nem is baj, ha nem mjndenkinek szimpatikus, mert így is annyian szeretnének a praxisához tartozni, hogy 'nehezen elérhető '.
2015. ápr. 4. 07:22

Látom, régi ez a fórum, de azért írok, hátha valakinek segítség lesz.

Dr. Aradi Krisztina - na őt nem ajánlom, egy ősasszony, aki leszarom tablettán él és annak hatása alatt tekintgeti a gyerekeket. Nem nagyon érdekli, ha nincs minden a gyerekkel rendben, a fő, hogy menjen az anyuka kifelé a rendelőből nagyon gyorsan és ne zavarjon sokáig. Alapmondata az újszülött babáját a kezében tartó anyukához: "ha nincs elég teje anyuka, menjen és vegyen valamit a gyereknek a Tesco-ban, tápszert azt nem írok fel".

Dr. Juhosi Adrienne - imádtuk, imádjuk. Egy nagyon aranyos, nagyon alapos és nagy tapasztalattal bíró doktor néni, aki mindig, mindenben segít és nagyon ért a gyerekek nyelvén:)

2011. okt. 23. 20:21
Sziasztok és a 18.kerületben voltam gyerek és a Juhos Adriennhez jártunk imádtam:) örülök hogy még van és praktizál:)
2011. okt. 23. 20:07
Nekünk a 18. kerületben van a bejelentett lakcíműnk így az ottani " orvosunk " Halmágyi Mária. De mivel a 19. kerületben lakunk életvitel szinten Radványi Noémihez tartozunk. Én mind kettőt szeretem, mind a ketten segítenek és jó tanácsokat adnak és mivel fiatal " rocker " anyuci vagyok egyik se vet meg, ami ritka szerintem. :) Sőt Halmágyi doktornő az én gyermekorvosom is volt! :)))
2011. jan. 2. 19:22

Most látom csak, hogy még nem írtam le, hogy kit választottunk. Juhos doktornőre esett a választásunk és nagyon bevált. Házhoz jön, ha hívom és nagyon lelkiismeretes. Már 2 hónaposak a fiaim, az oltást is itthon kapták meg, mert körülményes lett volna nekem egyedül bevinni a két picit a rendelőbe.

Szóval még egyszer köszönöm a segítségeteket!

11. rétibaba (válaszként erre: 1. - Ddorina)
2010. júl. 10. 08:32
Szia! Mi nemrég költöztünk el a XVIII. kerületből, ott dr. Kovács Attila volt a gyerekorvosunk. A béke téri rendelőben rendel, kijár, akár éjszaka vagy hétvégén is riaszthatod, nagyon rendes, lelkiismeretes doki és végtelenül kedves a babákkal is! Bátran ajánlom!
10. Manilu (válaszként erre: 8. - Ddorina)
2010. júl. 8. 13:38
Ha esetleg Őt választjátok,remélem nagyon elégedettek lesztek vele.Mi Gyálról járunk hozzá,de megéri.Az első 2évben meg kijárt hozzánk.
9. Zsú1965 (válaszként erre: 2. - Dinuss)
2010. júl. 8. 12:43
A XIX. ker-ben én is szívesen ajánlom Ambrózyt, én mint volt gyermekápolónő, a fiam mint páciens nagyon elégedettek voltunk vele. A gyerekem 19 éves koráig hozzá járt, csak akkor már nagyon ciki volt, hogy a váróban csókolomozták őt a kisebb gyerekek.
8. ddorina (válaszként erre: 7. - Manilu)
2010. júl. 8. 12:10

Szia!

Róla már én is hallottam és csak jókat. Köszönöm, hogy megerősítettél benne! :)

2010. júl. 7. 20:51

Szia!

A XVIII.kerben dr.Juhos Adrienne nagyon nagyon jó,csak rengeteg betege van,de bármikor segítőkész,akár hétvégén is.

2010. júl. 7. 18:16

Szia

XVIII.ker. Béke tér dr. Varga Etelka,nagyon rendes, lelkiismeretes,házhoz is megy.

2010. júl. 7. 10:00
Nagyon köszönöm, hogy írtatok! Csak könnyebb így választani. :)
2010. júl. 7. 09:42

Szia!

Nekünk a 18. ker-ben dr Batta Judit a gyermekorvosunk.Nagyon rendes és homeopata orvos is egyben.A fertőzések is a kisujjában vannak,kórházban volt infektológus.Anyósom ált.isk. -ban tanár,végigkérdezett rengeteg szülőt,mindenki őt ajánlotta.

3. d8908b786a (válaszként erre: 1. - Ddorina)
2010. júl. 7. 09:41
Egy bizti, hogy a Láng Györgyit ne válaszd! Én Radványi Noémit ajánlom, nekem is ő volt a gyerekorvosom és most a fiamé is ő lesz. :D Pont tegnap voltunk nála. De a kolléganőm dícsérte az Ambrózit is és a Morvai Juditról is jókat hallottunk.
2. Dinuss (válaszként erre: 1. - Ddorina)
2010. júl. 7. 09:27
Szio!Az en gyerekorvosom is o volt.A neve: dr.Ambrozy Judit a XIX. keruleti sztk-ban.Raadasul en megdobbentem amikor mondtak nekem,hogy nem mindegyik megy hazhoz.Ambrozy doktorno hazhoz megy.Igaz en mar 6 eve nem elek otthon de most tavasszal otthon voltunk es a fiam beteg lett es hivtam a doktornot,emlekezett ram es azonnal jott is.Nagyon rendes!!!!
2010. júl. 7. 09:20
Kérlek ajánljatok gyerekorvost vagy írjátok le a véleményeteket, ha hallottatok vagy tapasztaltatok valamit valakivel kapcsolatban. Novemberre várom az ikreimet és lassan választanom kell a kicsi fiaimnak orvost! Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook