Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
jajj nem fosztottál meg, jobb volt ez így
Miért lenne?? Semmi nincs.
Sok kicsi sokra megy! Egyik nap csak ebből egy kicsit, másik nap meg abból, aztán észre sem veszed, mennyire elengedted magad.
Évike kettő is sikerült majd a többit meg ahogy beszéltük ügyes vagy és nekem a képek szerint nagyon látványos a különbség nagy nagy gratula neked
Szió!:-) Háát, hallod, muszáj vagyok itt rendet csinálni, mert a lányok elengedik magukat.:-)
Sajnálom,van, aki a kóláról, kávéról nem mond le, ma ennem kellett kiflit ez van...
A kóla nagyon szuper wc tisztításra, összes dzsuvát leviszi, csak öntsd bele és hagyd állni...na, akkor gondold át, mit iszol??? Kell ez neked? Bár igaz, te tested, nem az enyém..
Tegyél rendet a fejekben hotyka néni ,mert ez így nem mehet tovább:)
Amúgy kézcsóki:)
Bocsánat :( de nagyon picikét ettem nem volt egy deci az egész :(
Teljes mértékben igaza van a Hotykának!!!
Csak még annyit hogy szerintem kenyeret se kéne enni....
Hotyka ment ptivi és e-mail legalább is remélem
Mi az, hogy miért ne ehetne?? Nem értelek Titeket...alap szabályok vannak, hogy mit melyik napon ehetünk...így nem fogjátok elérni a célotokat, és csalódás lesz a fogyi vége! A paradicsom CSAK nyersen semleges, főzve keményítő, lásd pl. lecsó.
szerintem a gombát fehérjenapon egyed
Fehérjén pari levest?? ne engedjétek el magatokat ennyire, az keményítő, nem lehet!!
szia!
a pizzával csak csínján mert ugye azon van sajt!:(
Ez szerintem egy nagyon jó ötlet!
sziasztok !!most értem haza a suliból,mert ha még nem mondtam eddig,a másik nehéz tényezője a napjaimnak,hogy felnőttoktatásban veszek részt,cukrász leszek!így mindennapos bűnözésnek kivagyok téve,de ügyin ellenállok!colával kapcsolatban elszomorodtam,de akkor megpróbálom csökkenteni,aztán majd elhagyni AZT IS!!!:)azt viszont nem tudtam és hasznos infó volt,hogy az édesítő szer is hizlal???köszike mindent!aranyosak vagytok!nade!ma szénhidrát napom volt,reggel ettem egy narancsot,de viszont délbe:::ettem egy fél adag sima kínai tésztát,és még nagyon éhes voltam,így rábeszélve magam,:)ettem egy DON PEPEBE árusított pizzaszeletet,is,de vacsira "csak"egy szelet sütit ettem!!!ez nagyon sok volt így??
Na ma fehérjenap. Ebédre sült húst ettem sajttal. acsira tojás lesz, meg paradicsomsaláta.
Én is sok félét eszek, eddig nem zavart be a fogyiba:))
Most pl. készül a milánói gombával, és mindjárt sütöm a sütit meg a szalagos fánkot (bár abból én nem eszek)
megyek is^^
Jó mert ettem :) de nem volt egy deci az egész,csak az íze miatt, meg megláttam,hogy anyukám hozott haza a kedvenc joghurtomból, úgyhogy később lehet,hogy azt is megeszem, bár mondták már,hogy ne egyek ennyi félét,de imádom.
nagy része fehérje, bár semlegesnek számít, mint az avokádó.
én keményítőn és fehérjén szoktam, de mostanában próbálom csak a fehérjén
paradicsomleveset ehetsz, miért is ne?
Krampuszka, azért érdekel a könyv, mert sokmindenről nem tudom,hogy hova tartozik, pl. gomba fehérje??? én eddig akkor ettem amikor csak jól esett, pizzára, rizzsel... Nos ezeket jó lenne tisztázni magammal :)
ma fehérje napom van... és nagy bajban vagyok... megkívántam a paradicsomlevest... lehet??? persze tészta nélkül,de már tegnap este is belenyaltam egy kiskanállal,de csak az íze miatt :) Ehetek egy tányérkával?
oh köszönöm szépen,csak visszaolvasgattam :)
Én bizony nem, mert tele vagyok:))
De a családom igen.
Szia!!!
Megvagyok... Mérges vagyok a mérlegemre! Arra gondoltam bedobom a Mikulás zsákjába, h vigye el valaki másnak!!! :D
Na:)
Pus-kram-pusz-ka:)
Kákgyélá?
További ajánlott fórumok: