Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyakori kérdések a 90 napos diétáról fórum

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról

49927. melcsa29
2009. jún. 30. 21:32

sziasztok!

patri!néztem a képedet nagyon szupi,gratula ügyi vagy!látom ti is pecások vagytok!:D meg kérdezhetem ez hol készült ez a bikinis képed?melyik tónál?szép környéknek tünik!!

2009. jún. 30. 21:17
tina, én szoktam szédülni kicsit. de nem hiszem hogy a diéta miatt. inkább ettől az össze-vissza időjárástól. az egyik nap 30 fok van a másik nap meg leesik 15 fokra. a nagy 30-40 fokos melegekben amúgy is szédülök.
49925. Tina82
2009. jún. 30. 20:35

Sziasztok!

Nos, féál órája van áram, hurrá!!!! Tisztára olyan volt mint az őskorban :)

Patri, szerintem tök jól nézel ki! Próbálj meg ne stresszelni a súlyoddal, hidd el menni fog lefelé! A cicid is fogyott? Nekem nem egy centit sem, aminek örülök mert így is kicsinek tartom :)

Hamina, jó időt és sok pihenést kívánok nektek!

Én minden évben tavasszal a piros gyümölcsökre vagyok csalános, idén nyárom lettem és valószínű a baracktól :( Viszket nagyon, majd veszek cinkrázót...

Contant én is gratulálok neked a véreredményedhez! Csodás érzés lehet, érdemes diétázni!

Ti nem szédültök? Én mostanában sokat...

2009. jún. 30. 19:30
sikerült feltennem a bikinis képet. na szóval ennek a lila bikininek is van története. tavaly vettem valami 1000 ft-ért,a melltartós része kicsi volt ,de nagyon. most sem túl nagy, de elmegy,már belefér a cickóm.szóval már azon gondolkodtam valakinek eladom,mert nekem ez nem lesz jó már,nem is volt rajtam még,ma felvettem mégis.és jó, szóval mindig érdemes valamelyik ruhadarab miatt diétázni.
2009. jún. 30. 19:09

szlia köszi, csak a kilóim is jól alakuljanak.

csajok ma csinált nézsán a tónál a lányom ,Patrícia képet, ne röhögjetek ki ha lehet. még van a hasamon hájacska, ami remélhetőleg még -5-10 kilótól le fog faragódni.de egész tűrhetően alakulok magamhoz képest.

2009. jún. 30. 19:07

Hamina nagyon szép időt nektek és nagyon jó pihenést kívánok!én is bevallom kicsit unom a diétát így a 82.napomnál. de úgy ahogy csinálom,nem tökéletesen,mert lehetnék jobb is és szebb eredményekkel,de ez van. a napokat mostanában kicsit kevertem.és ráadásul vasárnap búcsú lesz nálunk,vendégség,szerintem fehérje napot tartok, most számolom,amúgy is az lenne. jövő héten meglátom az eredményeimet és ismét dupla gyüminapot tartok. hátha jobban megindítom a súlyomat.nekem a sok gyümievés kezd csömörleni már,most rengeteg sárgabarackot eszem, csak a fánkról kell szednem. legalább kicsit megspórolok vele, hogy itthon van kéznél gyümölcs.

tina én is nagyon gratulálok, hogy ilyen sok kilótól megszabadultál,nagyon ügyes vagy.

contant te is ügyes vagy, hogy ilyen jók lettek a vérképes eredményeid. fogytál mostanában? és még mondják mások ,hogy ez a diéta egészségtelen, káros...

szerintem ez hülyeség.nekem nagyon jó,még így is hogy néha felcserélem a napokat.

49921. szlia72 (válaszként erre: 49919. - Bf43d1b11a)
2009. jún. 30. 19:02

sziasztok!

Contakt szupper hogy nem kell gyógyzsert szedned!tudja a dr néni hogy milyen diétát tartasz ?

patri alakulgatsz TE szépen ha már ennyi régebbi ruciba beleférsz:D

49920. 91675d4a35
2009. jún. 30. 18:15

Contant, remek, nagyon ügyes vagy!!!

Kertikacsa: szerintem marad!!!

Tina, milyen gyümit ettél, hogy kiütéses lettél? Semmilyen diétát nem folytatok. Időkorlátokat szabtam, abszolút nassimentes órákat tartok, több víz, rendszeres tekerés, napi 3x-i alig megpakolt tányéros étkezés, cukor, liszt tilalom. Reggelire barnakenyeres kajcsi, ebéd és vacsora kalóriaszegény főétel, ami épp van, zöldség, husi, ma épp rántott cukkini volt céklával.

De jönnék, mert jó kis csapat ez itt nagyon!!!

49919. bf43d1b11a
2009. jún. 30. 18:00
Sziasztok lányok! a tegnapi vérvételem eredménye várakozáson felüli a cukrom : 5,1 -:)HURRÁÁÁÁÁÁ megdícsért a doktornő csak így tovább !!!!Nagyon örülök, mégsem kell gyógyszereket szednem , mindössze a diétát folytatom és kész.Sok sikert mindenkinek -:)
49918. kertikacsa
2009. jún. 30. 15:10

Sziasztok Lányok!

Tina nagyon szép az a 17,5 gartulálok.

Hami neked meg jó pihit, mi csak a hétvégén tudunk majd valahová menni, remélem marad a meleg.

Pati jók ezek a ruha élmények :)

49917. Tina82
2009. jún. 30. 15:03

Sziasztok!

Nos képzeljétek nálunk nincs a belvárosban áram hajnal 3 óta! Igencsak féltem a hűtőben a cuccokat, most anyumnál vagyok....

Nos 17.5 kilóval zárom az első kört, ebből volt majdnem 7 hét stagnálás ám, így is jó, de lehetne több is!

Köszi Hamina, remélem én is hogy menni fog, és ha jobb a te diétád csináld azt, majd leírod milyen, én nekem jó ez csak csalános lettem tegnapra a sok gyümitől :((((

Ma pihenőnapra pizzát akartam sütni, de áram nélkül nem megy, mert a sütőm is villanyos...

tyű Patri, tök jó, gratula a csini nacihoz!

49916. malya71
2009. jún. 30. 13:17

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek,végre itt a jó idő:)

Ma én is gyümölcs napozok. A víznap nálam is gyümi nap,én sem birnám a víznapot az nagyon kemény lenne:)

49915. 91675d4a35
2009. jún. 30. 11:49

Hétvégére végre jó időt mond, még holnap dolgozok, utána megint ellépünk két munkanapra, és két pihenőnapra itthonról. Fix jóidő esetén sátrazunk Füreden, rossz idő kilátás esetén Ózd, Anyósnál lepakolunk, péntek Aggtelek és Lillafüred, szombat vagy vasárnap pedig Egerszalók pancsi. Ti is menjetek sokat kirándulni.

Lányok, töredelmesen bevallom, kicsit ráuntam a 90 naposra. Diétát folytatom, talán szigorúbban, mint eddig, még csiszolom, aztán leírom az új szabályaimat a naplómba. Sajnos kicsit nagyon félreértelmeztem a napokat mostanában. Nem híztam, mert az anyagcserém nagyon jó, de most nem folytatom a napok szerinti bontást. Majd írok, hogy mivel, de hogy folytatom a fogyókúrát, az tuti!!!!!!

49914. 91675d4a35 (válaszként erre: 49908. - Tina82)
2009. jún. 30. 11:44
Működik víznap nélkül is, ha nem gondolod, hogy bírnád, akkor hagyd is a csodába. Drukkolok, hogy hamar elérd a 30 kilót, mire vége a fogyó holdnak, tuti meglesz, ha nem hamarabb...:)))
49913. 91675d4a35 (válaszként erre: 49912. - Patrícia2000)
2009. jún. 30. 11:42

Sziasztok!

Nagyon szuper lehet feszíteni a kis rövidnaciban.:))

2009. jún. 30. 07:18

szép napot mindenkinek!

a tegnapi gyüminap után leugrott a súlyom 74,7-re,ez jó. ma víznap helyett inkább dupla gyüminapot tartok,azt jobban kibírom. van már fincsi sárgabarackom a fákon, folyamatosan érik. megint lesz gyümölcs amit ehetek,azután a szilva érik,meg van oldva a nyári gyümi evésem.

megyünk Vácra,azután beugrunk kicsit horgászni Nézs...ra.jó időt mond. viszek sok barackot, a párom és Patti majd ott kajáznak, hot-dog stb.

képzeljétek van egy shortom,tavaly feszes volt, feszült a dagadt combjaimon, most szépen lötyög,kényelmesen elférnek benne a combjaim.másabbat is mutat.

49911. kertikacsa
2009. jún. 29. 16:51

én a 4 hetente egy víznapot becsülettel tartottam,volt is eredménye, de nagyon sokat kell inni.

tornázzatok, ügyeskedjetek én meg kitartok

49910. szlia72
2009. jún. 29. 12:15
igyekszem tornázni vagy bicizni heti 3-4 alkalomal lehet ezt kellene megemelni :( na és a vacsik....de mától jó leszek!!!!!!!
49909. szlia72
2009. jún. 29. 12:10
ja viznapot hetente 1 tartok ,mivel nagyon közeleg a nyaralás!
49908. Tina82
2009. jún. 29. 12:09

Sziasztok!

Kertikacsa, ne aggódj, tudod az edzésnél az izom nehezbb mint a zsír, így lehet hogy a kilóid nem mennek most le, de majd fog, csak legyél türelmes! Én is alig várom már, hogy elérjem a bűvös -30 kilót, hogy beleadok mindent az edzésbe és nem bűnözök a diétával.

Ti csináltok víz napot? Én töredelmesen bevallom, hogy nem csináltam, nem is fogok, mert ismerem magamat, hogy nem bírnám ki!

Patri, ne aggódj, neked is menni fog, lassan jön a fogyó hold, júli 8-tól 2 hétig!

49907. szlia72 (válaszként erre: 49903. - Kertikacsa)
2009. jún. 29. 12:08

úgy gondoltam jogy jó ,hogy nem ugrál le föl!

és a 2hó igazán nagy idő!de ahogy irod alakulsz az izmok előbújtak .biztos látványos a változás:)

mi a cél?60?

49906. chelsee
2009. jún. 29. 10:49

Sziasztok!

Még mindig olvasgatlak titeket és az akkori rosszullét óta kicsit többet engedtem meg magamnak. Azóta nincs bajom. Úgyhogy megint megpróbálom követni az étrendet, mert nagyon jól esik a dícséret, amit állandóan hallok és nem akarok megint mindent visszahízni. Igaz 5 kg ment le és kb két hete semmi, de ez is nagyon jó. Többet fogok sportolni és még több egészséges kaját fogok enni. Ebből nem hiszem, hogy baj lenne.

2009. jún. 29. 10:48
szlia,nekem is ugrál. most megint 75, 9 kilót mértem. nem tudom,ez a dagadó hold nagyon betesz nekem. már 70 felé akartam menni a kilókban,erre visszamentem 76 kilóra. ma gyüminap, holnap víznap.
49904. kertikacsa (válaszként erre: 49900. - Szlia72)
2009. jún. 29. 10:20
Becsületes gyüminapokkal, esteleg egy víz napot beiktatva, lehet menni fog 3 kiló és a nagy titok, ami nem is annyira nagy titok, utolsó kajálás du.5!!!!! nagyon fontos
49903. kertikacsa (válaszként erre: 49899. - Szlia72)
2009. jún. 29. 10:18

Hozzám jó a mérleg???

két hónapja lassan 68-on állok, pedig igen becsületes vagyok, igaz, most nem 90-napos szerint eszek, de kalóriát számolok és mozgok heti 2-3 alkalommal, az edző lány a teremben azt mondta, szépen láthatóan fejlődnek az izomcsoportok és azért nem mennek a kilók, de a ruháimon érzem mi történik rajtam.

Azt azonban így sem tudom elfogadni, hogy a 165 centimhez ez a 67-68-on ugrabugrálás normális lenne, mennie kének ennek lejebb? :(, de ennél is kevesebbet kéne ennem, vagy ennél mégtöbbet mozognom? Az a helyzet, hogy nem akarok a csodás cél érdekében 4-5 edzést berakni, mert tudom én ezt állandóan úgysem tudnám bevállalni, ha meg abbahagyom visszaszalad rám minden, ami a sanyargatással lement.

49902. Tina82
2009. jún. 29. 09:22

Sziasztok!

Ma van az utolsó napom az első körben, holnap megmondom lement-e a 18 vagy csak 17.5 :))) Ma gyümölcs van, és takarítás meg edzés, szóval nem fogok unatkozni...holnap pizzát sütök, utána pedig indul a második köröm, várom már nagyon!

Szlia le lehet adni 2 hét alatt 3 kilót, csak akkor nem szabad rosszalkodni :)

Szép napot!

49901. 91675d4a35 (válaszként erre: 49900. - Szlia72)
2009. jún. 29. 09:04

Sziasztok!

Nem lehetetlen, vegyél el öt falatot minden tányérodról, és sportolj minden másnap 35-50 percet. Én is szigorítok egy pöttyet, mert stagnálok és rosszalkodok. :(

49900. szlia72
2009. jún. 29. 08:57

jó lenne 2 hét alat 3kg-t fogyni ,lehetséges?

vagy ne is álmodjak róla

49899. szlia72
2009. jún. 29. 08:56

Helóka!

70dk val többet mutat a mérleg:(útálom ezt az állandó ugrálást,kikészit.

kertikacsa áruld már el te hogyan csinálod ,hogy hozzád ilyen jó a mérleg?

ki mit főz ma ,nekem keményitő nap

49898. kertikacsa
2009. jún. 29. 08:26

Sziasztok Lányok!

Túl vagyunk végre a esős = zabálós hétvégén.

Amíg a hold nem kavar be túlságosan gyorsan helyre kell billeneteni a helyzetet.

Én is anyósnál voltam a hétvégén.

Ott nehéz, mert nagyon jól főz és mellette is annyi finomság van nála mindig, jól süt, após magokat rak ki egy tálba azokat is szeretem sajna.

Próbáltam figyelni legalább a mérleg nem mozdult felfelé, de sajna lefelé se, pedig a mai nappal nagylányságom is végetért, én vagyok az a ritka fajta aki nem tartalékol semmi vizet ilyenkor, mert engem súlyban nem változtat ez a pár nap, se előtte, se közbe, se utána :-(

Üdv: Baba te már nagy visszatérő vagy, akkor lehet mi kérdezünk majd téged nem fordítva, sok sikert.

Tina erőt, kitartást a másodikhoz.

Pati, contant ,szlia, melcsa csak ügyesen!!

Reméljük lassan Tundeknek is rendbe jön a gépe!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook