Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyakori kérdések a 90 napos diétáról fórum

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról

49957. tundek (válaszként erre: 49956. - Tina82)
2009. júl. 2. 21:55
Szia Tina még 7-ig igen aztán hála égnek fogyó lesz. Nagyon ügyes vagy a második körben is az legyél.
49956. Tina82
2009. júl. 2. 12:32

Sziasztok!

Üdv újra Tündi, mi újság a holddal? Most növő hold van, ugye?

Hamina, jó piehnést!

Csajok végre újra a régi minden, ma van a 2. napom a második körben, nos ma petrezselymes-párolt krumplit csináltam grillezett cukkinivel és grillezett hagymakarikával, páromnak sült virslivel, sokkal jobban esett mint a pizza a pihinapon.

Tegnap vezekeltem rendesen 2 órát izzasztottam magamat, szerintem ma is ez lesz....

49955. tundek
2009. júl. 2. 10:11

de édesek vagytok, pótoltam a dolgokat,

Patri cica nagyon édi súlyod nagyon oké.

49954. szlia72
2009. júl. 2. 08:24

Mindenkinek szép napot!

tundek IGEN már nagyon hiányoltunk!:)

Miano nekem az 1-2 hét volt rázós de utánna megszokod és minden ok lessz!

Hamina nektek pedig szoritunk, hogy gyönyörű időtök legyen!!!!!

2009. júl. 2. 08:20

tündi,mindig akartam írni, hogy hol lehetsz és jöhetnél,mert nagyon hiányoztak a holdas jelentéseid is.

hamina tök jó lesz nektek,drukkolok hogy jó időt fogjatok ki.

mianó hány kilóról indulsz?milyen magas vagy?

én 169centi magas, 87 kilóról indultam januárban.kis odafigyeléssel és szobabicóval nagy nehezen lefaragtam 3-4 kilót.ápr 6-án kezdtem a 90 naposat,lassan véget ér az első 90 napom,azután folytatom tovább.74 kiló körül mozgok,jelenleg 74,3 vagyok. most lehet picit többet kellene ennem, hogy beinduljon a mérleg.

49952. bf43d1b11a (válaszként erre: 49949. - Mianó)
2009. júl. 2. 06:33
Menni fog , ne izgulj nekem az első körbe (90 nap alatt ) 14 kg ment le , igaz van honnan ugyanis én 106 -ról indultam.....Sikerülni fog, sok sikert és kitartást -:)
49951. tundek
2009. júl. 2. 05:37

Sziasztok drágáim.

Nem tudom hiányoztam-e nektek nem tudtam még visszaolvasni csak gyorsan bejelentkezek, rossz volt a gépünk egyik pillanatról a másikra elromlott. Most már itt vagyok remélem mindenki ügyi és halad.

Patri neked tegnap volt a névnapod boldog névnapot neked. Csak nem tudtam írni.

Most már leszek. Később nézek mérlegelőt képeket és majd jövök.

49950. 91675d4a35
2009. júl. 2. 05:26

Sziasztok!

Ma rém korán keltem, hogy még be kell tennem kisollót, meg matracpumpát...:))) Felírtam, de nem tudtam visszaaludni. Nagyon mehetnékem van, remélem jó időnk lesz, drukkoljatok, jó lenne, ha nem mosna el az eső minket sátrastól. Sétálunk majd nagyokat, nem eszünk majd semmi zsírosat, és barnán, csinosan jövök vissza. Vasárnap ugyanitt.:)

Mindenkinek szép hetet!

49949. Mianó (válaszként erre: 49946. - Bf43d1b11a)
2009. júl. 1. 23:01

Szia!

Nos egy huszast jó lenne ledobni:((De már -10 kilóval is boldog lennék!Csak sikerülne már!!!

49948. Mianó
2009. júl. 1. 22:58

Sziasztok!

Köszi a válaszokat:)

Akkor lehet,hogy tényleg hanyagolom a "minden 5. napon csak vizet iszom" elképzelésemet!Jobban belegondolva nagyon drasztikus:(Főleg már így hogy túl vagyok az első napon és farkas éhes voltam délután:(

Viszont ez a két nap gyümölcsnap jó ötlet:)Na majd meglátom mennyire bírom:)

49947. patrícia2000 (válaszként erre: 49945. - Chelsee)
2009. júl. 1. 21:17
írom merre szoktunk menni galgaguta-nógrádsáp- és úgy nézsa
49946. bf43d1b11a (válaszként erre: 49942. - Mianó)
2009. júl. 1. 17:11
Szia, üdv . a klubban megkérdezhetem,hogy mennyiről indulsz és mi lenne a cél? (nincs publikus mérlegeredményed )egyébként pedig sok sikert és kitartást , mert az a lényeg !
49945. chelsee (válaszként erre: 49944. - Patrícia2000)
2009. júl. 1. 17:00
Én is 2 nap gyüminapot tartottam, mert az utóbbi időben nagyon hanyagoltam a fogyókúrát és remélem meg lesz az eredmény. Nógrádban lakom, de még soha nem hallottam Nézsáról, pedig párom imád horgászni, még a nyáron jó lenne oda elmenni, biztos szép hely.
2009. júl. 1. 16:35
mianó, hidd el bőven elég az a havi 1 víznap. nekem lassan vége az első 90 napomnak, de én csak 1-szer csináltam víznapot.nem is fogok szerintem többet,mert a víznapom után raktároztam és gyorsan visszahíztam azután 1-2 kilót. hidd el nem érdemes 5 naponta víz napozni. viszont nekem a dupla gyüminap most bejött,mert 1,6 kilóval könnyebb lettem 2 nap alatt.
49943. kertikacsa
2009. júl. 1. 16:06

Szia Mianó!!

Elég kemény sorozat ez a minden délelőtt és minden 4. naponta teljes gyümi, eléggé ki leszel tőle, minden 5. napon csak inni, az igen szép teljesítmény lenne. Hidd el a lassabb, biztosabb heti 1 kilókkal való fogyásnál nem szabad többet eröltetni, ha megállsz azok a talmi boldogságot okozó kilók azonnal visszapattannak, gondold át. Ha megcsinálod minden 4. hét végén az egy vizet az teljesen elég

49942. Mianó
2009. júl. 1. 13:59

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak így berontok hozzátok:)!

Ma kezdtem el a 90napos diétát(még sose csináltam) és lenne egy kérdésem:)

Szóval a víznappal kapcsolatban:tudom,hogy egy hónapban csak egyszer kell megcsinálni,de azt lehet,hogy minden gyümölcsnap után beiktatom?A gyorsabb fogyás érdekében?Jó drasztikus,de szerintetek nem ártok vele?Lehet?

Köszönöm szépen a segítségeteket előre is:)

49941. kertikacsa
2009. júl. 1. 13:57

Boldog névnapot!!!

Igen látom mindenkinél meg voltak a pozitív egészségügyi tapasztalatok.

Mindent bele, sokat teszünk magunkért, ha mást nem ezt kell nézni!!

Hami 6 hét múlva nagyon fogunk irigyelni csodás az a tenger.. addig ha tényleg mindent becsülettel csinálsz heti - 1 kilók sikerülhetnek szerintem, de ha nem akkor is nagyon ügyes voltál már eddig is!! A cél nagy erő

49940. bf43d1b11a (válaszként erre: 49939. - Patrícia2000)
2009. júl. 1. 13:37
Sok boldog névnapot kívánok szeretettel :én ma gyüminapot tartok, viszont a tükörtojás nekem is lecsúszna -:)-:)-:) majd a hideg gyümölcsleves kárpótol amennyire tud...További szép napot!
2009. júl. 1. 13:26
koccintok veletek lélekben. már megettem a tükörtojást.köszönöm a köszöntést!
49938. Tina82
2009. júl. 1. 13:24
Boldog névnapot kívánok én is!!!!
49937. 91675d4a35 (válaszként erre: 49936. - Patrícia2000)
2009. júl. 1. 12:45

Boldog névnapot, Ani!:)))

Koccintsunk egyet a tükörtojás után!:))

2009. júl. 1. 12:33

hamina köszi.aranyosak vagytok.

a tópartos kép tegnap készült, a bikinis és a lányomról is.

68 kiló az szép lenne, nekem is megfelelne.

kertikacsa, igaz milyen jó érzés, hogy kisebb ruhákra van szükségünk?

csajok,nekem volt visszérműtétem 2005-ben. kellett volna már azóta is fogynom.én ha 5 kilót fogyok is nagyon megérzik a lábaim,nem fájnak. főleg ha egész nap járkálok, trappolok akkor észre veszem, hogy nem 85 kilóval csak 74 -el mozgok.

a 2 egymás utáni gyüminap eredménye -1,6 kiló. 75,9 kilóról ma reggelre 74,3 kilót mértem. már kúszhatna ez alá,mert ebben a hónapban nagyon nem mozdult lefelé a mérleg nyelve.

ma ünneplem a névnapomat, sokan nem tudjátok, hogy Patrícia a lányom neve. én Annamária vagyok, és Aninak becéznek, így szeretem.ünneplek egy kis tükör tojást szeretnék enni kis sült szalonnával.

49935. patrícia2000 (válaszként erre: 49927. - Melcsa29)
2009. júl. 1. 12:22
Nógrád megye csücskében, Nézsán van egy klassz kisebb tó,magán tó. de lehet venni napijegyet. szép környék. fogtunk 2 halacskát, pontyot és kárászt, 6 óra alatt.
49934. 91675d4a35
2009. júl. 1. 10:16

Képzeljétek, egy éve dolgozom itt a helyemen, de eddig csak kölcsön virágaim voltak, vagy a közöseket gondoztam. Június elején elhoztam a suliból egy virágot kölcsönbe. Csinos, de nem virágzott eddig. Egy hete a férjemmel vettünk az IKEA-ban egy másikat, ez virágzó, crossandra fortuna a neve. Nagyon helyes, nézzétek meg a neten. Erre nézem ma, hogy a kölcsönvirágon is van egy bimbó, dettó ugyanolyan, mint a Fortuna. Mondom, ez nem igaz, fertőz, vagy átmászott rá egy bimbó?! :)))))) Hát, mostmár látom, hogy a kölcsönke is ugyanaz a virág, csak teljesen más formájú, a levelek hasonlóak, csak fakóbb zöld. És dugig van bimbóval.:)))))

Erre ahogy ettől észheztértem, szól egy kolléga, hogy költözködnek egy másik osztályon, felszabadult két nagy fikusz, elhoztuk, most tiszta csinos az egész osztály és én tele vagyok pozitív energiával.

Tina, nem semmi, miken mentél keresztül. Én olvastam egy 120 kg-s lány naplóját, amíg abba nem hagyta, ő is leírta, miket él meg, csak sajnos valszeg feladta, mert eltűnt. Kár, mert agyban már látta, miket nyerhetne!!!

49933. 91675d4a35 (válaszként erre: 49932. - Tina82)
2009. júl. 1. 10:11
Konkrétan nem négyfélét főzök, hanem négyféle képpen terítek. A férjem krumplis, a gyerekek főzelékesek, de néha a husihoz nem főzeléket kérnek, hanem sajtot rá, a férjem nem eszi meg a főzeléket feltéttel, hanem eszik husit kenyérrel, vagy krumplival, később pedig főzeléket. Ha a gyerekeknek nem ízlik a kapcsi, a leggyorsabb a tejbegríz, akkor azzal készülök pluszban. Én meg vagy főzelék, vagy husi sajttal, savanyúsággal. Aztán hála, ha a férjem otthon, elfogynak a maradékok, én is hozok sokszor...:)
49932. Tina82
2009. júl. 1. 09:48

Sziasztok!

Hogy a diéta miket nem csinál velünk persze pozitív gondolatban, akkor én is leírom nekem mit csinált!

éve márciusban elkezdtem fosni a liszttől de mint állat a vérvizsgálat nem mutatta ki a liszt érzékenységet a tükrözést pedig nem engedtem meg, mióta ezt csinálom semmi bajom a liszttől, valószínű fel volt borulva az anyagcserém....a másik, 3 éve lesz hogy meg kellett műteni a térdemet, a mentő vitt be mert leguggoltam és 1 cm híjján átszakadt a porckorong a bal térdemben, féltem leguggolni, mert fájt sőt néha reggel is vagy este, mióta megszabadultam egy jó pár kilótól nem fáj, bátrabb vagyok az edzésben is és guggolok :)

Az hogy szédülök tán a cukrom miatt van az okosak szerint itthon, annyira nem gáz, még nem estem össze, ha kapaszkodok akkor gyorsan elmúlik.

Én sose voltam így vele hogy belefogyjak a régi ruháimba én anyum ruháiba akartam és ez meglett! Még 24 kilót szeretnék fogyni akkor meg nagyok is lesznek...:)

hamina én csak 2 félét főzök, ha annyit kéne nekem is mint neked megőrülnék!!!!

Szép napot!

49931. 91675d4a35 (válaszként erre: 49930. - Kertikacsa)
2009. júl. 1. 09:22
Ez igazán pozitív hozzászólás volt!!! Egyetértek. Ma kicsit lapoztam a naptárat, 6 hét (+2nap) múlva indulunk Horvátországba. 6 kg-t szeretnék leadni addig (ha több, sebaj). Jövő hét szombaton vagy vasárnap elmennek a gyerekeim nagymamázni. A nagyik felváltva felosztották a következő öt hetet maguk között. Öt olyan hetem lesz, amikor egyik este se kell négyfélét főznöm, terítenem, nassit gyártanom, duplán terítenem. Lesz időm magamra, készítek majd nagyon finom salátákat, lesz időm tornázni, bicajozni, futni, szobabicizni. Ha most nem, soha!:) Tuti le fog menni. És akkor előszedem én is a pici forrónacikat, spagettipántos felsőket (68 kg voltam, amikor vettem ezeket). Hajrá!!!
49930. kertikacsa
2009. júl. 1. 09:10

Sziasztok Lányok!

Olyan jó olvasni titeket, mindenki olyan lelkes és feldobott a sikerektől. Tényleg nagyon ügyesek vagytok.

Biztos, hogy a diétának köszönhető a cukor eredmény is.

Az én anyukám kettes típusú cukorbeteg és a tavalyi évben sajna annyira elszaladt velem is a ló, hogy a nagy zabálások után folyamatos fejgörcseim voltak, bár nem nézettem meg, de biztosan érzem, hogy a cukrom okozta, a diéta elkezdése óta minden panaszom megszünt.

Sokkal-sokkal jobb a közérzetem a térdem sem fáj, pedig már térdvédővel tudtam csak tornázni karácsony előtt..

Annyira sok jót adott nekem ez a diéta..

Hát Pati a ruhákról ne is beszéljünk ennyi édes pici göncöm már régen volt, ilyen pici ruhák olyan boldog vagyok én is, akkora sikerélmény.

49929. 91675d4a35
2009. júl. 1. 08:51
Köszi mindenkinek a jóidős kívánságokat, nagyon remélem, hogy beválik, mert már be vagyok sózva, pancsolnék és remélem, hogy a kicsik is élvezni fogják!:)))
49928. 91675d4a35 (válaszként erre: 49924. - Patrícia2000)
2009. júl. 1. 08:49
Nagyon csini vagy, a kislányod is!:))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook