Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Persze, lehet!!
A káposzta zöldség, úgyhogy keményítőnapra tökélees, de van aki azt mondja h semleges, úgyhogy akár ch napon is eheted káposztástésztának...
Sziasztok!
Káposzta-féléket lehet enni keményítő napon? Csak mert már meg bírnék enni egy jó kis paradicsomos káposztát..
Sziasztok!
Tanácsot szertenék kérni!
5-6kg súlyfeleslegnél érdemes-e elkezdeni ezt a fajta diétát?
Van-e vkinek ilyen fajta tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Jaj dejó, feltámadt a fórum :)
Én ma gyüminapozok, majd holnap állok mérlegre, de már mindenféle 42 nadrág rámjön, a kezdeti46os méretem után :) Sőt már van egy 40esem is ami feljön, csak nagyon passzentos :)))
Viszont nagy problémám van... hétfőn megyek 8 napra táboroztatni. Ott esélytelen lesz tartani a diétát, semmiféle formában. A reggeli gyümi se fog menni, mert nem lesz időm vásárolni, ráadásul ott csoportosan kéne enni, és közös a reggeli-ebéd-vacsora. Szerintetek mennyit fogok bukni a dologgal? :( Ugye nem jön vissza túl sok? A 64. napomon fogok elmenni a táborba...
Idáig 8kg, nem akarom hogy leálljon, főleg nem hogy visszajöjjön...
Kívánom, hogy így sikerüljön!
Én is terveztem aztán teljessen normál étkezésen veszem észre magam, mérlegre nem álltam, de amiket bevarrtam ruhákat azok még jók, talán nem híztam.
Ma én is itt vagyok, előbb is jöttem volna, de múlthét óta nem volt netem, ma csinálták meg.
Visszaolvasni nem fogok mert nagyon sokat írtatok.
A rizs az keményítő vagy szénhidrát??
Egyik helyen ennek írják a másikon meg annak..
Bocs ha túl sokat kérdezek, de nem nagyon akarom elcseszni :DDD
Másnak is: keményítő napra ötleteket várok. Számomra az a legnehezebb kaja ügyileg
De végül is ma tartok az 5-ik napnál, még belejöhetek :DDD
Köszönöm :)
Én hiszek abban hogy minden a fejben dől el és ha eléggé elszánt vagyok akkor akármi sikerülhet :))
Márpedig most az vagyok :DD
Sajna a terhesség alatt elég sok rámjött amit szeretnék leadni, ráadásul a hugom szeptemberben férjhez megy, szóval addigra jól kellene kinéznem :))
Sokan mondjátok/mondják, hogy azért ha időnként becsúszik más is, az nem olyan nagy vész max pár kg-val kevesebb megy le.. Hát nem tudom Én azért a szeretném a maximumot kihozni ebből a diétából.
A mait elszúrtam :(
Holnap keményítő.. Nincs valami ötleted? Szerintem erre a napra a legnehezebb kaját kitalálni..
Köszönöm!!
Tulajdonképpen nem volt olyan nehéz mint gondoltam, meg amúgy is szeretem a gyümölcsöt. Inkább késő délután kezdett szar lenni a dolog, de két bögre teával leküzdöttem.
Elszánt vagyok, ez talán átsegít :))
Minél többet :))
Végülis betartok mindent, elég szigorúan. Talán ez a kis panír nem lesz baj. majd a következő fehérje napon okosabb leszek :))
Múlt héten natur sült csirke mellett ettem salátával. Igyekszem ilyesmire rákoncentrálni a továbbiakban
Szia Hajni, gratulálok az első sikeres gyüminaphoz. Szerintem jó a rántott sajt fehérje napra. Én is eszek rántott dolgokat, és betudom a megengedett 1 sz. kenyér helyett.
És üdvözöllek a csapatban. Gyere gyakran.
Sziasztok!
Jelentem túléltem az első gyümölcsnapot :DD
Azt hiszem nekem is kezd beindulni lassan, mert már pisilek egész nap litereket :DD
Ma fehérje napom van, rántott sajtot ettem karfiollal. Nem tudom az jó volt-e? Mármint a panír miatt??
Nyugtassatok meg :))
Sziasztok!
Nem olvastam végig a fórumot ezért kérdezem most, átlagosan mennyit szoktak fogyni a 90 napossal. Valaki nekem 25 kilót mondott, hogy ő annyit fogyott.
Ezt tőlem kérdezed?
Én most ugy folytatom,hogy július-aug.-szept. délelőtt csak gyümi. Valószínű hogy hétfő és pénteki napokon mindig gyüminapokat tartok majd, közben kedd, szerda, csütörtök tartanék fehérje-keményítő-ch napot de lehet hogy nem ilyen sorrendben hanem ahogy jól esik, amilyet épp kívánok. Aztán hétvégén meg 1 husi nap meg 1 bűnözős nap:)Valahogy így gondolom még 3 hónapig. A szétválasztás alapvetően megmaradna.