Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Szerintem a majonéz nem igazán jó, mert cukros! Max szénhidrát napon!
Igaz, ma kezdtem a diétát, nem vagyok benne még jártas, lehet, hogy ennyi "bűn" belefér:D
Sziasztok! Most ettem egy almát reggelire, nem volt nehéz idáig kihúzni a reggelit, mert 8tól a dokinál ültem idáig:(
Az ebéd és vacsi lecsós szelet lesz salival! Ti mi finomat esztek ma?:)
Egy banánt ettem eddig. Ebédre kacsacomb lesz csalamádéval.Vacsi sült hús valami salátával.
Megint vannak kérdéseim:
A húshoz ehetek majonézes szószt?
Ha nem tudok délben meleget enni, valami felvágott sajttal, paradicsommmal az jó?
Sziasztok!
Ma gyüminap! Kitartás!
Szép napot Nektek!
:)
sziasztok!
szerintetek ha 1 hónapon belűl feltétlenül le kell adnom 5-6 kilót..és azt persze tartanom is kell:) kezdjem el a 90 naposat???vagy inkább kezdjek egy más diétás módszert?sok zöldség meg gyümölcs?meg húsfélék?
kösszi előre is:)
üdv mindenkinek..és kitartást!:)
hello mindenki
én ma kezdtem el,nagyon lelkesen állok neki.bár már volt olyan amit feladtam pl az inner light,nem bírtam elviselni az ízét.de ez annyira nem tűnik szenvedősnek,alig várom a szénhidrát napot de a mai fehérje sem rossz,jókat lehet enni:)Egy kérdés:rajtam kb 4-5 kg felesleg van szerintem,tapasztalat szerint mennyi idő míg beindul így hogy nem nagy súlyfeleslegem van????
Szia!
Szerintem gyümilét csak gyüminapon lehet inni.
Szia!
Most ettem meg a frankfurti levest.
1 nagyobb krumpli volt csak otthon, azt vágtam bele, és próbáltam úgy merni, hogy ne kerüljön bele. Sikerült :-).
Szerintem zöldség minden nap ehető. Én már a 70, napot elhagytam, de mindig ettem zöldséget.
Sziasztok!
Én ma tartok a 30.napomon.
De már 9napja stagnál a súlyom.Ez normális ugye?
Remélem azért 2héten belül ismét beindul a fogyás.
De már annak is örülök,hogyha nem hízom vissza:D
Mindenkinek kitartás!
Barbie
Szia! Írtad, hogy szénhidrát napod van és frankfurti levest eszel virsli nélkül! Az nem baj, hogy van benne krumpli? Én legalább is szoktam bele tenni! Vagy Te, hogy csinálod?:)
A s.répával mi a helyzet? Valahol azt olvastam, hogy nyersen bármelyik nap! Akkor főzve vagy párolva?:)
Szia!
Én nem számolom a kalóriákat, eszek amit aznap lehet enni, de nem nézem, hogy mennyit. Ma szénhidrát napon vacsira simán megeszek 3 buktát. tegnap sütöttem :-).
sőt a fehérjenapom volt, simán megettem délután is 1 natúr joghurtot. Én nem néztem soha, hogy mennyit eszek, csak arra figyeltem és figyelek még most is, hogy az adott napnak megfelelő kaját egyem.
Szia!
A rizst én keményítőnapon ettem, és eszem. A párolt káposzta az semeleges. Nálunk például vasárnap az volt a kaja. Vasárnap fehérjenapom volt, sült húshoz ettem. tegnap keményítőnapon pirított krumpli mellé ettem.
Ezen ívül smeleges a kelkáposzta a paradicsom, a paparika, uborka, sóska, spenót.
Keményítők: krumpli, bab, borsó, kukorica, lencse
te hányadik napnál vagy?
Neked is jó fogyást és szép napot!
Sziia!
ok írd csak meg, mindent ami jó és rossz. Szerintem tök jó ez a fórum. Én is sok tanácsot kaptam, és tudtam is adni, úgy érzem. Hát persze, hogy eljutsz odáig :-).
Én naptárba megszámoztam a napokat, odaírtam mellé, hohy milyen nap (de csak a kezdőbetűt) és minden este kihúztam. Ma szénhidrát napom van. reggeli: 2 fürt szőlő
ebéd: frankfurti leves (a virslit kipiszkáltam már otthon
vacsora: 3 bukta
Kitartás!
Sziasztok!
Most egy kicsit kérdeznék!
Több helyen olvastam már, hogy a rizs szénhidrát, de én eddig keményítő napon ettem. Most mi az igazság? Mikor ehető?
És a párolt képoszta az semleges, vagy sem? Az mikor ehető?
Szép napot és jó fogyást! :)
70.-napod? az igen:) gratula! Remélem én is eljutok odáig:D szerdán kezdem, kiváncsi leszek:)
örülök, hogy belestem ide!:)majd írom a pozitív, negatív élményeket:D
nem számolom, www.90naposdieta.hu
írja az adagokat is