Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
mennyi idő után mozdul a mérleg?kb?pár nap vagy hetek inkább??
Az a lényeg, hogy akinek ahogy bevállik úgy csinálja és, ha van eredmény az úgyis igazolja azt, hogy jól csinálja
Mennem kell! Majd késöbb jövök okosodni:))
sziasztok
Igen, ezen a szilvásgombócos dolgon én is elgondolkodtam:D
szerintem simán belefér egy szénhidrátnapba
palacsintát végülis nem is lehet egyik napon sem??brühühühü
Persze, de a mindegy az tényleg mindegyet jelentett mert mindkét kategóriába belefér:)))Csak nekem fura is olt hogy pl. bab borsó lencse krumpli mellett a rizst is ide sorolják, de ha szilvásgombócot eszik valaki abban is van krumpli a palacsintában tej szóval teljesen semmi nem lehet tökéletes:)))
Nagyon köszönöm, ki fogom próbálni, az tuti!.-)
Főleg mert az egyszerű és gyors kajákat szeretem.:-)
Nehari, nem bántásnak írtam, csak megakadt rajta a szemem! Nem vitázni szerettem volna! Mégegyszer bocsi, ha félreérthető volt!
Azért ha kérdésem lesz, Neked is feltehetem?:)
Aha,én úgy tudom a rizs keményítő.:)Páran vitatkoznak ezzel de az alapleírásban így volt.
Tehát kis olajon aranybarnává pirítasz kis darabokra reszelt vagy felvágott hagymát(ha csak egy személyre lesz,bőven elég egy hagyma,ha több akkor lehet 2 akár 3).majd mikor már barnás egy kiskanál pirospaprikát bele teszel.Picit még kevered és hozzá rakod a felszeletelt paprikát,addig főzöd amig egy kis levet ereszt,megpuhul kicsit és ekkor a felvágott paradicsomot rárakod,só-bors ízlés szerint.Egy kis vizet önts rá és add hozzá a riszt(én kb egy 1dl-s pohárnyi rizst raktam bele,nem kell sok,meg fog duzzadni)aztán nagy lángon forrásig főzöd,forrás után meg lassú tűzön kb még egy 20 perc de gyakran keverd mert odakap!Hát ennyi,nagyon egyszerű és kb fél óra.sajna virsli az nem mehet bele:Dde így s tökély.Én egy szelet teljes kiörlésű kenyeret ettem mellé,napi egy szeletet lehet.
Nem szoktam vitázni most sem fogok és a mindegyet pedig ha elolvastad volna a köv. hozzászólásomat is megértetted volna. Bocs, hogy "végzett" 90 naposként segíteni mertem...Ígérem nem teszem többé...
Végülis ez elég kétesélyes ez a riszs kérdés... A gastroyalos menüben is és a 90 napos szakácskönyvekben szénhidrátnapra teszik a "nagyok":))) Mivel sok keményítőt is tartalmaz ezért sorolják sokan oda az a lényeg, ha mégis keményítőnapon eszed akkor csak azon edd, mert volt aki félreértette és ezen is azon is ette. :)))
Igen, de sokan keményítőnapon eszik és így is fogytak-fogynak tőle! Amúgy meg "normálisabban" is kifejezhetted volna magad! Ez alatt a modorodra gondolok!
Hát én nem tudom, ezért kérdeztem, de valahol olvastam, és a keményítőnaphoz volt írva...
A rizs gabona és szénhidrát, de mind1
Szióka! Megosztanád velem a rizses lecsó receptjét? :-) Jól hangzik, de még nem készítettem ilyet...Akkor a rizs az keményítő, igaz? Holnap ehetek akkor.:-)
Sziaaasztok!
A második napomon vagyok és isteni rizses lecsót ettem.Holnap széndihrát nap jupiiiii:P
Még mindig nem kaptam arra választ mi a tapasztalat mennyi idő után kezdenek lemenni a kilók??kb 4-5 kg súlyfeleslegem van,akkor gondolom több idő mint akinek sok van mert annál hamar lemennek az elején.Vagy nem???
Ismét itt vagyok.:-)Kérdeznék még ha lehet, bocsássatok meg, de még "tudatlan" vagyok:-)
Ezt olvasom a diéta leírásában: "Fehérje nap: Ebéd: 3 szelet (20 dkg) főtt, vagy sült hús, hozzá egy szelet kenyér."
Néha zavaros ez nekem, akkor most fehérje napon lehet enni szénhidrátot?? Mert ugye a kenyér az , ezért nem értem...
A joghurtról nem tudok nyilatkozni! Ezt én is meg akartam kérdezni, hogy volt e valaki, aki ebéd és vacsi között valamivel könnyített e magán?:)
Most rohanok a fiamért, később jövök vissza hogy okosodjak.:-D Sziasztok.
Értelek.:-) Én meg tudom inni porral, kérdés, hogy lehet-e, mert ha ezt sem, akkor tök mindegy, ha én is egy pinduri tejet teszek bele inkább.:-)
Fehérje npon meg lehet enni délután két kaja közt egy joghurtot, vagy valami mást, ami szintén fehérje? Nem biztos, hogy kibírom vacsoráig.:-)
Szia! a paradicsom, paprika, uborka, karfiol ,pároltkáposzta semleges, azt mindennap eheted én úgy tudom! Én is kávézok, de tej nélkül és porral nem tudom meginni, de alapból nagyon kevés tejjel iszom! Ezt nem tudom elhagyni, nekem ez a "bűnözésem" :)
Köszi...de nem nagyon vagyok tisztában azzal, hogy melyik naphoz tartoznak a paradicsom, paprika, uborka, savanyú uborka, ezek nem keményítők? Akkor bármikor ehetőek? Bocsi, csak annyira még nem vagyok járatos ebben, azért kérdezem, el ne rontsak valamit.:-)
Hotyka, mondjuk csinálj hozzá valamilyen salátát. Azt fehérje, és keményítő napon is lehet enni! Kávépor ügyben én nem tudok segíteni. Kitartást kívánok a diétához!
Sziasztok! Én is ma kezdtem el, gondoltam új hónap, új élet.:-)
Kérdésem lenne: A mai tejszínes sült húsomhoz mit lehet enni?? Másik: Kávé tudom, hogy megengedett, fehérje napon gondolom lehet tejjel inni, de a többi napon jó bele a kávékrémpor?
Kacsacomb, saláta nyami :P Szerintem sem túl jó ötlet a majonéz, mert eléggé hízlal.. én is nagyon szeretem és gondban is vagyok, hogy most nem lehet enni :(
Magaddal nem tudsz vinni és ott mikróban megmelegíteni?
Az a baj, hogy többnyire délben az iskolában vagyok, ott a gyerekek között nem tudok meleg ételt enni.Legfeljebb valami felvágottat, sajtot, ilyesmit pedig azt olvastam, hogy ebédre meg vacsira ugyanazt kellene enni.
További ajánlott fórumok: