Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Azért örülök h nem csak nekem megy a bűnözés olykor olykor:D
Ma keményítő és nem igazán tudom magam feltalálni:(mindjárt megnézem a bevágást,köszike:P
Mindenkinek szép napot:)
Holnap széénhidrát juppi:P
Ja, bocsi, csak most nem olvastam vissza, pedig szoktam..:-) Hűű, ez tényleg fini lesz!:)
Én még nem tudom, nem voltam itthon, most fogok valamit gyorsan összeütni, van kivéve fagyóból csirkemellem, az hamar kész, valamit mindjárt összedobok.:-)
Az azért rengeteg 2 hó alatt!Esetleg nem kezdtél v.hagytál abba fogamzás gátlót?Vagy valamilyen gyógyszert?
Betettem sülni a husimat!Alig várom!
Sziasztok!
Én szept 1jén kezdtem,eddig -5,4kg az állás a javamra :)
Mérlegelő eredményeimnél lehet látni a stagnálgatásokat.Az első 3 hétben,még szigorú voltam,de mostanában elengedtem magam,ami persze nem azt jelenti,hogy megeszek egy tonna csokit stb..csak pl nem akadok ki azon ha gyüminapon lecsúszik egy fél kinder bueno stb...
Mindenkinek kitartás. Ma nekem fehérje nap van (mert a szombati bűnözés miatt csúsztattam).
Kitartás mkinek!
En is igy vagyok vele, hogy akarmennyi csak mar fogyjak..
Nekem az a bajom, hogy en mindig is hajlamos voltam a hizasra, es 14 eves korom ota mindig dietaztam..Mindenfelet osszevissza..
Aztan ket eve valami tortent, de nem tudom h mi, es ket honap alatt 30kg meghiztam..es az azota sem akar lemenni..
En is tervezek valamilyen tornakat amiket itthon fogok csinalni..
Én is 30de nagyon nagyon örülnék a 20nak is sőt már a 10nek is(menet közbe)mert azt tapasztaltam eddig 4-5kg lement más diétákkal de az meg sem látszik rajtam!hi-hi.Úgyhogy 10től már jók vagyunk és nyomjuk tovább ugyi?
Most állok neki a husi sütésemnek!Futkoztam eddig.
Hat en egy jo 30 kgt.Mar 20-al is boldog lennek, de..
Remelem menni fog..
udv, majd jelentkezem mit ettem..
Sziasztok!
Családi okok miatt most le kell mondanom a 90 naposról. (nem részletezném) de nem teszek le róla,hogy lefogyjak.csak talán kicsit másképp majd.
Sok sikert nektek!
Szia!Itt található mindegyik napra sok-sok ötlet!
Sziasztok!!!Én totálisan bűnöztem a 7végén,csatlakozok az egyszer nem olyan szörnyű bűznözni táborhoz:DApukám 50.szülinap,nagy hepaj,dínomdánom,hát volt ott torta,teljes marcipán(nem lehetett nem megkóstolni:)Jaaaaj de szerencsére nem jött vissza!Szept 30. óta lement 3 kg.most stagnál:S
Ma keményítő nap.Vki tud vmi finomat erre a napra ajánlani?Ja és könnyen elkészíthető legyen:)
Ja igen, a főzőcsoki pedig szerintem az ét tortabevonót jelenti, de sztem ha bármilyen más ÉTcsokit eszel az is jó, sztem az a lényeg, hogy étcsoki legyen, az kevésebb kalóriát tartalmaz sztem, mint a tejcsoki:)
Pusz!