Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Dehogy hagyod abba!Sztem a napokon se variálj,folytasd ugyanúgy,csalás nélkül.Nem ám itt hagysz!
Én meg most jövök csak bele.......
Igen, mindenképpen FOLYTASD!!! Van értelme, nehogy abbahagyd, legfeljebb 1-2 nappal tovább tart amíg eléred amit akartál!! Kitartás!!!
Pici bűnözés nem olyt ragédia, hogy abba kellene hagynod :) :) Üdv: Fiti
Sziasztok! Tegnap és ma vendégség, ezzel együtt sok bűnözés...:-(((
Most fordult ilyen elő először velem, ez a 25. napom....nagyon utálom magamat most..:-((
Egyszerűen nem bírtam megállni, ha itthon vagyok, teljesen más, hiába főzök a családnak mindenféle finomat, én nem ettem belőle....de most meg...:-(..tegnap teljesen összekutyultam mindenféle kaját.:-(
Szerintetek, ha holnap tartok egy gyüminapot, és utána folytatom (nem újrakezdem), akkor lehet még értelme a diétának???
Mit csináljak??
Hát 24 napig bírtam, nagyobb bűnözés nélkül...
Jó ezt hallani........:))
Remélem én is csak az elején,úgy érzem kezdek belejönni,meg agyilag is átkell álni sztem!!!!
Jaj, ez a gyüminap egy rémálom! Sőt, holnap víznap, na az lesz még csak igazán nehéz!
Végem van! Ma először bűnbe estem. Ez a 32. napom és a gyüminapomon megettem két harapás hamburgert! Micsoda dög vagyok! De az a rohadt mérleg is az, mert eddig szinte semmi nem ment le!!!!! Brühühühü!
Na mindegy, kitartás mindenkinek! És szép estét!
:)
Sziasztok!
Egy hete kezdtem a diétát. Szigorúan betartom . Egy hét alatt 4 kg ment le. Ez gondolom csak az első nagy ugrás azután megaáll egy kicsit.
Sziasztok!
Én viszont,iszonyat bűnözök,de tegnap betartottam a gyüminapot icipici bűnökkel,de ment le kg(lsd.mérlegelő). ÚGy örülök,de félek nehogy visszajöjjenek:S
Jaj,dehogynem...:) A keményítőnapi bűnözés volt ez:) Mondjuk igyekeztem nem sokat bűnözni a 90 nap alatt. Még az elején fordult elő, hogy Anyósoméknál ettem a vasárnapi menüből és a mérleg semmi jót nem mutatott (stagnáltam pedig hétközbe nem bűnöztem..) akkor határoztam el,hogy kevés bűnözés és akkor biztos lesz eredmény. Ennek ellenére amikor ballagásra mentünk ettem mindenből egy keveset,de előtte 2 gyüminapot tartottam a kompenzálás miatt. ;)
Sőt amikor egy házat költöztettünk ki épp gyüminapom volt...nos este lelkiismeret fordulás nélkül ettem meg egy pár virslit és napközben is néhány szem pörkölt husit.
Az első napokban éjjel egy-egy szem cukorkát is megettem miközben Harry Pottert olvastam..
Ahogy látod nekem is voltak kilengéseim, de igyekeztem mértéket tartani:D:D
Köszönöm a kedves szavaid!
Üdv: Fiti
Dortimcsi én mindig elájulok a képeid láttán!Én is szeretnék feltenni ilyen voltam-ilyen lettem fotókat.De ez a 3 kg sehol sem látszik.....
Ja a héten nem fogytam,de maradt a 3kiló mínusz!
Szia!
Borsó vagy bármilyen zöldségpörit én úgy csináltam hogy egy kevés olajon megfonnyasztottam apróra vágott hagymát , majd a tűzről levéve szórtam rá pirospaprikát és raktam bele a zöldborsót, vajbabot,amit épp megkívántam vízzel felengedtem, borssal, delikáttal ízesítettem és egy-két kávéskanál tejfölt is raktam bele.Ennyi volt az én bűnözésem ,de a fogyás így is ment:D
Az adagokról: rizst étkezésenként 6 dkg-t mértem ki és főztem meg, a száraztésztából 8-10 dkg-t ettem alkalmanként, zöldborsót 22-25 dkg-t két alkalomra, vajbabból kicsit többet,mert alacsonyabb a kalóriatartalma. Kukoricát nem is nagyon ettem,de abból is max 20 dkg-t. Húst 20 dkg-t, sajtot 10-15 dkg-t, bár ha húsos salátába raktam akkor kevesebbet (6-8 dkg)
Fagyit 3 gombócnyit,azaz 12 dkg-t, sütit 1-2 szeletet függően attól mennyire volt krémes, kalóriadús.
Kérdezz bátran ha vmit kihagytam volna.
Szia!
Én már egyszer lehúztam 2 hónapot, akkor 10 kiló ment le. Most ismét elkezdtem, 12. nap, eddig 2,5 kiló.
Köszi szépen!
Most néztem meg a gyönyörű Kicsilányod, gratulálok, tündéri:)
Igen, most olvastam vissza, bocsi!
Mikróban, vagy gázon/villanyon csináltad??
Valóban, nagyon finom sajttal, de most Nekem nagyon jól esik, hogy nem hideg ételt eszem :)
A gyüminapon sajnos ez a rossz, hogy azt hisszük, hogy nem is eszünk mert CSAK csemege :(
Én kettévágtam 2 db. almát, a magházát kivájtam, tettem a helyére mazsolát és törött diót, egy tányérra tettem és lefedve betettem a mikróba 5 percre!Amikor kivettem fahéjat szórtam a tetejére és most itt eszegetem a gép mellett :)
Nektek is jóétvágyat! Üdv: Fiti
Tehát akkor végülis bármelyik napon lehet (gyüminap kivételével persze)?
Én is a tésztára szoktam tenni, de van, hogy csak úgy eszek pár szemet magában, vagy húshoz. De végülis bármikor meg tudnám enni, mert nagyon szeretem.