Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Persze a krumpli is keményítő...
Én úgy olvastam,nem feltétlenül kell ugyan azt ennünk vacsira,csak tipusban legyen ugyanaz!
Áruld már el, hogyan csinálod a kakaós csigát, légysziii.:-)
Én pár szem pogit ettem, és most eszem a grízgombóc levesemet..
Gratulálok!De jó neked...
Az elején hogy ment a fogyás mert nekem ez a 3.hetem és még csak 3kiló minusz...
Nem csábultál el soxor?Én már egyre jobban megállom! :))
Sziasztok!
Tegnap gyümi napom volt, ma végre fehérje:)Hmm, nemsoká leülök enni, halat, nagyon szeretem és már rég ettem.A mai mérlegeléskor 70,5 kg-ot mutatott a mérleg.Jupppi, nagyon örültem neki, szept. 1-jén kezdtem 77 kg-mal.
Szép napot mindenkinek!!!!!
Pusz!
Szép jó reggelt Nektek!
Végre eltelt a víznap!:)
És képzeljétek el, végre megcsapott a siker szele! A 35. napom reggelére végre lement 1,8 kg! Nem egy nagy eredmény, de több, mint a semmi! Nem tudom, hogy így Karácsonyig meglesz-e a 10 kilóm, dehát a kis eredmény is eredmény!
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek! :)
Szia!
Először is grautlálok a fogyáshoz!
Hogy nálam mi a baj, hogy mindig visszaszedem amit leadtam? Jó kérdés. Mert pl sose iszom cukros üdítőket, inkább ásványvizet és a teát, kávét is csak édesítővel (akár diétázom, akár nem). Chipset, kekszeket csak elvétve. Nyáron én is sokat bicikliztem, tavasszal-nyáron jártam kangoo-zni (de megfájdult tőle a térdem, így abbahagytam).
Rájöttem mostmár, hogy az én szervezetem csak akkor nem hízik, ha tényleg betartom a szétválasztást. Szóval úgy érzem, hogy világ életemben már csak így ehetek majd, mert amint összekeverem a tápanyagokat, máris hízok.
Szénh.napra paradicsomleves+pizzás csiga!Holnap.Nekem.
:))
Grati az első 4 kg.-hoz!!
Mennyiről (kg.)indultál????
Kedves mano-101!
Ma meg van engedve egy kis "rosszaság" :)
Szülinapod alkalmából szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!!!
Holnaptól majd RENDBEN megy minden:) Üdv: Fiti
Sziasztok!
Ma nagyon rossz voltam. Amióta csinálom ennyit még nem bünöztem:(:(
Ma ettem egy sovány csirkeszárnyat ebédre, s most nemrég egy meleg szendvicset:(:(
De majd holnap jobban vigyázok s többet tornázok.
De ma nem birtam ellent mondani a családom fözött helyettem , megleptek-mivel ma ismét "öregebb" lettem.
Sajna a kilók lassan mennek de a körvonalaim azok csökkennek-amit már a férjem is észre vett.
Kitartás mindenkinek!!!!
Bárcsak hamar este lenne, nagyon nehezen bírom a víznapot!
:(
Nem baj, holnap husi! Fel a fejjel!
:)
Nem a gomba nem semleges!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gomba fehérje!!!!!!!!!!!!Tehát fehérjenapon lehet enni.Húsnapon!Itt olvastam:
Szia!
Én már túl vagyok a 90 naposon, és igen: én tornáztam alatta. Heti 3-4 alkalommal 40 percet tornáztam magam által összeválogatott zenére, gyakorlatokra. És amikor jó idő volt akkor heti 1-3 alkalommal bringáztam a városban 1-1 órát. Így ment 19.5 kg, majd a június 28-a óta eltelt időben további 9 kg. Most szűk 1 kg visszajött,mert az államvizsgáim miatt többet nassolok,de azt hiszem ez még nem olyan vészes és 1-2 napos odafigyeléssel ledolgozható.
Megkérdezhetem, hogy miképp sikerül mindig visszaszedni amit leadsz?
Ugyanis én ha már lefogytam 99-ről 70.6-ra akkor azt szeretném is megtartani, és naivan azt hiszem, hogy más is, aki 12-13 kg-tól szabadul meg, az se szeretné viszont látni a leadott kilókat. Visszatérsz a korábbi étkezési szokásaidhoz ? azzal csak egy fogyókúrás ördögi körbe kerülsz.
Nem lenne érdemesebb változtatni a korábbi szokásaidon?Nem bántani akarlak,mert én se véletlen lettem mázsányi súlyú..( cukrozott, rostos üdítők és csokik számolatlanul..)
Viszont számomra a 90 nap adott annyi változást, hogy ne akarjam viszontlátni azt a majd 30 kilónyi zsírt, amitől megszabadultam.
Nem olyan nehéz kicsit változtatni a szokásainkon. Lehet enni mindent,én legalábbis eszem mindenfélét, még csokit, fagyit is, csak mértékkel. Nekem nem lemondás az például, hogy zsíros húsok helyett szárazabb sertéshúst vagy szárnyas esetleg nyúlhúst eszem. Hogy olajat csak keveset használok, és kenyeret pedig csak teljeskiörlésűt eszem.
Szerintem ha te is változtatnál hasonló módon, akkor nem jönnének vissza a kilók max 1-2, ami szinte természetes is.
Szia Fiti48!
Kiprobáltam a meleg gyümi receptet amit írtál. Igaz nem gyümi napom hanem ma reggel . Igazad volt finom, s most olyan jól esett reggel egy kis meleg gyümi.
Kösziiiiiiiiii
Büszke is lehetsz CGabka!
Ez aztán az AKARAT!
Szívből remélem, hogy a megérdemelt jutalmad leszüreteled majd érte és a mérleg nyelve nem fog fukarkodni Veled!
Legyen szép a napotok!
:)
Sziasztok
Én is csinálom a diétát, október 6-án kezdtem (ma vagyok 21 napos) és már 8 kiló lement. Persze van is miből, szerintem azért ennyire gyors.
Eddig még csa 1x bűnöztem, szénhidrát napon egyszer megettem egy fél karamellás krémtúrót.
Ti tornáztok is mellette?
Tavaly ilyenkor már megcsináltam a diétát, akkor olyan 12-13 kiló ment le, de sajnos visszajött az egy év alatt vagy 15 kiló. Ettől félek most is.