Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Jó reggelt Mindenkinek!
Először is Boldog Nyuszit Mindenkinek!
Már régóta olvasom ezt a fórumot, de csak most határoztam el, hogy én is belevágok.
CSak még kellene egy kis biztatás.... :)
Eddig még sosem fogyóztam/diétáztam. 165 cm magas vagyok és olyan 57-58 kiló voltam, ezt így elfogadtam. De 1,5 éve született meg a kisfiam és 1,5 hónapja hagytam abba a szoptatást és azt éreztem, hogy hiába eszem annyit mint előtte, mégis híztam, így most vagyok 68 kiló, ami nálam már kritikus, mert rosszul érzem magam.... Bogyókat nem szeretnék szedni, kevesebb evés... húhaa. :( az sem nagyon menne, viszton ez a szétválasztás tetszik. Ezzel én most 10 kilótótl szeretnék megszabadulni, de a nagy-nagy vágy az 55 kiló, ami -13 kiló... meglátjuk. Szóval holnaptól kezdek...
Remélem, hogy sikerül gyakran jelentkeznem...
Üdvözlettel, K.
Jó reggelt mindenkinek.
MA van a 15.napom eddig -6kg. Ma mérlegeltem először.
Azért a tíz nap az nem sok:) Úgy értem én mikor másodszorra kezdtem, az első két hét után ment le kb 1 kiló.
Menni fog ez, csak ne izgulj.
Mindenkinek Kellemes húsvéti Ünnepeket kívánok, és hétfőre sok-sok locsolót.
És mindenkinek kitartás:)
Az tök jó eredmény!
Én meg tényleg azt eszek amit szabad, semmi bűnözés, és nem fogyok. Pedig már 10napja csinálom,eddig 2kiló kb. Hétfőn fogok mérlegre állni. Ja és 3-szor eszek 5után semmit. Ez az én bénázásom, meg a hülye pajzsmirigyem:(
Gratulálok!
Nekem még van egy pár.:)
Sziasztok kitartós fogyisok itt a nem kitartó Siri! De most reggel gyümizek. Tegnap voltam első futáson is hát még van mit edzenem húsvét után jövök újra nagy lendülettel. Méreckedni nem akarok. Próbálok mértéken tartani.
Kitartás csajok víznaposoknak meg főleg kitartás+!
Víznapon én szoktam 15 kcal-os italt is inni, valamivel könnyebbé teszi:)
Sok szerencsét, remélem jól bírod. De ha lecsúszik egy-két falat, abból se csinálj gondot!
Én amúgy is nagyon szeretem a gyümölcsöket.:)
Ma víznapot tartok és így a húsvétot könnyebb lesz átvészelni, meg legalább megtudom milyen:)
Ha nem írnák többet, Mindenkinek nagyon szép hétvégét.
Sziasztok!
Gyönyi először is köszönöm, megfogadom.
Képzeljétek ma van az első gyümi napom és nagyon jól bírom, ebédre turmixolt epret ettem ananásszal.
Amióta csinálom hétfő óta sokkal jobban érzem magam, és nem vagyok fáradt se este se reggel.
Mindenkinek legyen szép napja. :)
Szia! Köszönöm szépen a segítségedet. Azt tudom, hogy pajzsmirigyem alul működik, de gyógyszert nem kell szednem. Más problémám meg nincs.
Még egyszer köszi!
Szép estét mindenkinek.
Hát szerintem ha valamiféle súlyosabb gondod van, keresd fel az orvost, csináltass egy átfogó vérképet, és kérdezd meg, hogy mit gondol, csinálhatod-e.
Amennyire én tudom csak azoknak nem lehet, akik szoptatnak, vagy nagyon alacsonya vérnyomásuk, vagy a gyomruk nem bírja a savat.
Biztos menni fog! Nekem is a 90 napos hozta meg az áttörést, ez az első amit tartani tudok és tudtam.
Ha meg valamiféle problémába ütközöl, nyugodtan gyere ide tanácsot kérni, ha nem is rögötn, de biztos kapsz választ rá.
Köszike!
Nagyon kitartó leszek, mert annak kell lennem.
Olyan sok fogyis kudarcom volt, hogy már tényleg ez az utolsó amit kipróbálok.
Nem tudom betegség befolyásolhatja a fogyit?
Pl: pajzsmirigy probléma?
gyöngyi gratulálok, ügyes vagy. én most nem csinálom a diétát. sokat mozgok odakint, "kapirgálok"...
mindenki ügyes!