Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ma fehérje napom van, s mivel tegnap se kedvem, se időm nem volt főzni, reggel bementem a BÜFÉ-be s ott vigyorgott rám a kaszinótojás és a virsli saláta. Na én meg jól megvettem, és most mindmegettem, de kenyér nélkül!
Szerintetek nagyon rosszat csináltam?
Úgy megkivántam, s nem birtam ellenállni.
Rizike szerinted?
DEEEEEE !!!!!!
:-)))))))))))))
Én is tartok még egy víznapot, csak nem tudom, mikor...
Hát nem arrol volt szó hogy ne álljak mérlegre?Ti mondtátok.Majd víznap után.NEM???
Szia!!! Köszi, megvagyok, nekem nemsokára vége a diétának..:-)
Nézzétek meg az adatlapomat, mit csináltam.:-) Ügyi vagyok.:-)
Szia mindenkinek!
Újra itt, az angyalok azt csiripelték, hogy hiányoztam.
Ma fehérjenap. ebédem székeykáposzta volt. Nem állok neki elolvasni mit írtatok, de azt látom ,hogy sok új van. Hotyka! Mi van veled?
Mostanában nem nyilatkozol a kilókról! Hogy állsz?
Hétvégén anyósoméknál is az lesz.... szerencsére nekem nem kell menni, mert ismerősnek vágnak csak. Bár szerintem akkor annyira tele vagy a szaggal, hogy úgysem eszel. Úgyhogy menj csak át és lélegezz méllyeket.
Igen mert a Zsófi ilyenkor fél 1-1óra felé ébred és hamar túl van ezen a napon.Csak ezért csináljuk hétvégén.
4 db van csak sajnos de még forró, a másik szomszédban pedig disznótor van. Nem merek kimenni az udvarra, terjengenek a fini illatok .de muszáj elindulnom pedig
Oké, köszönöm! Ne csábulj el nagyon sokszor!:-)))
nálunk az óviban szoktak sütni a gyerekekkel együtt. Majd megkeresem a receptet de most mennem kell az óviba Bencéért. Kaptam a szomszéd nénitől forró hájas pogácsát. Muszáj volt megennem egyet :-((
És persze olyan valami is legyen benne, amit én ehetek az adott napokon.:-S
kiszaladtam mert jött a tejes, ti meg milyen sokat irtatok közben :-))
Szia!:-) Egyfolytában a karácsonyi menün agyalok...24-re már megvan, de kell még 2 napra kaja..
Jó étvágyat, vagy egészségetekre? :-))))))))
Én nem, sőt életemben nem is kostoltam!
Én halászlét csináltam annó!
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!
Hotyka, hogy Te milyen ügyi vagy ezekkel a nézelődésekkel! Nagyon jó kis receptek vannak!
Csak az a baj, hogy kettőnknek nem igazán fogok főzni, pláne ugy, hogy én még fogyizok is!
De majd egyszer, s most gyűjtögetem a recepteket :-))))) !
Most angolon van, de majd hívom, és beírom. azt könnyű volt nyújtani is, meg kiformázni is.
Én még soha, sőt nem is ettem még.... Nálunk haászlé van 24-én, utána meg marhahúsleves, vagy tyúkhúsleves. Idén meg talán gyöngytyúkot is csinálok.
"Ti szoktatok karácsonykor borlevest készíteni?? vagy milyen levest szoktatok?"
Erre nem írtatok semmit.:-( Kiváncsi lettem volna, mert ki akartam próbálni..
Én még tán soha. Illetve múlt héten csináltunk a tesóméknál, a de a tészta gyúrásnál én nem voltam ott, csak amikor mát formáztunk, díszítettünk. Az a recept nem lehetett rossz, mert azóta megették mindet.... Majd elkérem tőle.
További ajánlott fórumok: