Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Láttad az adatlapomon a háztetőt az ízlett nekik abban is van krém de nem olyan teljesen krémes, de ha tieid szeretik a krémeset akkor biztos ízleni fog! ti húsvétkor szoktatok csin, édestúrót? mert ennek olyan az íze
Micimackó! megsütöttem nekünk nem nagyon jött be mert tojásízű azért kérdeztem Rizikét mert az is jól néz ki a madártej szelet lehet megkéne de nálunk az ilyen sok tojásos vaalhogy sosem ízkik
a madártej szeletnek nem volt ilyen tojás íze?
Szia! Jó reggelt! Megsütötted azt az intelligenst? Milyen lett? Én ma szeretném :-))
Jobb kedv? Hát nagyon remélem! Szép napot Mindenkinek! Puszi
Sziasztok!Állok neki sütni mert olyan jól sikerült a madártej szelet,hogy elfogyott.Ma megcsinálom a halászlét a töltöttkáposztát.De azért fel fel nézek.:-)))
micimackó ! már mi is beldíszittetük a fát vasárnap mert már Bia nagyon várta,Remélem mam jobb kedvel ébredsz! gondolom mától még kevesebbet tudunk majd beszélgetni mert mindenkinek lessz ezer dolga de jó készülődést, és jó fogyókúrát!Gitka te sem vagy te szoktál ilyen korán benézni?
Jó Reggelt! nem bírtam aludni, megírom abevásárló listát és megyek megveszem ami lemaradt meg kicsit dolizok de ma már délra remélem tényleg hazaérek mert mindig kihagyom az ebédat, ma délre rántok karfiolt este pedig fokhagymás krumpli, valaki?
szia!
fritözt én is ma reggelre terveztem,meg a fürdött de még a férjem ügyeit kel rendeznem reggel vállalkozás miatt kár ,hogy ilyenkor van év vége mert annyira sürüsödik a program
jó reggelt sziasztok!
Láttom én vagyok az utólsó és az első is:)
ma nem leszek csak este mert délelött még van 1-2 elintézni valom délután meg sütök:)
ajándék mindenkinek meg van csak csomagolni kell de majd este ha a kislányom elalszik:)
Szép reggelt Nektek! :)
Olyan ügyes voltam, hogy már a zuhanykabint végigtakarítottam ma reggel! :D
Bár tegnap a fritőzöm kimaradt, de ma megcsinálom!
Csodás napot kívánok és olvadó kilókat!
:)
lányok, én most lépek. Ma nagyon fárasztó napom volt...meg van még egy kis dolgom. Majd reggel benézek, a mérlegelés után...Aludjatok jól...Álmodjatok az ideális alkatotokról, amit kitűztetek magatok elé.
én is 1 kocka csokit
erre a férjem te fogyozol,hogy este csokit eszel:)
rizike! Vagyon guszta a sütid.. Hogyan tudtam megcsinálni? Nagyon ügyes vagy
azért gondoltam én is kapásból arra hogy egészben sütitek azt a óriásit, mert hogy általában egészben szokták mutogatni...
Jakata jó vasalást én majd holnap ma 3-szor ment a mosógép:)
Repulok:)))
Most Bekaptam egy kis csokiskekszet:))
este mikor írtunk pulykáról a tv-ben volt valami karácsonyi film és ott is egészben volt az asztalona pulyka jól nézett ki:)
20345. rizike 2008-12-22 21:10
Hóember, madártej süti mézeskalács. Ezt mindet a Micimackó és Vicza küldte.
Ez igazán remek! Lányok szuperek vagytok! :)))
Igen Rizike, nagyon jó a sütid kinézetre, mi a neve?:-)
Köszi!!Jaj de milyen finom.:-))
Már raktam is bele almát, remélem, pár nap, és újra puha lesz.:-) Amúgy nem olyan kemény, csak keményebb, mint amikor kivettem a sütőből..de a gyerekek már 2 tepsivel megettek.:-))
Rizike jol nez ki a sutid!!!
Be sem raktam a fagyasztoba.Holnap este befuszerezem,24-en reggel pedig elkezdem sutni.Ebbe vannak belsosegek becsomagolva a belsejebe,az is nyom egy kis sulyt.
Tavaly is nagy pulykank volt,hosszu ideig kell sutni,es locsolgatni,de megeri!
További ajánlott fórumok: