Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Persze nagy a pofám így az elején... De ki fogok tartani! :)
Encse!
nekem is kicsi az akaraterőm. De menni fog, tudom ;)
Azért kezdtem elsejével, mert így könnyű lesz számolni :D Mindíg lesz, ami csábítani fog :( De nam adjuk fel, ugye?! Hajrá.
Úgy érzem, ha nem írnék ide, akkor könnyen feladnám, mint eddig. De most aktív szeretnék lenni és fogyni-fogyni-fogyni. Itt vannak felügyelők, meg lelki támaszok is ;)
Megjött a barátnőnk egy kis csevegésre. Most tényleg megyek. Eddig Apa volt az ügyeletes bébiszitter :)
Én is ma akartam kezdeni, de a sok kajamaradék... sütik... sajnos kicsi az akaraterőm, de már készülök a hétfőre. Sok sikert mindenkinek!!!
de akkor ma tüntesd el valahova az összes csábító kaját!!!
szia
én holnap kezdem. Krampuszka megelőzött, pedig jó lett volna együtt. ma akartam, de korán reggel elcsábitottak a pogácsamaradékok. Igy holnaptól kezdem. Sok sikert .
Nem jönnek át a szomszédék, mert most keltek fel...majd holnap. Tök jó, ma még ehettem volna velük valamit, de holnap gyümi...lehet hogy csinálok gyümisalit
Látom január 1-el sokakban megszületett az elhatározás!!! Hajrá!!!
Rizike:((((((( Hol vagy már????? Jakata is teljesen eltűnt :(((((
Szia!
Ha hétfőn, 5-én kezded, akkor ugyanolyan napjaid lesznek, mint Nekem ;) Én ma kezdtem. Legalább nem leszek egyedül ;) Szaporítjuk a fogyni vágyó és vágyait elérő táborát!
Sziasztok.
5-én, hétfőn kezdnem a 90 napos diétát, szeretnék csatlakozni hozzátok. Összesen kb 40 kg kell megszabadúlnom, első körben 10 kg a cél és utánna szép lassan a többi. Remélem menni fog a dolog.
BUÉK mindenkinek!
jo éjt, akkor holnap gyümi, remélem leszünk többen is.
holnap igen gyümizek én is Veletek. Ma vegyes napom volt elengedtem magam még utoljára
Most le kell lépnem :( Esti program: fürdetés altatás és társai.... De holnap jövök.
Mindenkinek szép "bűnözésmentes" estét ;)
Vicza eltűnt!!!! Na engedek az erőszaknak , de később még belesek puszi
mit rizst hussal milyen napon holnap együtt gyümizünk nem ?
kiváncsi leszek mert délután elég sokat ettem és rizst ettem husival amit nem szoktam ugye párositani
na én is megkérdeztem közben apát, miért nem kapom ágyba. Azt mondta öregek vagyunk már ehhez. Amúgy nem is kávézom. Ezek szerint jobb is :-(((
HOLNAP SEHOVA NE MENJ!!!!!!!!!!! jó hogy szólsz én is megyek megiszom
levest ha üres, ehetsz bármikor itt is
amúgy én miért nem kapok soha ágyba kávét,:.::?? mert nem kávézik , biztos azért ,
Csak még egy okoskodás a koplalástól nagyon ideges voltam nem tudom hogy ti ménnyire de én nagyon ideges voltam nekem azért volt jó a leves mert egy tányér levest akár mikor meg lehet enni.
megittam a mályvát, most valahogy nagyon keserű volt. azóta ázott
mond a férjednek rakja el jól és csak 4 naponta hozza elő a reggeli kávéddal
annyit mosolygok Rajtatok! Tök jó kedvet csináltok :)
Vicza segítség apa zavargat ,, azt monja csak 10 percet kértem és itt ülök 5-től,
Igazad van, én is gondoltam már rá, hogy fel kell hagyni a kíváncsiságommal :( Heti 1 alkalom lenne az ideális, sztem. Remélem be tudom tartani.
te olyan kedves tudsz lenni:) tényleg ne állj rá minden nap én pl . csak gyümi után reggel állok rá,
szerintem nem sokáig, mert annyira nem drasztikus a súlycsökkenés, és ha mindennap ráálsz, akkor el leszel keseredve....
He-he még valami eszembe jutott!
Ti milyen időközönként álltok mérlegre? Én azok közé tartozom, aki kíváncsi... szerintem minden nap ott fogok kezdeni....
További ajánlott fórumok: