Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Sajna nem én, mert nekem még egy hónap !!!!
Mondtam a délután Viczának hogy a mostani víz utáni mérlegtől csodát várok... csak nehogy meglepődjek neked hanyadik nap is ? valakinek már nem sok nap van de ki az?
Csövi!Itt vagyok én is:-D
szerintem csk az ünnep pár nap és minden helyre áll, még sokan nem voltak , de nem akarom irni hoy ki mert biztos kimaradna valaki , és akkor jönne hogy én nem is hiányoztam senkinek
remélem nem hagyta abba?
és Ja kata is eltünt:(
ó hát ez ám az év kezdés!!!!!!!!!egész évben kényeztetve lesztek,?!
sokan vannak az újak ugyhogy holnaptól nincs ennyi szabadnp nekik kell a kezdő lökés mi meg majd noszogatjuk egymást, De Rizike ugy eltünt a tollával együtt, monjuk mondta hogy a családjával fog tölteni so időt,, hátha holnap
csak a férjemmel voltunk édes kettesben:))))))))
ó de király és legalább nem kell nézni ki bámul...
néha át lesek más fórumra mondjuk sosem szoktam sehova írni ,, de annyira nem értem a mellplsztika meg a hasplasztika már olyan szinten elterjedt ,, hát szerintem biztos naon fáj , én nem mernék csinéltatni egyiket sem , inkább a hasamat majd letornázom a mellem , hát mondjuk jól néznek ki a mű cick , de ez van inkább veszünk fel puss up melltartót( nem olyat hordok) de tényleg nem merném megcsináltatni, és ráadásul annyira fiatalok is csináltatják hogy elhalok.....
bátyám olyan helyen dolgozik ahol van és átmentünk hozzá
most értem a végére mert közben hivtak telon:)
lassan mindenki befut szerintem
nyersen mindennap ehetsz szerintem.
Most már lassan Gyöngyiék is hazajönnek, nem?
sziasztok!
új év, új élet!
ma kezdtem én is, csináltam már régebben de nem jutottam 2 hétnél tovább sajnos:((
kb. 10 kg a fölöslegem
azt szeretném kérdezni, hogy nyers sárgarépát csak keményítőnapon lehet enni vagy nyersen más napokon is?
a barátnőm volt, és neki nagyon látványos, és nem volt se kék se zöld. Neki jól esett.
de jó akiknek csak erre van ideje nem?
azt mondják hogy utána olyan mintha összetörtek volna
Én is mentem volna!!!!! Ne hagyjatok itthon!!!! Most úgyis fázom!!!
Annyira gondolkodom ezen a masszírozáson, ami alakformáló. Csak kéne rá 3*1,5 óra ami szabad...szinte lehetetlennek tűnik egyenlőre
40 nappal már én is régi vagyok?:
most voltál engem meg itthagytál?
üdv az újaknak sok sikert:)
Rena elvoltam szaunázni 2 x 15 perc 30dkg-mal mutatott kevesebbet a mérleg.
láttom írtatok 4 oldalt mindjárt vissza olvasok
Ki kell tartanunk!!! Majd erősítjük egymás akaraterőit itt, muszály megcsinálni!!!
Egy év múlva legalább -30 kg szeretnék kevesebb lenni. Remélem most teljesül ez az álmom!
Kitartást!
További ajánlott fórumok: