Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Görög gomba recept

Görög gomba recept

A Görög gomba hozzávalói:
500 g champignon gomba
2 kis fej hagyma
1 babérlevél
1 kk koriander
fél citrom leve
3 ek olívaolaj
125 ml vörösbor
1 ek cukor
balzsamecet
1 gerezd fokhagyma

bors


A Görög gomba elkészítési módja:
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk félbe, vagy negyedeljük. A hagymát is tisztítsuk meg, vágjuk karikára. Minden hozzávalót öntsünk egy tálba, és lefedve, 600 Watt-on pároljuk a mikrohullámú sütőben, amíg a gomba meg nem puhul. Időnként keverjük meg. Az edényt óvatosan vegyük ki, távolítsuk el a babérlevelet. Végül szórjuk meg petrezselyemmel díszítésként. Tálalhatjuk melegen és hidegen is.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A görög gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook