Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Olasz egytálétel recept

Olasz egytálétel recept

Az Olasz egytálétel hozzávalói:
30 dkg csirke- v. pulykamell
1 nagy fej hagyma
2-3 paradicsom(érett)
5-6 közepes krumpli
1 nagy sárga paprika
1 nagy piros paprika
1 nagy zöld paprika
1 közepes cukkini
1 l húsleves (kockából)
majoranna

bors
olaj


Az Olasz egytálétel elkészítési módja:
1-2 ek olajon jól megpirítjuk a feldarabolt húst, megsózzuk, rátesszük a felkockázott hagymát, megpároljuk, erre jön a meghámozott, nagy darabokra vágott paradicsom. Kb 5 percig fõzzük, majorannázzuk, borsozzuk, felöntjük a húslevessel. Egyszer felforraljuk, hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt krumplit és amikor az már félig megfõtt, hozzáadjuk a nagy darabokra vágott paprikákat kis karikákra vágott cukkinit. Addig fõzzük, míg minden zöldség megpuhult, lehet még beletenni majorannát, borsot.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az olasz egytálétel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook