Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombával töltött karaj recept

Gombával töltött karaj recept

A Gombával töltött karaj hozzávalói:
10 szelet karaj,
1 fej vöröshagyma,
10 dkg gomba,
3 evőkanál olíva olaj,
só, bors,
majoránna,
kakukkfű.


A Gombával töltött karaj elkészítési módja:
A karaj szeleteket alaposan kiverjük, besózzuk, borsozzuk. Félretesszük. Közben a gombát apróra összevágjuk, a szintén apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sóval, borssal, kakukkfűvel, majoránnával fűszerezzük. Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul. Ezután a kivert hús szeletekre halmozzuk a gombás tölteléket. Összetekerjük, majd összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ki ne tudjon folyni. Ezután lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és forró olajban közepes lángon kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombával töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook