Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás-sajtos lecsó recept

Gombás-sajtos lecsó recept

Elkészítési idő 45 perc

Kalória 326 kcal

A Gombás-sajtos lecsó hozzávalói:
50 dkg zöldpaprika
3 paradicsom
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
10-10 dkg füstölt szalonna és reszelt füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
pirospaprika
őrölt bors



A Gombás-sajtos lecsó elkészítési módja:
A füstölt szalonna zsírját kisütjük, és üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és fedő alatt addig pároljuk, míg a gomba levet ereszt, majd fedő nélkül zsírjára pirítjuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, beletesszük a felkarikázott paprikát, és borssal ízesítjük. Fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és a finomra vágott petrezselymet. Addig forrósítjuk, amíg a paradicsom még egyben marad, de már üvegesedik, akkor belekeverjük a reszelt sajtot, és forrón tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás-sajtos lecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook