Gobelin (beszélgetés)
Köszi.
Ma még vettem hozzá fonalat,kaptam szép szineket,azt mondta a férjem,hogy szép lesz kivarrva.
Ja,képzeljétek a boltban az eladó hölgy megmutatta amit varr,tűgobelinen egy csónakázó lány volt,majdnem kész,30x40-es,olyan gyönyörű volt,hogy teljesen beleszerettem a tűgobelinbe.
Most elhatároztam,hogy a következő varrnivalóm tűgobelin lesz!
Ja,Puppets fonallal varta 3 szálasan.
Azt mondta vágjak bele bátran.
Sziasztok!
Rosa, örülök, hogy megérkeztek a gobelinek, annak pedig még jobban, hogy elégedett vagy velük.
Na én nagyon nem haladok a karácsonyi ajándékkal, mert amikor nem dolgozom, akkor folyamatosan í diplomamunkámat írom, estére pedig kipurc a vége. Márpedig be fogom fejezni, és kész. :)
szia!
Akkor jobbulást neked és jó varrógatást!Várjuk a képeket,imádom más munkáit nézegetni,kedvet kapok tőlük.Anyukám is most varrja Mosztári hidat.Internetes rendelésre ajánlom neked a gobelin.hu oldalt,karácsonyig 50%-os akció van náluk.
Egy bokaficammal kezdődött...
Azóta folymatosan gyártom a szebbnél-szebb gobelineket. Majd teszek fel képeket is. Most is csinálok egyet: Mostari híd. Elég nehéz, mert nagyon aprók az öltések. És rengeteg szín van benne, meg egy színnek sok árnylata.
Gobelint még nem rendeltem az internetről, de majd azt is kipróbálom.
Én ejezdtem a Turult varrni,hát én sem csalódtam,nagyon szép lesz kivarrva!
A gobelin.hu-n ndm nézted a gobelineket?50%-os akció van karácsoy előtt.
Jó éjt!
Úgy látom ma este mindenki varr!
Stép álmokat mindenkinek.
Sziasztok!
Én is megkaptam a gerygobelint, nem csalódtam és most már bátran fogok így rendelni.
Kinéztem a gobelinaruhaz.hu-n női képet, már a címet most nem tudom, 3 féle női képből az egyiket szeretném megrendelni kb. 40x50-es -be.
Sziasztok!
Megérkezett a várva várt gobelinem,nagyon szépek,majd beteszem be a naplómba mindkettőt.
A Turul kép mintha gobelinre született volna!Kicsit megijedtem,hogy nehéz lesz kivarrni a sok szín miatt,de biztosan megoldom.
Meg kell néznem van-e itthon fonalam a kezdéshez,ha nincs akkor folytatom tovább a kislányt.
Ronikám! Még vannak bokortanyáink szép számmal:-)
Tegnap este megont öltögettem a Levél képen, de valahogy nem az igazi a lelkesedésem most ez a tűgobelin iránt...Na egyszer csak készen lesz...
Sziasztok!
A gobelin.hu-n nem nézted a képeket?Nagyon szépek vannak,karácsony előtt 50%-os kedvezmény van mindegyikre,5000 ft alatt 300 ft a postaköltség,fölötte nincs pk.
Én ott készittettem,pár nap alatt elkészitették.
Kedves Siti! Aranyosak az angyalkák. ügyes vagy.
Látom Nyíregyi vagy, én is csak Fehérgyarmat mellett lakunk egy kis faluban, ahol Gátőr a férjem. Viszont lányunk, testvérem és családom mindenki Nyíregyen lakik. Mi is ha elérjük a nyugdíjat megyünk haza.
Nyíregyházán az állomás fele a Petőfi téren az üzletházban van egy gobelin-es és ott akár megrendelni is lehet.
1700ft-os képért 2400ft-ot kell fizetnem.
Megnézegettem én is a képeiket, találtam köztük pár szép darabot. Mennyi a postaköltség náluk?
Ma karácsonyi angyalkákat gyártottam, képük a naplómban. Érdekes, hogy négy helyen próbáltam itt nálunk Nyíregyházán téli gobelinképet venni, és nem kaptam. Tudjátok mit mondott az eladó az egyik helyen? Azért nem rendelt, mert még nincs is olyan igazi tél!
Azt hittem hanyatvágom magam!!
Sziasztok!
Ma adták postára a gerygobelin képet(virág), ha meg jön megírom, hogy tetszik-e! Remélem nem csalódok! :)
Jó reggelt!
Rosa, nekem általában két nap a posta.