Gél lakkozás otthon, kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)
Lehet! ;D De megfejtjük azt is, nálad mi a baj! ;D
Fixálni csak és kizárólag a végén kell!!! amúgy is, ha fixálod, nem elég ráfújni, hanem le kell törölni a ragacsos réteget. Viszont a moonbasára fedő sem szükséges, mert fényesre, nem ragacsosra köt, így fixálni sem kell.
Hát, ha nem köt meg ledben, akkor nem köt meg, sokat nem tudsz tenni. Az oldalukon sima uv lámpát írnak, ledet nem említenek. Általában oda szokták írni, ha ledes a cucc, mondjuk sokat nem várok olyan oldaltól, ami tele van helyesírási hibával. Amúgy a moonbasa sima ázsiacenteres cumó.
A fixáloval mindig a legvégén fújod le? vagy minden réteg után fújsz és hagyod megszáradni?
Ha haza megyek ma megcsinálom,kíváncsi leszek,hogy megköt-e le is fixálom ahogy szokatm,ha nem lesz jó és ragad akkor valami nincs rendjén!!!
Hát, azt én sem tudom. Nekem mindig fényes marad, igaz, hogy én tiszta IPA-t használok, nem cleansert. (a cleanser alapanyaga)
igen, mert két féle géllakk. az egyik fixálós, a másik nem.
akkor meg végképp nem értem, hogy a 2-3 perces bőven sok kötés és cleaner után miért megy el a fénye, ha elvileg rendesen megkötött...
Utána már nem ragadt.
Én azért tartottam furcsának, hogy ragad, mert a one step lakkok az 1 perc kötés után nem ragadnak, ezért volt fura, hogy a simák meg igen...
Led lámpában, crystalacot 2-3 percig köttettem. Még ez is kevés idő neki?
De arra. Isopropyl alcohol alapú, tehát jó zsírtalanítani, fertőtleníteni, és fixálni.
De nem ragadt? Mert nekem ragad utánna is!
De, megköt. Ezért nem árt előtte utánaolvasni, mielőtt az ember elkezdi otthon csinálni. Ha matt lett, akkor nem köttetted elég ideig. tök fényesnek kell maradnia.
A MOYRA CLEANER nem arra szolgál,hogy fixáljon és fertőtlenítsen? Mert elvileg arra van!
A lednél a 2W is elég szokott lenni, én már olyanban is csináltam, nem volt gond vele, simán megkötött 60mp alatt.
Eddig azt hittem, hogy nem köt meg... Mert ha a végén cleanerrel rámentem, akkor meg matt lett, elment a fénye... :S
Nekem sem köt meg nyugi...!:-(
Félek újat is venni,mert mi lesz,ha az sem köt meg!
Mert nem olyan olcsóak azért!!:-(
Igen led lámpa:-)
Hát most megnem mondom otthon vannak a lakkok,de este megnézem és leírom milyen lakkjaim vannak,pontosan!
Hát ez változó , 3W
Te,hogy csinálod a saját körmöd?
Értsd meg! Attól hogy ragad, még meg van kötve. Mert ilyen. Fixálni kell, mert marad rajta egy ragacsos kicsapódási réteg. A zselék is ilyenek.
Van pár, amit nem kell fixálni, de ez a ritkább.
Akkor csak én nyúltam mellé a géllakk vásárlással? :( Nekem egyszerűen nem akar megkötni benne, csak a one step... :S
Ez ledes.
Vagy vegyél másik márkát, a moyra is szupi, meg a pn is, a cn is, de az drágább, vagy vegyél egy sima uv lámpát.
Fixálás után nem szabadna ragadnia. Amúgy nekem egyszer volt moonbasám, az keményre kötött, tehát fixálásmentes.
A kép alapján ledesnek mondanám! ;D
A színtelen alap lakk az base?
Hánypercre teszed, és háyn wattos az izzó a lámpában?
Mindig a szobámban csinálom és 2-3 óra után megköt.:-( Lehet a lámpám nem jó nem? Tettem fel egy képet hogy milyen a lámpám...meg tudod nézni?
Mondtad, hogy led-ed van? Ja, és amúgy sem biztos, hogy tudja, hogy megköt-e.
Nem szárad, hanem köt. Uv-re. És mivel a napfényen, levegőn, mindig van uv, persze, hogy megköt. Szobában tuti nem fog megkötni, kivéve, ha a napra rakja az ablakban.
A géllakkok általában ragadósak maradnak, ami nem azt jelenti, hogy nincs megkötve, hanem azt, hogy fixálni kell, mert ilyenek gyárilag.
Ebben teljesen igazad van! De mondhatta volna,hogy a led lámpában nem köt meg mert akkor másmilyen gél lakkot veszek! Komolyan ez annyira nehezére esett volna?
További ajánlott fórumok: