Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
1224. Málnafagyi (válaszként erre: 1195. - Cs.gica)
2011. máj. 20. 18:34
Sziasztok!Köszi norbisok,akik válaszoltatok a kérdésemre,sokat segítettetek.Úgy döntöttem hogy kipróbálom ezt én is,valószínűleg a cs.gica módszerével az nekem is szimpi.A bikini diétától meghátráltam,sok rosszat írtatok,és szerintem is inkább a vizet hajtja ki a szervezetből,
1223. Maruszja
2011. máj. 20. 16:05

Hát engem meg a bikini diéta hízlal. Nem tudom, hogy a fenébe, de még nem fogytam tőle egy dekát sem, pedig hétfő óta eszem és már péntek van.

Most kaptam válasz-levelet a Zsírégető Klubtól, a jövő héttől lehetek klubtag, mert már mindent teljesítettem.

Miután szóltam a múltkori kajáról a kihordónak és az telefonát Budapestre, majd felhívtak engem telefonon, ezért kapok kárpótlásul egy főételt ajándékba. Csak ki kell válasszam, hogy mit szeretnék.

Én is nagyon masszív anyagból vagyok összerakva, ha ennyire nem megy le semmi. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hétfőig milyen eredményem lesz és arra is, hogy más mennyit fogyott a diétától.

1222. cs.gica (válaszként erre: 1221. - Evka)
2011. máj. 20. 15:47

Én is kétfelé veszem az ebédet és csak minden másnapra rendelek. Veszek viszont bucit azokra a napokra amikor a maradék felet eszem, akkor az a reggeli. Mert a kenyérféle az nagyon hiányzott ..

Azt vettem észre, hogyha valami többletmozgást teszek, akkor sikeresebb a fogyás. Ti fiatalok többet bírtok futni meg miazmás... meg az anyagcserétek sem ment még nyugdíjba ..

1221. Evka (válaszként erre: 1220. - Edusch)
2011. máj. 20. 15:12

hali,

+5 kiló?

Nem tudom, hogy ezt hogyan sikerül összehozni? ettél mellé mást is?

én egyelőre úgy látom, hogy fogyok tőle úgy, mint a Gastros ABC menüktől. Nyilván nem annyit, mint az A étrendekkel.

De ha ízben az ABC-hez hasonlítom, akkor ég és föld a különbség, ha viszont -kilókban egyformák, akkor nekem jó lesz inkább ez. :))

Szerintem Te a napi 2500as menüt rendelted. Az elég sok. Én írtam nekik mielőtt elkezdtem volna és azt tanácsolták, hogy figyeljek arra, hogy napi 120 CH-nál ne legyen több az ételben, kalóriával ne törődjek.

Én vagy a Réka életmód menüt rendelem, ami leves és főétel vagy egy levest és főételt, nézve a szénhidrátot... illetve minden napra egy sütit, amit uzsira eszek meg. A délelőtti gyümit pedig külön megveszem.

ezt elosztva reggel gyümi, ebédre a főétel, uzsira a süti, vacsira a leves. Van hogy nem rendelek levest, csak főételt, de az olyan nagy adag, hogy 2felé szedem és az a vacsi és az ebéd. pl ma is...

1220. Edusch (válaszként erre: 1194. - Málnafagyi)
2011. máj. 20. 14:33

Szia! A Réka-norbiból tényleg nagyon finom és laktató:) meg is lett az eredménye, 60e ft-om ráment, egy hónapig ettem és 5 kilót sikerült híznom tőle:( első héten 3-at, aztán a többit.De lehet, hogy más fogy ennyi kajától és csak én vagyok rosszul összerakva.

A bikini viszont jól működik, úgy látom. NEKEM, akire rá vannak betonozva a plusz kilók. Itt-ott ripeg-ropog néha, mint ha homokos lenne kicsit, de évi másfél kiló koszt meg kell enni a jó immunrendszerhez :D én ezzel vigasztalom magam evés közben.

Tényleg homok?? wahhhh :DD

1219. Maruszja (válaszként erre: 1218. - Evka)
2011. máj. 20. 11:28

Hű, nagyon ügyes vagy! Én is várom már, hogy a Hold rám is hatással legyen!

Végre sikerült az interneten rendelni kaját. Az 5 %-ért is megéri, a jövő héttől indul a számítás.

1218. Evka
2011. máj. 20. 11:12

képzeljétek, tegnap update kaját ettem:

reggeli eper és ananász, ebéd: görögsaláta 2 nagyon nagy rántott husival. A másodikat már alig tudtam legyűrni...

uzsi: csokis galuska

vacsi: light frankfurti leves, mellé bűnöztem pici füstölt sajtot vajjal és retekkel, illetve hajnali 4ig tanultam, kávéztam és egy falat csokit is megettem. Tegnap reggel 89,4 kiló voltam... ma pedig......... 88,3

ha ez a Holdtól van, akkor szuper, ha az update kajától, akkor is! :))) Tehát kevesebb vagyok végre, mint az esküvő előtt voltam!

1217. Evka (válaszként erre: 1215. - Maruszja)
2011. máj. 20. 11:09

látom Te sem szeretsz aludni...

pisi szagú hamit még nem kaptam. :)

1216. Maruszja
2011. máj. 20. 09:16

Sziasztok! Jó reggelt minden fogyitársnak!

Megint itt a hétvége, amely kellemesen teljen el mindenki számára!

1215. Maruszja
2011. máj. 20. 03:51

Tiszta ammónia szagú volt, olyan volt, mint amibe belepisáltak volna. Azt mondták, hogy a fűszerek miatt éreztem ezt a szagot. De nekem nagyon gusztustalan volt, hányingerem lett tőle. Hát ennyi. Csak azért írtam le ide, mert biztos a többi lányt is érdekelte, hogy mi lehetett az.

Megyek vissza aludni. Csak domi volt.

1214. Evka (válaszként erre: 1213. - Maruszja)
2011. máj. 20. 02:57

emailt küldenek róla.

Most már felcsigáztál, muszáj elmondanod, hogy mi volt a dobozkádban!!!! :)

1213. Maruszja
2011. máj. 19. 17:44

Én ma szóltam a kihordónak, mondta, hogy Budapestről fognak hívni. Fel is hívtak. Elmondtam a gondom, meghallgatták és kész.

Lányok, ha neten keresztül rendeltek kaját, hogy igazolja vissza, hogy elment a megrendelés. Mert én rákattintottam és kész, valamit visszaírnak, vagy mi van ilyenkor? Köszi a választ.

1212. cs.gica (válaszként erre: 1209. - Maruszja)
2011. máj. 19. 16:21
Maruszja és mindenki, ha bármi reklamációtok van, azon kívűl, hogy szóltok annak aki hozza, feltételnül dokumentálva (fénykép) küldjetek egy -e.mailt a vevőszolgálatnak is és nagyon irgumburgum. Mert minima, hogy kártalanítsaank, vagy ellentételezzenek. A nyuszitól legfeljebb elnézést kérnek, de ez nem olyan olcsó mulatság, hogy egy legyintéssel el lehessen intézni.
1211. NNona (válaszként erre: 1209. - Maruszja)
2011. máj. 19. 15:08

Azért én kiváncsi lennék, mit tapasztaltál:)

Szerintem a tegnapi uzsonna is nagyon fini volt, de a homok feelinget én sem tudom megszokni. Én már nem rendelek a következő hétre.

1210. Maruszja (válaszként erre: 1208. - NNona)
2011. máj. 19. 14:41
Lehet, hogy tényleg a korom miatt nem használ. Holnap viszont nem mérem magam majd hétfőn és nagyon kíváncsi leszek, hogy ezen a héten mennyit hízok.
1209. Maruszja
2011. máj. 19. 14:40

Na mégis megrendeltem a B 31-et a jövő hétre. A bikini diétát viszont többet nem fogom.

Lehet, hogy nem kellene mindennap megmérni magamat. Egy ideig csak hétfőnként mértem, aztán nem bírtam ki mindennap ráálltam a mérlegre. Hétfőn egész jót mértem, aztán már kedden több voltam, szerdán még több, hát nem hiszem el! Most már teljesen kétségbe voltam esve. Mondtam is a kihordó csajnak, hogy én több vagyok, mint voltam. Nem akarta elhinni, lehet Ti sem, pedig igaz.

A másik szóltam a tegnapi ebéd miatt, amit tapasztaltam. Azt mondta, hogy jelezni fogja és lehet, hogy majd Pestről fel fognak hívni telefonon. Hát hívjanak, akkor elmondom a tapasztalatomat. Nektek nem írom le, mert elmegy az étvágyatok ettől a kevéstől is.

1208. NNona (válaszként erre: 1204. - Maruszja)
2011. máj. 19. 13:16
Lehet, hogy a huszonéveseknek használ, a fiatalabbak még könnyen fogynak. Én már tényleg igyekszem minden dekának örülni, de nem mindig sikerül...
1207. Evka (válaszként erre: 1202. - NNona)
2011. máj. 19. 11:03

ne mérd magad minden nap, csak hétfőn reggel!!!!

én is duzzogtam a t.urbós hetemen, de amikor letelt a hét, mégis lement 2-3 kiló, pedig nem akart mozdulni eleinte...

1206. zsofi_81 (válaszként erre: 1204. - Maruszja)
2011. máj. 19. 09:25

Sajnálom, hogy abikini-diéta nem hoz eredményt, pedig azt hittem ennyi ital és bogyó, segít majd...azért a hétvégi eredményekre is kíváncsi vagyok!!Tartsatok ki!

Mindenkinek jó fogyást!

1205. zsofi_81 (válaszként erre: 1197. - Evka)
2011. máj. 19. 09:24

én a XI.kerületben egy bőrgyógyásznál, a gépek neve:

aurora, emax,zimmer,elaser. AZt hiszem ELOS a módszer neve. Kicsit már belezavarodtam mi mit takar, de ez lézer úgy tudom.Töb gépe is van, és a bőrtípusnak megfelelően válogatja meg melyiket használja. Én még csak 2szer voltam, nagyon bizakodom...Bár most egy kicsit beparáztam:-)

1204. Maruszja
2011. máj. 19. 08:54
Szerintem ennek a reklámja nagy csak, de igazándiból fogyni nem lehet vele. Most ettem meg a reggeli káposztalevest. Még mindig a hétfői káposztaleves volt eddig a legjobb. Nem tudom, hogy mi a fenétől hízok? Úgy is érzem, hogy fel vagyok fújódva. Azonkivül, hogy kávézok (teljesen csupaszon iszom) semmi rosszat nem tettem és nem ment le semmi hétfő óta, sőt több vagyok.
1203. Maruszja (válaszként erre: 1202. - NNona)
2011. máj. 19. 08:52
Én nagyon elégedetlen vagyok a bikini diétával. 20 dkg-ot HÍZTAM!!!! a diétával!
1202. NNona (válaszként erre: 1198. - Cs.gica)
2011. máj. 19. 08:17
Én elégedetlen vagyok, a héten (és már csütörtök van) 50 dekát fogytam összesen ma reggelig a bikinivel. Ennél azért többet vártam:(((
1201. Maruszja (válaszként erre: 1200. - Cs.gica)
2011. máj. 19. 07:29
Nagyon ideje már!
1200. cs.gica
2011. máj. 19. 06:56

Szép jó reggelt Maruszja és mindenki!

A hold mostantól nekünk dolgozik.

1199. Maruszja
2011. máj. 19. 06:37

Jó reggelt és sok fogyást kívánok mindenkinek!

Még mindig nem döntöttem el, hogy mit csináljak a jövő héttől. Annyit tudok, hogy a bikini diétát nem rendelem. Lehet, hogy a B-t fogom rendelni.

1198. cs.gica (válaszként erre: 1196. - Zsofi_81)
2011. máj. 19. 06:33

Első héten egy kiló, aztán úgy fél kiló, egy hét stagnálás aztán fél kiló, majd 70 deka. Szóval lassú, de teljesen olyan, mintha nem fogyóznék.

Szóval akinek sürgős, ne ezt csinálja. Én abban reménykedek, hogy tartós lesz.

1197. Evka (válaszként erre: 1192. - Zsofi_81)
2011. máj. 18. 22:37
az elején azt mondták, hogy ez lézer és ipl keverve. Formax 100 a készülék neve azt hiszem. 7-8 alkalmat fizettem, az kész vagyon volt!!! Te hol csináltatod, mit és mi a gép neve?
1196. zsofi_81 (válaszként erre: 1195. - Cs.gica)
2011. máj. 18. 20:19
és mennyi ment le eddig Norbival? Én is szemezek vele...
1195. cs.gica (válaszként erre: 1194. - Málnafagyi)
2011. máj. 18. 19:56

Az egyik bűnöző én vagyok.. lapítok is nagyon. A gastróval biztosan nagyon lehet fogyni, de a homokot nem bírtam és nem is nagyon izlett.

Az update nagyon finom. A honlapján megtalálod az árakat. Lehet összeválogatni de van menű is.

Nincs annyi menű mint csillag az égen, csak kettő vagy három. Az egyik leves+második 1175ért, aztán az U14 1500-ért reggeli, ebéd, uzsonna vacsora, és az U15 2400-ért szintén egésznapos. Én ezt eszem. Ez utóbbi ebédjét elfelezem, mert nem bírom megenni mindet. Hétfő szerda péntek szombat vasárnapra rendelek, a két kieső napon pedig megeszem a felezettet és kérek bucit, azt reggelizem, vacsorázom, felvágottal, vagy sajttal kedd csütörtökön.

Emellett mondjuk lehetne mozogni, de én több okból nem tudok ficeregni. Pedig jó lenne.

Rapid diétára nem jó. De én hosszútávra rendezkedem be mert a bőröm nem bírja a gyors fogyást. Ezek olyan normális ételek. Semmi cicó, csimbilimbi, se lötty, se kapszula. Annak nem látok elejét-velejét, hogy az izom is eltűnjék, meg törpevízművet játszak. Szóval óvatos duhaj vagyok meg 54 éves - nem ugrálhatok.

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook