Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Szerintem ugyanúgy megkapod a kedvezményt,lényeg hogy tőlük rendelj.
Mit eszel most?
Én ch szegényet.
Na ez jó kérdés, nem tudom.
Lehet, hogy ABC 11-et fogom megrendelni, mert ott nem látok halat. Ez a Tolvai Renáta-féle menű.
Jó reggelt minden fogyisnak!
Szép zsírégetős délelőttöt, szálkásító délutánt!
nekem egy fél pizza nyomja a lelkem. az előbb nyomtam be...
hamarabb kellett volna ide jönni olvasgatni. :((
Zsófi- ilyen napja szerintem mindenkinek van. Holnap megrázod magad és menni fog megint. Emiatt alkudtam meg azzal, hogy lassan haladjak, de ne törjön rám a falási roham. Mert az nálam olyan, hogy mindent aszerint mustrálok, hogy befér-e a számon és ami befér, azt be is tolom. Szóval jobb ezt megelőzni.
Egy kis eper nekem is nyomja a lelkemet.. de hát az tényleg nem terem máskor...
Sziasztok!
Hát én a héten nagyon bűnözős vagyok!
Lehet, hogy besokalltam, de minden sz@rt összeettem...Nem bírom tartani. Remélem nektek jobban megy. A sportolást viszont nem hagyom abba.AZon is gondolkodom, hogy nem rendelek jövő hétre, de félek tőle, hogy úgy nagy zabálás lesz...
U 10 menü, úgy nézd
elvoltam magammal, de senki nem akart bekapcsolódni... :((
Ma házon és magamon kívbül voltam. Evka te olyan jól el voltál magadban. Te hol látod az Réka menüt, mert én olyannal nem is találkoztam. Neked külön főznek :)?
Maruszja hogy álltok a szobával? Kifáradtál biztosan....
Soooook sok fogyást mindenkinek!!!
senki sehol???
na mindegy!
Jövő hétre Réka alakreform menüt rendelek. leves és főétel van benne és egész hétre 5450 ft. A 23. hetiben egész jó kaják lesznek benne. Szerintem nézzétek meg.
Anno Zsombor mindig húzta a száját a dobozos kajámra és nem kért belőle! Az update dobozosak annyira finomak, hogy mindig jön és mondja, hogy : "Anya, csak megkóstolom... Hmmmmhmmmm ez nagyon finom!" :)) Azon gondolkozom, hogy neki is rendelek majd kaját az enyémmel együtt. A férjem letiltott az update sütikről, mert szerinte anélkül még hatásosabb lesz a fogyásom, így erre a hétre is csak egy sütit rendeltem.
sziasztok,
ma megint 87,5 kiló voltam. Mégsem lehet büntetlenül dőzsölni :((
Mára jött update menü:
Grillezett csirkemell falatok fehérboros light tejszínmártással, update spagetti
Ch: 39 g
GI: 25
ezt fogom enni ebédre és ha sok, akkor vacsira is. Délelőtt gyümölcsöt habzsolok... :)
Sziasztok kedves fogyitársak!
Mindenkinek kellemes napot és sok fogyást kívánok!
hali, ma senki nem fogyózik?
Senki nem lakik véletlenül a 17. kerületben? Kellene valaki, akivel úszni járhatnék és futni...
az én tegnapi elhajlásom: sült csirkemáj, Kinder Bueno és epertorta volt. Ennek eredménye reggelre: -0,5kiló volt, így már 87 kiló vagyok kereken!
Ma is dőzsöltem, de holnaptól ismét jön a kaja, nincs bűnözés! :))))
Jó reggelt mindenkinek. Én tegnap naaaagyon elhajoltam, bár nem is az evéssel, de kicsit pezsgőztünk és hát abban van kalória.
S láss csodát: mégis 10 dekát fogytam. Persze ez annak is köszönhető, hogy három unoka után is futottam többek között...