Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Füvezés - leszokás fórum

Füvezés - leszokás (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2014. dec. 29. 04:51
elég nyáron füvezni!! Még az is sok!!
2014. okt. 25. 21:33

Sziasztok!Mi 2,5 éve vagyunk együtt, júliúsban el is jegyzett!

Nekem frankon kapcsink elején el mondta,h van olyan h fűvezik, nem sütűn,csinálta már előttem is stb!

Eddig nem zavart,vagy nem adtam hangot neki,de egyre jobban kezd zavarni...Imádom meg minden de nem tudom már h kezeljem, stb...

2012. ápr. 29. 21:53
Sziasztok! A barátom több éve él már vele. Mi nyolc hónapja vagyunk együtt. Eleinte nem zavart, nem éreztem rosszul magam. Viszont mostanában iszonyatosan zavar. IgAggódom érte, aggódom értünk. Hiszen nekem volt már egy kapcsolatom, aminek e miatt lett vége. Elmondtam ezt neki, tudja nagyon jól, hogy nem tetszik. Most is csinálja, de mindig lelkiismeret furdalása van. És aggódik, hogy én egyszer besokallok emiatt. De tudni kell azt is, hogy az egész baráti köre is evvel él. (A baráti köre az unokatesóiból áll.) Szóval az egész furcsa helyzet. Ti mit gondoltok erről? Szeretném kikérni a véleményeteket!
308. B3ttike
2012. ápr. 26. 19:10
Én arra szeretnék választ kapni hogy 8 napja próbáltam ki.És a fejem olyan mintha szét akarna robbani meg szédülök.Ez attól lehet?
307. hopidex
2012. febr. 21. 20:47
Segítsetek! A fiam 23 éves és most veszítette el minden kapcsolatát, ami régi családjához kötötte! Nem tudok több pénzt elöteremteni a tartozásaira, teljesen kifosztott már, és nem tudom sehogy sem meggyözni, hogy teljesen elbutul a drog hatása alatt. A helyzet reménytelen. Tud valaki olyan központot, ahová be tudnám vinni? Ahol nem röhögnek ki, hogy én akarom megoldani a 23 éves fiam gondját?
2011. okt. 22. 14:35
Én is kezdtem ám ,hülye lenni tőle. Sőt kezdtem bemesélni magamnak dolgokat. Nem tudom ,hogy másnál volt-e de én kerestem mindenben az összefüggést és minden ami körülöttem történt olyan álomszerű és titokzatos volt. Ezt nem tudom kifelyezni de olyan mintha megrendezett lett volna minden.
2011. okt. 22. 14:33
Én 2006 óta nem szívok és a mai napig hiányzik . Úgy elszívnék egy cigit. Volt ,hogy az öt év alatt beleszívtam 1x 2x egy cigibe de akkora bűntudatom volt utána ,hogy csak na. Mostanában megint elő jött bennem ,hogy elszívnék egy cigit.
304. cerveza (válaszként erre: 295. - Jino)
2011. ápr. 23. 01:55
Jino.elmúlik méregteleníts a tényleg jó meg olvass az mozgatja egy kicsit a memóriát szerintem.én kb másfél éve nem szívok.a végén már nagyon nem voltam képben.azt mondták a barátaim is akik szintén rámentek,hogy nem lehet már velem értelmesen beszélgetni.képtelen voltam elmesélni egy történetetet,de akár egy hosszabb mondat összerakása is bonyodalmat okozott.olyan lettem,mint egy zombi.kisebb nagyobb megszakításokkal vagy tíz évig küldtem.mostmár jobb:)még mindig depis vagyok,de már nem ez a baj.igazából a baj sztem az amit elnyomtál magadban ezzel.az nekem is megmaradt.de legalább már képben vagyok.pedig én is a társaság középponja voltam,most meg itt ülök egyedül baszki.hát ez van,de ez így akkor sem volt élet.kitartás!nem csak te küzdesz ezzel a szarral
303. BB***
2009. dec. 31. 15:30
A barátom ha füvezik utána borzasztó lesz a viselkedése. Gunyorossá válik, és kicsit nemtörödömmé, velem és a világ dolgaival szemben is. Azt hiszi meg tudja váltani a világot. Szerinte a fütöl csak kitágul a tudata és megvilágosodik. Félek... Rámegy a kapcsolatunk. Nem dolgozik, egész nap szinte nem csinál már semmit. Szeretem öt és le szeretném szoktatni róla. Tudtok segíteni esetleg néhány jó tanáccsal? Az a baj, hogy a barátai is füveznek és így még nehezebb lesz...
2009. dec. 23. 23:06
van egy barátom.mondhatni a legjobb.én lány vagyok,19, ő fiú, 21.együtt kezdtünk szívni még 2 éve de nekem valahogy nem jött be annyira a dolog és egyre ritkábban szívtam és nem is hiányzott.ő meg szabályszerüen rászokott.már nincsenek barátai, nem veszi fel a telefont,nem netezik, csak megszerzi a napi adagját kikapcsolja a telefont és xboxozik.úgyérzem elvesztettem.segíteni nem tudok neki mert amikor beszélni próbáltam vele kiröhögött.hiányzik és féltem. valaki valami tanács esetleg? :S
301. Nagual
2009. dec. 7. 19:06

OFF

Don't drink and drive, just smoke and fly! Szív, süvít, lent tart kiköhög... :DDDDD

ON

300. Nagual (válaszként erre: 299. - Neny)
2009. dec. 1. 15:57
Elég off a téma vagy úgy érzed a spangli miatt érez így? Ilyet már én is éreztem barátnő mellett, de nem tudom, hogy nála mi válthatja ki.. Nem tudom mit kéne tenned, de én biztos erőt vennék magamon és megadnám neki a szabadságot. Persze ez nem könnyű hiszen szereted, de néha kell egy kis nélkülözés, hogy az ember rájöjjön kit is szeret igazán... :)
299. neny
2009. dec. 1. 11:48
hát kiborult minden.elmentünk egy buliba és másnap azt mondta h hiányzik neki a szabadság,de nem akar elengedni mert szeret.egyik fele velem a másik fele meg szabad akar lenni.nagyon fáj.az a baj h nem is látom rajta meg e akarja e oldani ezt az egészet.és úgy érzem h ez az egész dolog már csak erőltetés.nem merem elengedni mert nagyon szeretem és nem tudom nélküle elképzelni:( :'( mindenben biztos voltam idáig amit tettem vagy mondtam,de most nem vagyok ebbe az egészbe biztos
298. jemma (válaszként erre: 295. - Jino)
2009. nov. 28. 11:21
előttem szólóval egyetértek! teljes méregtelenítés, feltöltődés, egészséges életmód, táplálkozás és irány a sport! lehetőleg társaságban. edzőterem a legjobb. eleinte senkit nem ismersz, később meg már segítetek egymásnak az edzésben és örülnek, hogy rendszeresen ott vagy. társas kapcsolatok, kommunikáció, szépen lassan minden visszakerül a régi kerékvágásba. nem siránkozz és nem bánj semmit mert még időben rájöttél, hogy helytelen úton jársz. azt saccolom, hogy a "Nagual-féle terápiával" (amivel abszolút egyetértek) három hónap alatt egy testileg-lelkileg erősebb, kiegyensúlyozottabb, optimistább ember lehetsz. én drukkolok:-)
297. Nagual (válaszként erre: 295. - Jino)
2009. nov. 27. 22:17

Szia!


Szerintem elhagytad magad részben a fű miatt részben magad miatt van. Valszeg hajlamos vagy tudat alatt önszuggesszióra és ez tart ezen szinten.. Koncentrációs gyakorlatokkal simán a régi lehetsz (jóga, meditáció) és muszáj mellette sportolni napi min 2-3 órát + szauna, sok gyümölcs,sok zöld tea, ginzeng ampulla(kínai piros dobozos) és aloé vera. Pár hét alatt teljesen feltölt, de fontos hogy minden nap csinálj meg mindent amit kiterveltél ne hanyagold el és erőltesd meg magad akkor is ha utálattal állsz neki.. Hidd el a mozgás csodát tesz! :)

296. Jino (válaszként erre: 295. - Jino)
2009. nov. 27. 21:32
azt kihagytam h egész nap nem csinálok semmit és magányos életet élek. De lennének terveim csak ezek miatt nem is érdekel igazán. Azon törtem még a fejem h tapasztalat és ismeret hiánya is lehet. Régen tásasági lény voltam amugy, van mihez hasonlitgatnom. Senkivel sem tom ezt megbeszélni. Nem fogom fel drámainak mert rájöttem h csak még rosszabb. Remélem van gyógymód és nem csak hülyeséggel tömnék a fejem. Olyanra nem olyanra gondolok h ha szakitottál egy csajjal és a pszichológus azt mondja h depis vagy és itt van rá a gyógyszer. De én arra gondolok h az élet megy tovább ,nem búsuljon e miatt, gondolkodjon másképp, legyen pozitiv és optimista, ismerjen meg egy ujabb lányt és segit felejteni. Bölcsesség, nem gyógyszer hive vagyok.
295. Jino
2009. nov. 27. 21:24

Sziasztok! Saját vélemény és tapasztalat. Nem véletlenül tiltják. Minden ami egészségkárosító, káros, a szebb nevén pedig önpusztító. Cigi, alkohol, minden drog... 1.5 évig szívtam és már nem vagyok a régi. Össze-vissza is irok. Elveszítettem a képességeimet,adottságaimat. Nincs eszedben az etiket, az illem, tuskósodok elfele. Lehet kémiai úton történt lehet h nem. A felfogásom is alacsonyabb szinten van. Értem ez alatt h lustatág, pedig a motiváció az meg lenne, fejben számolás, képzelet, vizuális képzelőerő pl: visszaemlékezésnél. Memória, koncentráció és zenei intelligencia, logika, gondolkodás, kreativitás. Ez jár még önbizalom hiánnyal is és téveszmék felállításásval vagy hazug dilemmákkal. A döntés képességét is befolyásolja. Ugy érzem ujra kell tanulnom a dolgokat. A zsírban marad a thc, lassan 1 éve nem szivok és kurva szar h ez lett velem. Nemt tudom h a fü miatt e, de elötte semmi ilyen nem volt. Csak ez lehet. De ha nem arra is gondoltam, megyek a neurologushoz,mert a pszihó csak ujabb agykárositót irna fel az fix. Üzlet az egész. Hivatalos iq-m 110-120 között VAN jelenleg és ez még értelmetlenné teszi az egészet. Felborult valamilyen egyensúly az tuti, de kiderítem h mi az. ez igy nem állapot.

A következményeiről csak akkor olvastam amikor már magamon éreztem ugyh tuti nem bemesélés. Ennyit szerettem volna. Ha lesz tb-m irány a doki. Ha nem lennék lusta edzegetnék az segitene valamennyit. A gyógyszereket pedig kerülni fogom ha diagnosztizálnak, max teák, vitaminok és kivonatok férnek bele és egészséges életmód, agytorna, minden ami természetes agyserkentő. Én ilyenekben hiszek, remélem az orvosok is ezt javasolják majd. De ha tudom a választ miért nem csinálom meg? Bizonyiték kell, nem teória. Bármi lehet velem. De az fix ha füvezés elött nem volt. Aki tud nekem segiteni vagy tanácsot adni azt megköszönném. Össze vok zavarodva.

294. Nagual (válaszként erre: 292. - Neny)
2009. nov. 27. 13:30
Erre csak azt tudnám mondani, hogy nagy szó amiért lerakta miattad akár kis időre is a témát.. Ez azt jelenti, hogy fontos vagy neki és szeret! Egy biztos. Egy rendszeresen tépő ember, nem fogja maga miatt letenni a cuccot mivel az tök természetes neki, csak ha talál számára vonzóbb lehetőséget amivel elüti vagy kitölti az idejét.. A szerelem erős ellenfél, de ha nem elég szoros a kapcsolat lehet, hogy a lazítást választja az együttlét helyett. Ha megtiltod vagy ellene beszélsz csak ronthatsz a helyzeten. Mi zavar benne? A viselkedése vagy a tudat, hogy szív? Ha befolyásolni szeretnéd csak a vonzerődet és a szereteted használd, így elérheted amit szeretnél,de ha bekavarsz neki a jó takarásoddal rosszul is végződhet a dolog... :)
293. Nagual (válaszként erre: 288. - Kkcs)
2009. nov. 27. 12:54
Szerintem spanglival csajozni lehetetlen. Ha jót akarsz inkább húzz le találka előtt egy sört attól megered a nyelved. A fű csak befordít és zavarba hoz ilyen helyzetekben főleg ha új a csaj, nem erre való. Nálam úgy működik, ha jó csaj kerül a képbe akkor nem is kívánom a butulást hiszen dolgoznak a hormonok... Azokkal a csajokkal akik szívnak, nem lehet semmit kezdeni mert totál hülyék lesznek tőle tisztelet a kivételnek. Szóval az sem megoldás, ha szívós csajt keresel magadnak. A többi csaj ha durván csinálod választás elé fog állítani. Vagy Ő vagy a fű! Régebben meghúztam a határt és ha csaj van akkor don!t smoke és így működik. A csajt is csak az zavarja ha túl sokat és mindig szívsz... Ha megvan a mérték nem kellene zavarnia, csak ne tagadd le ha szívtál mert az nem vezet jóra... :)
292. neny
2009. nov. 27. 11:04
Sziasztók.hát látom h nem csak nekem vannak ilyen problémáim.5 hónapja együtt vagyunk barátommal aki már 5-6 éve él ezzel a fűvel. már kibírta h 3 hétig nem gyújtott rá,előtte naponta 2-3 szor csinálta.azt abbahagyta.és most nem tudom mire vélni ezeket a fellángolásait.nem engedtem h csinálja és átvágott. és most megengedtem neki h 2 hetente egyszer csinálja,és most már alkudozik.nem akarom elveszíteni ,mert nagyon szeretem.hogy szoktassam le h ne vegye észre h befolyásolni akarom.
2009. nov. 22. 13:24

én 5 éve füvezek,szerencsére németorszagban lakok és ott nem droggént kezelik mert nem az,de ha cukros vagy homokos füvet szivtok akkor annak mäs a hatäsa,itt pl.berlinben 3 grammot felmutathatnäl a rendörség elött,senki se venné el,mert ez sajät birtok és itt füvezni szabad,csak sokat birtokolni nem és tovább adni,az alkohollal nem lehet összehasonlitani,mert fü mérgezés nincs csak alkohol és a fütöl senki sem veszitt el senkit mert mindenki baratokkal füvezik itt legaläbb is,mondjuk mo.-n én se füveznék,ha 5 éven ät iszol inkább tönkre mész.

I SMOKE WEED LIKE EVERYDAY

GANJA FOREVER

2009. nov. 17. 00:32

sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: nem tudom mit tegyek, ha a barátom le tudjon szokni a fűről! Sajnos az bánt mostanában, h már nekem is hazudik!

Köszönöm

2009. nov. 7. 23:04
az én barátom is szív és lassan már 3 éve csinálja.. és hiába ondja hogy leteszi meg ilyenek én már csak akkor fogom neki elhinni ha tényleg megteszi.. bár tudom hogy nehéz de már olyan mintha mostanában nem is én lennék neki a fontos.. és többen mondták hogy ez a cucc miatt van.. de hiába mondok neki bármit.. aztmondja hogy lekéne tenni.. egy 2 hónappalezelőtt mégénis kiakartam próbálni de rájöttem hogy még szerencse hogy nem próbáltam ki =) viszont mos a barátomra is nagyon büszke vagyok mert a napokba szivtak elötte és ő nem szivott bele =)
BODORRÓZSA LEVÉL TEA
288. Kkcs
2009. nov. 4. 22:15
Én több mint 6 éve szívok mariskát és ez miatt eddig nem is nagyon volt barátnőm mert mindig a barátokkal meg a növénnyel voltam elfoglalva.És mostanában meg egyre úgy érzem h magányos vagyok, persze zöld nélkül élni se tudnék,úgyhogy ez nálam nem is vita tárgya.Én teljesen el vagyok vele,nem vagyok fáradt, tudok értelmesen és logikusan gondolkodni (programozást tanulok és nem megy rosszul)szóval az átlagos problémával nekem nincs gondom,csak egy gondom van a csajozás!Mivel szinte a hét 168 órájában be vagyok állva ezért aztán egy kicsit félek a hölgyektől!hozzászólásokat, véleményeket,és tanácsokat szeretnék kérni mindazoktól akik hasonlóképpen jártak és sikerült kilábalniuk ebből a problémából! Előre is köszönöm a negatív és a pozitív hozzászólásokat is!
2009. szept. 9. 10:59

A legnagyobb hülyeség szerintem, mikor valaki felhozza, hogy jobb mint alkohol... Nem arról szó hogy minél jobb és ezért inkább azt csináld. Én másfélig mindennap elszívtam 1g-t. Hát mostanra lett az, hogy már rosszul vagyok a szagától is ( mondjuk én eddig se tartottam jónak) . Nekem annyi volt a baj, hogy mindig volt annál akinél voltam és sose kellet vennem de mégis mindig volt.Első három cigit megse éreztem utána jött az hogy nagyon jón elereztem magam vele. Egy fél év után igazából semmi megszokott lett az egész. Utána már inkább az hogy csak fáradt voltam és nem voltam képes semmit se csinálni. Aztán kipróbáltam a papírt és igazából 12 órán keresztül olyan dolgok voltak bennem, olyan dolgokon gondoltam hogy hitetlen el se tudom magyarázni, lényeg hogy nagyon lehúzott a fűről..

Amúgy is abba kellet volna hagynom mert a suliban is voltak emiatt problémák. Valaki ugyanúgy tud tőle tanulni, dolgozni, valaki nem... Sokan vannak akik hánynak tőle ezt énis tapasztaltam.. Most abbahagytam két hete nem mondom hogy jobban érzem magam mert még nem de remélem fogom...

2009. aug. 26. 15:44

"Jobb ha nem éltek vele éljetek a szex-el, szerelemmel, igaz barátsággal, természetjárás, sportok, finomabbnál finomabb ételek stb." ezeken gondolkodtam, amikor betetettem a nyelvpierce-em. Egy ijesztő átmeneti némaságban, és fogyókúrában szenvedtem. 1hónap után sikerült befertőznie. Soha nem gondoltam, hogy meg fog ez velem történni, körülöttem senkivel nem történt ilyen. Nem fatális, kisebbfajta kókuszcsoportosulás.


Ekkor döntöttem úgy, hogy mostmár legyen vége a játéknak. Lemondtam a cigiről. Először az egészségem miatt, aztán már elvi kérdés lett belőle. Tudok-e áldozatot hozni, egy szebb holnapért. A gyógyszerek maitt nem ihattam és ihatok alkoholt, a kávéról is lemondtam. Egy hétig letettem mindazt, ami nekem 6 évig az élet örömét jelentette. Kávé, cigi, alkohol. Nem tudtam elképzelni az életem ezek nélkül. Vagy úgy tűnt, az nem is igazi. Már az életem részét képezték. Persze bőgőgörcseim, hisztirohamaim is voltak, olyan volt, mintha egy kapcsolatot szakítottam volna meg valakivel. Minden emlékem ezekhez fűződik. 15 évesen kezdtem. Egy hétig nélkülük lelassult az életem. A reggel nem a cigivel kezdődik, és a szex uátn a jól megérdemelt cigi sincs már.


Örömöm tetőfokán, elöntött az önbizalom, és új szabályt állítottam fel: simán cigit nem, de zöldet igen.

Azóta már párszor zöldeztem és még akarok. Viszont néha attól tartok ez életem legpocsékabb döntése, mert nem alkalmi zöldes maradok, hanem vagy ismét a régi, vagy mostmár zöldfüggő..


Végülis mindenki maga kell rájöjjön, hogy miért akar leszokni róla, és kell találjon egy biztos pontot, vagy hinnie kell valamiben (gondolok inkább elvekre), ami táplálja az akaratot. Ha elvesztődik a támpont, a ráfüggesztett akarat is elvesztődik.

285. x.x. (válaszként erre: 284. - Jemma)
2009. júl. 22. 11:37

Szia,

Örülök, hogy nem elítéléssel, hanem tanáccsal fordulsz hozzám. Köszönöm, hogy bátorítasz, és ezzel erőt adsz nekem. Erre most nagyon szükségem volt. Van remény talán

284. jemma (válaszként erre: 283. - X.x.)
2009. júl. 21. 22:01

szia,


ha leteszed, nem szívsz, tartasz egy alapos tisztítókúrát (legalább három hónap méregtelenítés, egészséges táplálkozás, semmi kávé, semmi cigi) és utána kezdtek el próbálkozni, kizártnak tartom, hogy a "régi életed" miatt akár a terhességed problémás lenne, akár a babának lenne valami baja!


sok sikert nektek:-)

283. x.x.
2009. júl. 21. 19:27

Sziasztok!

Én 25 éves vagyok. 14 évesen kipróbáltam valamit, amiről nem tudtam, hogy az életem része marad. 10 éve füvezek, naponta kb 1g-ot. Beszívva érettségiztem, tanultam meg vezetni, végeztem el a főiskolát, így szereztem +2 szakmát, és így tanulok ma is munka mellett. Irodavezető vagyok, jól keresek, az emberek tisztelnek, 3 nyelven beszélek. Míg azok, akik ,,régi motorosok", mind elbuktak, utcára, elvonóra kerültek, én vígan és sikeresen élek élettársammal. Most azonban valami megváltozott, és belülről úgy érzem anya szeretnék lenni, de ismerve a múltamat, nem merem..., nem merjük. Mindenem megvan, saját lakás, kocsi, tengerparti nyaralások, és most mégsem vagyok boldog. Szeretném a régi rossz szokásomat eldobni, az időt visszaforgatni, de nem megy. 10 év után ez nem könnyű. Mindig megálltam egyedül a lábamon, de most segítségre lenne szükségem. Azt hittem, hogy nekem nem árt a fű, csak használ... aztán tessék. Szóval így szívjatok lányok, fiúk. Ha nem váltok meddővé, akkor attól fogtok félni, hogy szerelmetek gyümölcsének 2 lába lesz-e vagy nem. Ha most még nem is látjátok az árnyoldalakat, előbb-utóbb megmutatja magát.

2009. febr. 2. 12:09

Én a magam történetét szeretném elmesélni, persze csak nagy vonalakban, mert nem akarok regényt írni. 15-16 éves koromban kiváncsiságból kipróbáltam a zözit, mert osztálytársaimat szoktam látni, hogy pöfékelnek. Ekkor azt sem tudtam, hogy mi az. Mondom magamnak: kipróbálom és ennyi. 3. próbálkozásra éreztem be, akkorát röhögtem, hogy úgy éreztem ez volt életem eddigi legjobb nevetése. Nagyon megtetszett az alkohol után:

-gyorsan beüt

-nem vagyok másnapos

Aztán már nem volt kérdés hogy mi legyen, vettem a zözit. Úgy éreztem rátaláltam egy új világra amit fel kell fedezni. Ezekután 6 évig kisebb nagyobb megszakításokkal nyomatom a szmokot. 1 év masszív zözizés után (minden nap min 1x) már agresszív voltam mikor nem volt. Az összes zsebpénzem erre költöttem. Éppen, hogy leérettségiztem ezmiatt. Innentől akartam/akarok megszabadulni tőle, hát nem nagyon megy. Úgy ézem ez már hozzá tartozik az életstílusomhoz. Manapság 21 évesen átlag heti 1-2 cigi, de van hogy 4 is, éppen ahogy be tudom magamnak beszélni, hogy most szabad mert rá vagyok pihenve. Pár tény a zöziről ami az én tapasztalatom/véleményem. Ezeket senki ne vegye alapul, mert az, hogy kire milyen hatással van a zöldség, emberfüggő. Én érzem az agyamon, hogy már nem a régi, először csak a nevek jutottak eszembe nehézkesen, most már néha átlagos szavak sem mint Pl: szén brikett :-) Össze vissza eszek. Ha sokat szilok sokszor, akkor elkezdenek ropogni az izületeim, (mivel nagyon megerőltetem őket mikor flesselem be a zözit) csúnyán fekete karikásak a szemeim. A fü nekem mindenre jó, még a csajokat is pótolja, ez a legnagyobb gáz az egészben. stb stb stb

Van olyan haverom:

-akinek még sosem sikerült beéreznie(nem is szív sosem)

-aki kicsit röhög meg elvan tőle(1 évbe pár alkalom)

-aki belülről néz kifele a világra és elvan elflesselget

-akin észre sem lehet venni, hogy be van szilva vagy sem(jó pár éve folyamatosan tolja)

-aki ha szil akkor nem tudja megállni, hogy ne kiabáljon és ne osszon le mindenkit, azt hiszi, ráfoghatja arra, hogy készen van, pedig csak az a baja, hogy józanul folyamatosan komoly, és csak ilyenkor engedi el magát, meg ha iszik, de akkor bealszik.

-vagyok én aki mindig sokat szil egyszerre és olyan testi/agyi flessei vannak, hogy nem tudja megunni. Csak 1-2 ilyen emberrel találkoztam eddig, aki ennyire jól van tőle.

Még jó pár jellem létezik de szerintem ezek a fő vonások. Alighanem majd ha idősebb leszek írok erről egy könyvet, mert most nincs türelmem leírni ezt a 6 évnyi szenvedést. Szerintem aki kipróbálja az egyben megpörgeti a szerencsekereket is, mert lehet hogy nagyon rákattan, mint én de lehet, hogy tudja majd kontrollálni, és akkor viszont semmi baja nem lesz tőle szerintem. Amúgy aki 1 hónapba 1x elszil egyet annak nem lesz semmi baja. Jobb ha nem éltek vele éljetek a szex-el, szerelemmel, igaz barátsággal, természetjárás, sportok, finomabbnál finomabb ételek stb. Próbálok én is ezekre áttérni hát had ne mondjam, ha ez sikerül az lesz életem eddigi legnagyobb lépése.

Üdv mindenkinek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook