Futball (beszélgetés)
Németország: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Th. Müller, Kroos, Özil – Klose
Argentína: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – Mascherano, Biglia – E. Pérez, Messi, Lavezzi – Higuaín
...vagy már tudják, hogy ki lesz majd a győztes? :D
Néztem, de nekem sem volt logikus, hogy még valami tart, de már a végét ünnepeljük. :)
(hazaértem - izgultam, hogy sikerüljön megérkeznem a meccsre)
Az este totál elfelejtettem megnézni a mérkőzést, most nézem a tv-műsort, perceken belül kezdik az ismétlést.
Érdekes, hogy utána pedig a vb-záróünnepség!!!
Pedig a döntő még csak ezután lesz, este 10-kor kezdik. Vagy azt már felvételről kapjuk????
bunda volt ez a brazil meccs.
hajrá argentina!
Hollandia-Brazilia 3:0
Gratula a hollandoknak!
Ma pedig hajrá Németország!:)
De szép is lenne ,ha a VB-t Európai ország nyerné:)
Nem valószínű, hogy a hátralévő 3 percben berúgnak a brazilok 3 gólt, úgyhogy - elmentem.
Holnap találkozunk!
Jó éjszakát mindenkinek!
:)
Mondja, hogy "...el lehet rúgni...".
El is rúgták a kedvencei, jó messze a kapu mellé! Igazán örülhet, mert hallgatnak rá!
..
Amitől kibuktam, hogy parancsba adta a stúdiónak, hogy mondják meg, hogy tudnának a brazilok gólt rúgni! Nem is egyszer rájuk ripakodott!
Nagyon ciki! :(
Rám számíthatsz, cask én holnap épp az argentínoknak szurkolok. De ha európai csapat nyer, azért sem fogok sírni, na. :)
Jó éjt!
Na,én ágyból nézem tovább,ahogy szoktam.Remélem nem hozza már a SeleK.O. hosszabbításra a meccset.
Holnap viszont tombolás lesz ezerrel,számítok rátok német-fanok :)
Jó éjt és holland bronzot!