Futball (beszélgetés)
Na,ezt olvassátok!!!
Alexis Sánchez aláírt az Arsenalhoz.
:))))))))))))
Aki érti,hogy miért a nagy mosoly,és milyen értelemben,az vendégem egy fagyira-sörre,ami akar :)
"Messi az első számú, a legjobb a történelemben, megérdemli, hogy megnyerje a világbajnokságot".
-Arjen Robben
Ezt annyira nem bánom.Az sokkal inkább zavar,hogy megint alig 3 órát aludtam amiatt,mert végigszenvedtem 120 percet.A 11-esekkel eldöntött meccsek számomra értéktelenek.
Már csak két meccs.Sebaj,vannak már EL és BL-előselejtezők,edzőmeccsek,aztán indulnak a bajnokságok is.A fociélet soha nem áll meg.
Nem teljesült a vágyad, sőt enyém sem, mert végül a 11-eseknél ők maradtak alul. :(
Mondhatjuk, hogy semmi értelme nem volt a 120 percnek, csak szaladgáltak. :(
Én is Messi gólt, és argentín továbbjutást.
Jó éjt!
Ez olyan ágyból nézős meccs.
Mindenkinek jó éjt,jó szurkolást!
(Messi-gólt,de Holland továbbjutást szeretnék)
HOLLANDIA: Cillessen – De Vrij, Martins Indi, Vlaar – Kuyt, Wijnaldum, N. de Jong, Blind – Sneijder – Van Persie, Robben. Szövetségi kapitány: Louis van Gaal
ARGENTÍNA: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – E. Pérez, Mascherano, Biglia – Messi – Higuaín, Lavezzi. Szövetségi kapitány: Alejandro Sabella
Steven Gerrard: "Brazíliának Neymar-ja van, Argentínának Messi-je van, Portugáliának Ronaldo-ja van. Németországnak pedig CSAPATA"
Eddig is imádtam a srácot! :)
Közvetlen főnököm a braziloknak drukkol.
Ahogy ma bejött...jobb nem is szólni hozzá!
Ez így igaz.Neymart hiába istenitik *egy fecske nem csinál nyarat*.Itt ennél a meccsnél nem az ő hiánya miatt lett ilyen csúfos vereség.
Meg is lett az eredménye, több városban volt gyujtogatás ,stb.
A meccs közben is folyamatosan távoztak a szurkolók
a nézőtérről.
Teljesen egyetértek veled.
Mondjuk engem a hideg kiráz a Löw-től:(
Nekem Scolari egy végtelenül szimpatikus ember benyomását keltette.Annak ellenére ,hogy csapata kiütéses vereséget szenvedett, ember tudott maradni.Nagyon szimpi volt amikor minden egyes német játékoshoz odament és megölelgette.
Viszont a németek szövetségi kapitánya Joachim Löw
olyan faarcu volt mind végig.Na de az eredmény önmagáért beszélt.