Futball (beszélgetés)
Azt viszont előbb olvastam, hogy focistákat keresnek hirdetés útján. Lehet, hogy vicc, mert csak egy főcímet láttam.
Nem láttam, nem is hallottam, mert rámolok, rakodok, dolgozom egész nap, és csak a rádió szól, ott meg nem mondanak ilyesmit.
Láttad a tegnapi MK-eredményeket?Micsoda győzelmet arattunk Felsőtárkányban :DDD Vicc,komolyan :)
:( Nagy focista volt! Nyugodjon békében!
Ma elhunyt Sándor Károly :( Nyugodjon békében!
Hivatalosan:
OTP Bank Liga, 5. forduló:
Budapest Honvéd-Puskás Akadémia 1-0 (0-0)
Bozsik Stadion, 1300 néző, v.: Bognár
gólszerző: Alcibiade (85.)
sárga lap: Marku (50.), illetve Kelic (52.), Szakály D. (78.)
Budapest Honvéd:
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Marku - Nagy G. (Godoy, 75.), Portilla, Hidi - K. Traoré (Prosser, 57.), Youla, Holender (Vécsei, 68.)
Puskás Akadémia:
Danilovic - Szélesi, Kelic, Tamás, Spandler - Tóth L. (Denkovic, 55.), Polonkai (Tischler, 84.), Szakály D., Tóth II. B., Harsányi (Lorentz, 87.) - Lencse
Reálisan meg még ezren sem voltunk.... :((( És még a meccs is sírnivalóan rossz volt.
EL-selejtező: kettős vereséggel, összesítésben 1-8-cal esett ki Krasznodarban a Diósgyőr.
Szégyen....
Kaptam egy mezt egy szintén válogatott játékostól.A nevét és a mezt nem mutathatom meg,de nagyon-nagyon boldog vagyok!!És még lesz több játékostól majd mezem,melegítőm,akármim :) Imádlak magyar foci!!!
Szurkolói kártya...pfff....Már tavaly is húztam a számat,mint a nagy többség.De a fene egy meg,muszáj.Kiváltottam.Örülsz,hemi????
Persze,ott a szuper Akadémiánk,de V.B.-t imádjuk,mint ember fog nagyon hiányozni.Viszont így egy ajtó megnyílik egy fiatal előtt.(nem mintha Bálint idős lenne :D)
Senki se pótolhatatlan! :)
Vécseinket vinné több olasz klub :( Jó,neki nyilván álom és vágy,de nekünk szurkolóknak hiányérzet marad csak :(
Néztem,persze :) És ami miatt nagyon-nagyon-nagyon-nagyon boldog vagyok az az,hogy tegnap a Galata elleni meccsen újra KISPEST-mezben láttam Vadócz Kriszt!!!! :)
Sajnálom, mielőbbi jobbulást! :(
De azért remélem a Duna tv-n nézni tudod majd a meccset.
Na ja, de ez sajnos kevés lesz a VB-n. :S
Eléggé nyögvenyelősen vertük meg még Izraelt is, és sajnos még Bobál Gergő sem tudott sok jót hozzátenni az összképhez... :S
A nyaki fájdalmaim miatt nem leszek ott a bajnoki nyitányon :((( Kb. egyáltalán nem mozog a fejem.Igy hogy szurkoljak?(eleve hogy jussak ki a pályára??)
:((((
AZÉRT CSAK A KISPEST!!
Az U19-es EB 3. fordulójában Magyarország 2–1-re legyőzte Izraelt, így az A-csoport harmadik helyén zárt, ezzel pedig kvalifikálta magát a jövő évi U20-as VB-re.
Semmi nem lesz,illetve mindegy mi lesz,mert a fradinak jelen állás szerint 4 gólt kellene rúgnia.Esélytelen.
De a Diósgyőr vezet.A Győr nyert,de így is 3-1-es összesítéssel kiesett.
:( még itt kell maradnom, mert el kell intéznem néhány dolgot, de közben ha van valami, akkor olvasom.
Most kezdődött a Fradi. De még nem volt időm bekapcsolni a tv-t, sok a dolog.
Mint írtam egyik most játszó csapatnak sem szurkolok,csak egyszerüen focit szeretnék nézni.A család a fradira szavazott,arra,akiket amúgy a leginkább utálunk :)
Szombaton végre KISPEST-bajnoki.Az újonc Dunaújvárossal kezdünk,nagyon várom!!!!
Ma játszanak a magyar klubcsapatok,a tv adja,lehet újra focit nézni :) Igaz,nem drukkolok nekik,de mégiscsak foci,nézni kell!!
Szegény Ter Stegen! :(
Ilyen ez a fránya élet (meg a pénz). Amikor úgy érzed, hogy végre minden vágyad teljesül, akkor jön a hideg zuhany, és lehet hogy rájössz, hogy nem is ez volt az álmod. :(
Egy játékos most tuti van,akinek már nem annyira jó a kedve,mint egy hónappal ezelőtt.Ő pedig nem más,mint Ter Stegen,aki a Bundesliga-ból igazolt a Barcelonába.Állítólag élete álma volt.Erre most a nyakára igazolta a klub Claudio Bravo-t a chileiek kapusát.Hát,nem irigylem szegény srácot.
Vajon melyikük lesz az első számú kapus?
Remélem a fradi,a győr és a dvtk is mielőbb megy a levesbe.Én ezeknek nem tudok egy pillanatig sem drukkolni.