Futás a szabadban (beszélgetés)
a hajnali futást már próbáltam egy parkban, a következő dolgok történtek:
-egy padon egymás mellett feküdt egy fiatal pár, akik amikor elhaladtam előttük, mindig hangosan számolták, hogy hány kört tettem meg, aztán lesajnálóan néztek rám.
gondoltam jó, ezt még kibírom, amikor is jött két fiú, sörrel a kezükben ültek le.
amikor feléjük kellett futnom, rámnézett az egyik fiú tök perverzen, megnyalta a száját és azt mondta: nyami!
meg még vmit, de azt már nem hallottam, mert kocogásból sprintre váltottam, egyenesen hazáig.
(najó csak a park végéig:D)
Szóval eléggé érzékeny lelkű vagyok, és nagyon a szívemre veszem ezeket.:(
Olyan jó lenne úgy futni, h az égvilágon senki sem foglalkozna velem. Se ezért, se azért.
Én is várok a jó időre,aztán irány..mindig dudálnak,füttyögetnek,ne foglalkozz vele,ha simán sétálok is ez van,akkor utcára se menjek?Bedugod a zenét a füledbe és kész vagy szimplán nem nézel oda.
Te merre laksz?Biztos találsz vmi olyan helyet,nekem van 5percre egy tó,akkörül szoktam futni,kismamák vannak babakocsival,horgászok,ők nem fütyülnek:)Közben vizet is látok,ami megnyugtat.
Szia!
Én is szeretnék futni járni tavasztól, ha jobb idő lesz. Én bp-i vagyok.
Látom nem csak én vagyok hasonlóan ezzel.
Én egy kis faluban lakok, sajnos semmi park, erdős rész nincs a közelben.
Szívesen elmennék én is futni tavasztól, de nagyon zavar az, hogy az emberek mit szólnak, majd dilisnek tartanak, meg előre hallom a lelki füleimmel, nézd már fut a tehén, földrengés vaaan! :D
Na szóval... Nem vagyok könnyű eset...
A futókra mindenhol úgy néznek, mintha ufók lennének :) Szerintem irigyek, mert ők lusták nekiállni!
A pasik meg genetikailag nem bírják ki, hogy ne jelezzenek Pláne, ha többen vannak. Muszáj jelezniük, hogy ki az alfahím a csapatban :D
A szabadban futás nem hasonlítható semmihez! Nemsokára lehet kezdeni, közeledik a jó idő!
Nekem nem gond a tömeg, van, hogy csak én vagyok a Balcsi parton.
Merre laksz?
Azért szoktak lenni parkok, zöldebb részek!!!
Szerintem mindenkivel aki fut, főleg nő előfordult ilyen.
Rá se ránts, zárd be a füled. Én hajnalban és este futottam, már inkább kerékpározok.
Elhatároztam, hogy tavasztól újra futni járok.
Futócipőm már van, márcsak egy hosszúszárú gatya kéne.
Több ok miatt szeretnék a szabadban futni:
-olcsóbb, mint a konditerem
-megfelelő helyen (pl egy hegyen) jobb a levegő
-D-vitamin pótlás
-csodálni a természet szépségét:D
Egy gond van vele:
Pl. A margitszigetre csak el kell jutni valahogy.
Az utcán viszont sokan vagy furcsán néznek rám amiatt, hogy futok, vagy beszólnak.
A munkások meg fütyülnek, vagy dudálnak.
Ez olyan gáz...Veletek fordult már elő hasonló?
Budapestiek, merre jártak futni? Hol vannak kevesen, főleg ilyen emberekből????:(
További ajánlott fórumok:
- Szex a szabadban?
- Szeretkeznél majd a szabadban, ha jobb idő lesz?
- Bográcsolás, grillezés, szalonnasütés, szabadban...
- Te mennyit fizetnél a szabadban, kukoricán és búzán etetett tyúk tojásért?
- Kedves Hoxások, tudna nekem valaki ajánlani jó kis zsírégető tornát? Ami otthon vagy szabadban végezhető.
- Tacskó télen a szabadban - hogyan?