Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Futás a szabadban fórum

Futás a szabadban (beszélgetés)

1 2 3 4
20. miel77
2012. febr. 16. 18:57
Sztem ha rendszeresen futsz el fog múlni ez az érzés hidd el! Az elején engem is zavartak az idióták, de már egyáltalán nem foglalkozom vele! Egyébként sokkal jobban zavarnak a kutyák, mert némelyik szeret megkergetni, emiatt bizonyos helyeken már nem is merek futni :(
19. 6dc9812876 (válaszként erre: 18. - Ami.)
2012. febr. 16. 18:43
én is megyek :)
18. Ami.
2012. febr. 16. 18:24
Burkot nem tudsz építeni,de ha sikerülne szólj,megyek oda én is:)
2012. febr. 16. 18:06

a hajnali futást már próbáltam egy parkban, a következő dolgok történtek:

-egy padon egymás mellett feküdt egy fiatal pár, akik amikor elhaladtam előttük, mindig hangosan számolták, hogy hány kört tettem meg, aztán lesajnálóan néztek rám.

gondoltam jó, ezt még kibírom, amikor is jött két fiú, sörrel a kezükben ültek le.

amikor feléjük kellett futnom, rámnézett az egyik fiú tök perverzen, megnyalta a száját és azt mondta: nyami!

meg még vmit, de azt már nem hallottam, mert kocogásból sprintre váltottam, egyenesen hazáig.

(najó csak a park végéig:D)

Szóval eléggé érzékeny lelkű vagyok, és nagyon a szívemre veszem ezeket.:(

Olyan jó lenne úgy futni, h az égvilágon senki sem foglalkozna velem. Se ezért, se azért.

16. Ami.
2012. febr. 16. 17:58

Én is várok a jó időre,aztán irány..mindig dudálnak,füttyögetnek,ne foglalkozz vele,ha simán sétálok is ez van,akkor utcára se menjek?Bedugod a zenét a füledbe és kész vagy szimplán nem nézel oda.

Te merre laksz?Biztos találsz vmi olyan helyet,nekem van 5percre egy tó,akkörül szoktam futni,kismamák vannak babakocsival,horgászok,ők nem fütyülnek:)Közben vizet is látok,ami megnyugtat.

15. Hello Titti (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 17:47
én zenét hallgatok közben(tavasszal,nyáron)...szóval nem érdekel..de amúgy meg vicces,én mosolyogni szoktam ha ilyen van..attól függ merre futsz...fuss reggel vagy este, akkor nyugisabb
14. 6dc9812876 (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 17:44

Szia!

Én is szeretnék futni járni tavasztól, ha jobb idő lesz. Én bp-i vagyok.

13. Spiritus (válaszként erre: 12. - 5427edee11)
2012. febr. 16. 17:01
Nekem is volt ilyen. Én kimentem egy elhagyatott mezőre... szerencsére nekünk ez nem volt messze, és ott tényleg csak elvétve volt ember. Nem mondom,hogy ideális futópálya volt, de jobb mint emberekkel találkozni. Az utcánkban meg már csak sétáltam. De amúgy igen, tényleg cikinek éreztem én is, de megmagyarázni nem tudnám. NIncs hagyománya, ennyi :(
2012. febr. 16. 15:49

Látom nem csak én vagyok hasonlóan ezzel.

Én egy kis faluban lakok, sajnos semmi park, erdős rész nincs a közelben.

Szívesen elmennék én is futni tavasztól, de nagyon zavar az, hogy az emberek mit szólnak, majd dilisnek tartanak, meg előre hallom a lelki füleimmel, nézd már fut a tehén, földrengés vaaan! :D

Na szóval... Nem vagyok könnyű eset...

2012. febr. 16. 15:47
A fura nézéstől és a füttyögéstől egy jó fülhalgató és tempós zene megvéd!
10. miel77
2012. febr. 16. 15:40
szóval csak pozitív állj hozzá, és ne foglalkozz a többivel :) mert aki beszól az valószínű 100 métert nem bírna lekocogni és csak irigykedik!! Mi legalább teszünk az egészségünkért :)
2012. febr. 16. 15:39
Nekem is szoktak dudálni főleg kamionosok :)))) de sztem nekik tetszik a futócsajszi és azért csinálják :) vagyis én erre gondolok és kész :))) egyébként én sem pesti vagyok, de pl. szüleimnél a kisvárosban úgy néznek rám, mint valami idiótára :) na hát ez van, igyekszem úgy menni futni, hogy a szerkó tetszen magamnak, mert ha ebben is jól nézek ki, akkor jól érzem magam és szuper érzés kint futni :)
8. Chrysstina (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 15:36

A futókra mindenhol úgy néznek, mintha ufók lennének :) Szerintem irigyek, mert ők lusták nekiállni!

A pasik meg genetikailag nem bírják ki, hogy ne jelezzenek Pláne, ha többen vannak. Muszáj jelezniük, hogy ki az alfahím a csapatban :D

A szabadban futás nem hasonlítható semmihez! Nemsokára lehet kezdeni, közeledik a jó idő!

Nekem nem gond a tömeg, van, hogy csak én vagyok a Balcsi parton.

7. Spiritus (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 15:34

Merre laksz?

Azért szoktak lenni parkok, zöldebb részek!!!

2012. febr. 16. 15:33
Én is szeretnék tavasztól, ahogy jobb idő lesz futni.Igaz én nem budapesti vagyok, hanem budaörsi.De tényleg ne foglalkozz az emebrek negatív megjegyzéseivel, igenis légy büszke magadra, hogy te teszel valamit is az egézségedért.Tehetnek egy szívességet a bunkók :)
2012. febr. 16. 15:32
Tojd le az embereket, vedd úgy, hogy több vagy Náluk-mert tényleg-törödsz magaddal, az egészségeddel-és egyébként szerintem a margitszigeti-futás a könnyített verzió ;) út mindenhol van :)
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 15:31
Addig örülj, amíg fütyülnek, meg dudálnak :)
3. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Epermanóka)
2012. febr. 16. 15:28

Szerintem mindenkivel aki fut, főleg nő előfordult ilyen.

Rá se ránts, zárd be a füled. Én hajnalban és este futottam, már inkább kerékpározok.

2012. febr. 16. 15:24
Amúgy ide bárki bármiről írhat, ami a szabadban való futással kapcsolatos!:)
2012. febr. 16. 15:23

Elhatároztam, hogy tavasztól újra futni járok.

Futócipőm már van, márcsak egy hosszúszárú gatya kéne.

Több ok miatt szeretnék a szabadban futni:

-olcsóbb, mint a konditerem

-megfelelő helyen (pl egy hegyen) jobb a levegő

-D-vitamin pótlás

-csodálni a természet szépségét:D

Egy gond van vele:

Pl. A margitszigetre csak el kell jutni valahogy.

Az utcán viszont sokan vagy furcsán néznek rám amiatt, hogy futok, vagy beszólnak.

A munkások meg fütyülnek, vagy dudálnak.

Ez olyan gáz...Veletek fordult már elő hasonló?

Budapestiek, merre jártak futni? Hol vannak kevesen, főleg ilyen emberekből????:(

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook