Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Futás a szabadban fórum

Futás a szabadban (beszélgetés)

1 2 3 4
80. miel77 (válaszként erre: 76. - Kattint)
2012. márc. 1. 11:33

Én is futottam már terembe, de az Attila utcai kondiban. Annyira nem kedveltem meg azért :( sokkal jobb a szabadban edzés. Szegeden a ligetben meg végig a tisza-parton futok.

Nem jó túlzásba sem vinni, mert nagyon elfáradnak az izmok. Mondjuk én is napi 1-másfél órát igyekszem azért mozogni 2 részletben :)

79. jeva (válaszként erre: 78. - Kattint)
2012. márc. 1. 09:48
Én este szoktam futni, de engem se érdekel... sok tunya ember:-))
78. kattint (válaszként erre: 77. - 97f33311ff)
2012. márc. 1. 09:20
egyetértek. Szerintem egyeseknek kifogás, hogy "ciki a futás." én faluban futok, bicajosok, kutyák, és gereblyéző bácsik, valamint bandázó fiatalok közt. Nem érdekel, nem is figyelek/nézek rájuk, hallgatom a rock and rollt, és csak futok...:)
77. 97f33311ff (válaszként erre: 12. - 5427edee11)
2012. márc. 1. 09:10
ne érezzétek cikinek a futást, irigykednek az emberek, legalább ti tesztek valamit az egészségért, alakért, ők meg nem, na ezen lehet inkább röhögni, és gúnyolódni, nem azért, mert tennél a kövérség ellen...
2012. márc. 1. 09:07

Sziasztok! ez szép miel77, mert én meg Sándorfalván róvom a köreim:)

Szegeden csak edzőteremben futok (a Csongrádi sgt-n)

Régen futottam Szegeden is, 2-3 éve, akkor a töltésen, természetesen-olajbányásztértől kb a plázáig:)

tegnap összejött az 5 km...igaz, 40 perc alatt, mert úgy futottam, mint egy veterán...fájt a forgóm-hiába melegítettem, meg a combom,vádlim. Amúgy minden nap edzek videóra 1-2 órát, szerintetek észre KELL ezeket venni? kis pihenéssel már nem leszek veterán?? (tudom, túlzásba szokásom vinni, de úgy vagyok vele, minden edzés után erősebb leszek...)

75. Spiritus (válaszként erre: 74. - Jeva)
2012. febr. 29. 08:26
Én is szeretek egyedül, de észrevettem, hogy hajlamos vagyok belassulni, pedig bírnám jobban. Ha "találok" valakit miközben futok akit lehet követni, és kb-ra jó tempót diktál az tök jó, csak általában nem jön össze.
74. jeva
2012. febr. 28. 22:33
Én valahogy szeretek egyedül futni.. saját iramomban.. Persze az tény, hogy a társas futás erőt ad... anno én is barátnővel futottam és egymást motiváltuk.. De mostanában annyira hozzászoktam, hogy egyedül suhanok :-) , hogy lehet zavar lenne a rendszerben és nem szárnyalnának a gondolataim és azon járna az eszem, hogy elfáradtam..:-)
73. miel77
2012. febr. 28. 22:29
Szeged :) valaki?
2012. febr. 28. 21:31

Én Rákospatak!

Ha van valaki akkor jelentkezzen!

71. Hananda (válaszként erre: 65. - 6dc9812876)
2012. febr. 28. 15:56
Ha jó/jobb idő lesz, akár szombat vagy vasárnap is mehetünk már! Ha gondolod írj priviben.
70. Hananda (válaszként erre: 65. - 6dc9812876)
2012. febr. 28. 15:53

Szia :)

Köszi, te merre laksz? Hol tudnánk összeegyeztetni?

Én már 1 éve nem futottam. Szóval jó lenne több kisebb távval kezdenem. Lehet, hogy csak 10 percet bírok elsőre, de lehet pihenni is közben persze :)

69. Hananda (válaszként erre: 64. - Spiritus)
2012. febr. 28. 15:52

Sziasztok!

Közel a Moszkva térhez lakom, nekem a Margit-sziget is jó lenne, vagy van valami javaslatotok? :)

2012. febr. 28. 15:15
hol szoktatok futni?:)
67. secret! (válaszként erre: 66. - Jeva)
2012. febr. 28. 13:04
Igen, az utána érzés az valami isteni. És ezt csak az tudja, aki futkos.
66. jeva
2012. febr. 28. 11:02
Február elején elkezdtem futni, átlagban heti 3-4 alkalommal.. Nem számít a hideg, úgyis kimelegszem.. Tegnap nem voltam, de ma megyek!! Olyan jóóó utána!!
65. 6dc9812876 (válaszként erre: 60. - Hananda)
2012. febr. 28. 10:57

Szia!

Én szívesen csatlakoznék :)

64. Spiritus (válaszként erre: 60. - Hananda)
2012. febr. 28. 08:33
Budapesten merre?
2012. febr. 27. 16:19

Sziasztok!

Én már a múlt héten futottam, isteni volt!

Sokkal könnyebb most már, mint 1 éve :) 2nap futok 1 nap pihenek, most így jóóó!

Főszezonig futok esténként, ha meg nagyon tele lesz a város meg a part, majd hajnalban megyek!

62. kattint (válaszként erre: 59. - Lya2)
2012. febr. 27. 14:59
:) köszönöm szépen! ez nagyon sok dologról felnyitotta a szemem, hogy 200 méterrel elszámoltam az egész utcánk, tehát többet futottam, mint gondoltam már régebb óta is:):) jesz:)
2012. febr. 27. 14:42
Sziasztok, közben én is megkezdtem a visszatérést, a futás csodálatos, egyedi világába. Szombaton futottam, azaz cammogtam 25 percet, bizony nem egyszerű a testnek felvenni ismét a ritmust. Nagyon elfáradtam, de nem álltam meg és nem sétáltam bele. Másnap pihentem, ma pedig ismét mentem, 1 perccel emeltem az időt. Az idő emelését javaslom az elején, így kialakul egy tartós idő, amit végig tudunk már kocogni. Szép reggeli friss idő volt, pont tökéletes a mai nap egy futáshoz.
2012. febr. 27. 14:01

Sziasztok!

Én nagyon szeretnék futni, hetente 2szer legalább.

Bp-i vagyok, és örülnék, ha találnék hozzá társat :)

59. Lya2 (válaszként erre: 44. - Secret!)
2012. febr. 21. 14:50

[link] én ezt használtam, ez is jó! Összenéztem a kettőt és u.azt az eredményt hozta.

Egyenlőre még én is csak tervezgetek ill. tornázgatok :))

58. miel77 (válaszként erre: 57. - Kattint)
2012. febr. 21. 12:55

Köszi, nekem kellett valami cél mert úgy nagyobb volt a motiváció :) bár először sztem én is a 3km-el kezdtem, már nem emlékszem, aztán jött a 10 km majd a félmaraton. Most már az a cél hogy a félmaraton majd legyen meg 2 órán belül :))) Mindig kitalálok valamit :)

Nálam egyébként érdekes, mert az első 2-3 km mindig nehezen megy, nem is tudok gyorsan futni, még ha előtte be is melegítek, és csak utána kezdem el úgy igazán élvezni, meg gyorsabban futni. Én pl. heti 4-nél többször nem szoktam menni, mellette edzek mást is. Te érzed mit bírsz el! Eleinte én is többször futottam, de majd amikor elkezdtek nőni a távok, pl. 10km, akkor már nem bírtam annyiszor menni, kellett a pihenő, éreztem a lábaimban :)

Egyébként inkább azt tartom szem előtt, hogy mondjuk akkor heti 25 vagy 30 km, vagy amennyit gondolsz és bírsz legyen meg, és akkor elosztom hogy akkor 3 hosszú futás, vagy csak 5km naponta és akkor úgy jöjjön össze :)) ha épp nincs edzéstervem, akkor így szoktam magamnak összeállítgatni :)

2012. febr. 21. 12:24

Sziasztok! Nagyon jó tanácsokat írtatok, főleg, hogy az időt nézzem és ne a távot! (mindig szoktam számolgatni futás közben, legalább vmin pörög az agyam) és a 10% növelés is jótanács!

Tegnap végre kimerészkedtem a kicsit jeges-havas útra, de úgy éreztem, repülök! és már 3.8km!

Teljesen kezdőként indultam neki, nem is mozogtam előtte sokáig. Persze hogy nehéz volt, majd megpusztultam, és azt hittem sose tudok többet futni 1000 méternél. De mostmár..mintha egy másik ember lettem volna akkor:)

miel 77: 5 km 30 perc alatt 3 hónap alatt---szép kis cél,lehet ellopom vagy megpróbálom:)

bár én nem értek még hozzá, de sztem a futásra rá lehet kapni, és nagyobb esélye van, hogy minden nap futsz, minthogy heti 2-3 alkalommal. én speciel várom a délután 5 órát mindig, amikor indulok, remélem ez nem kezdeti lelkesedés...

56. Chrysstina (válaszként erre: 54. - Secret!)
2012. febr. 20. 17:04

Látom, Titkolózol Te is! :)

Nekem azzal kezdődött, de már továbbléptem.

55. Chrysstina (válaszként erre: 54. - Secret!)
2012. febr. 20. 17:01

Akkor jó, mert valahogy így voltam vele. Ha jól esik, akkor miért ne? Fájni nem fáj, max másnap, amikor nem tudok lemenni a lépcsőn. :))

Most jöttem éppen futásból, közben hattyú és kacsalátogatást is tettem a parton.

Hazafelé találkoztam egy másik futóval, fiatal kis csaj, mindig mosolyog. :)

54. secret! (válaszként erre: 51. - Chrysstina)
2012. febr. 20. 16:44

Ez olyan kérdés, mint hogy, hogyan kell helyesen futni. A válasz rá, ahogyan a lábaid nőttek. :-))

Fuss nyugodtan, amikor csak jólesik, és nem érzel semmilyen fájdalmat. Volt időszak, amikor napi kétszer futottam, reggel 13 este 7 km-t, így a napi 20 km megvolt. És jól esett, meg azért egy verseny is volt köztem meg egy nike+ emberke között.

53. secret! (válaszként erre: 52. - Chrysstina)
2012. febr. 20. 16:42
Örülök, hogy segíthettem.
52. Chrysstina (válaszként erre: 44. - Secret!)
2012. febr. 20. 14:46
Tök jó ez az oldal! Tervezgetek egyfolytában :)
2012. febr. 20. 14:44

Sziasztok!

Látom vannak itt profik, kérdeznék.

Jó ha minden nap futok? Mert sok helyen olvasom, hogy heti 2-3 alkalom elég.

Nem szakadok meg, de nekem jól esik minden nap valamennyi.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook