Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával recept

Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával recept

A Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával hozzávalói:
Hozzávalók:

1kg pulykamell filé
füsstölt és natur krémsajt

bors
szerecsendió
vöröshagyma


A Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával elkészítési módja:
Veszek kb fél kiló pulykamell filét. Vékony szeletekre vágom és befűszerezem. Só, bors, paprika és egy kis plusz. Szeretem a sajtos ételeknél a szerecsendiót. Óvatosan bánok vele mert elég intenzív. Addig hagyom állni a húsokat amíg a tölteléket elkészítem. A töltelékhez füstőlt és natúr krémsajtot használok amit vékonyra vágot gépsonkával és apróra vágott hagymával elkeverek és fehér borsal megszórom. Ha elkészültek a töltelékek a húsokba töltöm. A húsokat felgöngyölöm és kipanírozom majd forró olajban kirántom. Rizi-bizibel sült burgonyával is tálalható de áfonyával is kiválló.


Kategória: Húsételek receptjei


A füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook