Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hagymamajonéz recept

Hagymamajonéz recept

Elkészítési idő 10 perc

A Hagymamajonéz hozzávalói:
Fûszeres majonézhab
15 perc
Nehézség: :
Hozzávalók: 2 dl majonéz, 1 dl tejszín, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor snidling, 1-1 teáskanál szardellapaszta, narancsszörp és reszelt citrom- vagy narancshéj, 1-1 mokkáskanál curry és törött fehér bors, 1 evõkanál apróra vágott kapribogyó, 3 evõkanál kefir, kevés mustár,
A majonézhez hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd belekeverjük a tejszínbõl vert kemény habot. Jégbe hûtve kínáljuk. Tejszín nélkül egy hétig is eláll.

2 dl majonéz, 1 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, késhegynyi õrölt szerecsendió-virág törött bors, só


A Hagymamajonéz elkészítési módja:
A megtisztított vöröshagymát lereszeljük, és a többi hozzávalóval együtt simára keverjük. Hûtve kínáljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hagymamajonéz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook